• ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Ovakva anketa bi se trebala odnositi isključivo na dio karijere i doprinos dinamu...nikakve ino destinacije i reprezentacije.

Utjecaj na ekipu + osobni (statistički) doprinos rezultatima + uspješnost momčadi + godine trajanja + srce
  • Noel
    13.8k
    Isto tako za najgoreg bi se trebalo gledat da je igrao neko vrijeme a ne da je najgori a ima tri i pol utakmice za Dinamo. Dajte nekog ko je imao konstantne nastupe a bio je taraba i pol.
  • jakov1
    747
    Znači odgovara se po subjektivnoj interpretaciji pitanja.Droljo

Pa mozda ljudi odgovaraju tako, ali ja mislim da je pitanje sasvim jasno. Na forumu se svi bace u filozofiju, ali da te netko u razgovoru pita za najboljeg igraca, sigurno neces reci "ma joj, kako je Modric dirigirao veznim redom Reala, 6 LP, skandirao mu Bernabeu..." nego ces se sjetiti Petkoviceve dominacije po Europi, Cvitanovicevih ili Eduardova golova kao na traci ili neceg treceg.
  • Droljo
    19.3k

Sve navedene sam gledao u živo i luka po ničemu ne zaostaje. Jebiga nije napadač pa da trpa svako kolo.
  • cron1ck
    1.8k
    Glasanje zatvoreno, molim moderatore da zatvore temu
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.