• Droljo
    19.2k
    Čovjek je naš vodeći strijelac i asistent u EuropiJos-Optimus

Hoćemo se opet vratit na cvitu? Čovjek je naš vodeći strijelac u povijesti. A ima 1% u našoj anketi. :lol:
  • Jos-Optimus
    6.6k
    ma jasno, samo govorim o nepotrebnom hejtu. Cvita je lik koji je bio čudo, igrao je u krivo vrijeme i mogao/trebao imati puno bolju karijeru.
  • DrRatoljub
    38
    Mislim sa se ljudi previše zamaraju oko ankete. Kao da će tu biti ikakvih posljedica. Nekima smeta kaj će Petko pobijediti, a drugi glasaju za njega samo da Modric ne bude prvi.
  • Mr Anderson
    13k
    Mislim da je trebalo anketu ograničiti na 21. stoljeće ili od samostalnosti Hrvatske. Ovdje ne pišu stariji ljudi koji bi se sjećali velikih igrača iz naše povijesti. Smiješno ja da u izboru za najvećeg igrača... Zambata, Jerković, Lamza, Wölfl dobiju 1-2 glasa, pa čak i ovi mlađi kao Zeko i Cico nisu puno bolje prošli.
  • emilperska
    11.1k
    Ako gledamo pojedinačne karijere sadašnjih i bivših Dinamovaca, onda to nekako ovako ide:

1. Modrić
    2. Olmo
    3. Šuker/Boban/Kovačić/Mandzukić (kojeg nitko ovdje nije naveo kao i Kovu).

Olmića sam stavio gore jer je bio jedan od bitnijih igrača u pohodu na Euro iako nema LP jos. Kova ima 4 LP. Mandzo, Boban i Šuker jednu.

Međutim, igrački oni nisu puno napravili za Dinamo. Osim Modrića, Olma i djelomično Mandze.

Da li su ovih 5 veći igrači od Brune? Nedvojbeno da jesu?
    Da li je Bruno svoj prime, svoj zenit i najbolje godine dao Dinamu? Je!
    Da li je Bruno dao vise za Dinamo (igrački) od Modrica, Bobana, Sukera, Mandze i Kove?
    Nedvojbeno da je!
  • Droljo
    19.2k
    Znači odgovara se po subjektivnoj interpretaciji pitanja.
  • Crni86
    13.1k
    zato jer pitanje nije bas najbolje mozda koncipirano. Gleda li se samo period u dinamu ili cjelokupna karijera. Ista je stvar bila i za trenera di sam vidio dosta upisa ljudi za uspjehe van dinama

Ak se gleda period u dinamu to je nedvojbeno petko, ali ako se gleds cijela karijera meni je to olmo. I to je opet kak je kolega napisao u 21 stoljecu. Neki nisu bili ni zivi dok su zeko, cvita, zambata ili cico harali tak da ne mogu ni glasat za njih
  • Droljo
    19.2k
    ako se gleds cijela karijera meni je to olmoCrni86

Kako ispred modrića buraz? Olmo mora osvojit sve lige prvaka praktički do kraja karijere + zlatnu loptu uzet da ga stigne jebo ga ti...
  • Crni86
    13.1k
    pogledaj prvi komentar sta sam napiso i zasto mi je ispred - zbog ljudske strane. Ne srami se od kud je doso makar je stranac, radi na promociji kluba makar je u barceloni.

I napiso sam ako se gleda taj dio van terena, odnosno ljudski faktor da je meni olmo svakako ispred modrica. Gospodin “ne sicam se” ne moze biti najbolji igrac u povijest kluba nikako
  • Mlađi referent
    13.6k

Pa dobro, ni trener nije odabran tom logikom jer onda Bjelica ne bi prismrdio ni top 5.

Znači poprilično je jasno da većina ova pitanja interpretira po pitanju utjecaja, odigranog i danog za Dinamo i to je sasvim legitimno.
  • Hebimir Strašni
    124
    Kakav faking Petko pa pogledaj ljude na listi nekima nije zaslužio niti kopačke čistit. On je lekenda kluba ak se gleda zadnje desetlječe ak gledaš duži period onda s tom izjavom teško vrijeđaš one koji su stvarne legende i koji su dali klubu puno više od njega. Ljudi moji ako več tvrdite da nema snimaka urakmica Dinama iz '50, '60.. pogledajte makar one iz '70,'80, '90...(imate toga za naći u bespućima interneta) ili pročitajte ko je sve igrao (i kako) u dinamu kad smo osvojili kup velesajamskih gradova (da je postojao tada ovaj format lige prvaka klubovi koji su tu igrali borili bi se za pobjednika).
  • Crni86
    13.1k

I to je opet kak je kolega napisao u 21 stoljecu.Crni86

Majstore…. Isti post na koji se referiras. Nek si napiso bibliju, a doso si do druge recenice mog posta.
  • Hebimir Strašni
    124
    :grin: ja ovaj pročito pa me prehitiilo nism čitao po redu. Kad vidim Petko legenda odmah mi se zaCrni pred očima i ne čitam dalje ... nisam popratio postove po redu :grin:
  • Jaro
    10.5k
    Gledao sam i Bobana (samo par tekmi jbg) i Zutog i Mujcina i Sammira i Modrica i Eduarda i Olma - ali u Dinamu je najvise dao doktor Petko...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.