• cron1ck
    1.8k
    Pozdrav gospodo dinamovci,

titulu najgoreg trenera u povijesti Dinama odnio je Fabio Cannavaro.

zona-dinamo-10.png

Ajmo danas jako jer biramo najboljeg.

Najbolji igrač u povijesti Dinama (11/12)

Molim da dajete svoje prijedloge pa ćemo otvoriti anketu na prvom postu ove teme.
    1. Najbolji igrač u povijesti Dinama (186 votes)
        Eduardo da Silva
        14%
        Bruno Petković
        16%
        Zvonimir Boban
        8%
        Mislav Oršić
        8%
        Marko Mlinarić
          4%
        Velimir Zajec
          3%
        Luka Modrić
        13%
        Dani Olmo
        11%
        Zlatko Kranjčar
          2%
        Dražen Ladić
          0%
        Franjo Wolfl
          1%
        Arijan Ademi
          1%
        Dominik Livaković
          1%
        Igor Cvitanović
          1%
        Robert Prosinečki
          1%
        Slaven Zambata
          4%
        Stjepan Lamza
          5%
        Dražan Jerković
          6%
        El Arbi Hilal Soudani
          2%
  • Droljo
    19.2k
    Eduardo, al vjv bude modrić što i je. Tu nema puno mjesta za brljanje. Zlatna lopta.
  • Paggini
    60.6k
    Baš me briga

Petković
  • DrRatoljub
    38
    Eduardo, nisam gledao igrače prije kraja devedesetih. Ali od tada do sada definitivno Dudu. Nijedan igrač ne bi drastično poboljšao ekipu za koju igra kao on. U bilo kojoj generaciji. Jer ni jedan naš napadač nije toliko bio opasan za gol protivnika, čak bez prave šanse. To nismo imali nakon njega, a malo ekipa to ima uopće, na svim razinama

Edit: To je za mene. Za mog oca je Marko Mlinaric, za kojeg on uvijek govori da je bio najtalentiraniji nogometaš kojeg je gledao i koji je bio najbolji igrač 1982. Jer nema račun pa da za njega napišem.
  • Mr Anderson
    13k
    Velimir Zajec
  • Droljo
    19.2k
    Jer ni jedan naš napadač nije toliko bio opasan za gol protivnika, čak bez prave šanse.DrRatoljub

Šuker Davor?!
  • Nolifer
    12k
    Luka Modrić
  • Dr Hofmann
    3.4k
    Moram staviti ovo ime iako nema šanse neke u izboru.

Dražen Ladić..

802 nastupa za Dinamo...Sad na prvu mi dvije stvari padaju na pamet: obranjeni penal protiv Partizana i Old Trafford. Iako, ruku na srce, uvijek je imao i sulude kikseve, bio je baš lik na golu, takvih nema više u modernom nogometu.

I moram spometnuti Eduarda da Silvu. Sezone 2005./2006. i 2006./2007. su bile show. Kakav nos za gol, ali i odličan asistent. Najbolji igrač te generacije, barem meni.
  • Vrdjuka
    117
    Franjo Wolfl
  • Noel
    13.8k
    Olmo
  • rokikaciga
    3.3k
    Ovdje je pitanje najbolji po kvaliteti u cijeloj karijeri, dok je igrao za Dinamo ili netko s pun k utakmica za Dinamo...

Moja nominacija je Aki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.