• Omake
    10.6k
    Lamza je jedini u dresu Dinama brukao kandidate za Zlatnu Loptu.
    Ako se gleda tko je od igrača koji su nosili dres Dinama imao najbolju karijeru i peak karijere van Dinama onda je to Modrić.
  • Chempers
    752

Sigurno je u konkurenciji i mora ga se spomenuti. Ne razumijem čemu ironija. Inače, nema pravog odgovora. Ere je preteško uspoređivati
  • Droljo
    19.2k
    Trebalo je postaviti pitanje koga bi da odigra od 25 do tridesete godine u dinamu sada. Da se smanje političke i ine konotacije.

Samo zato što je glasovanje počelo prije sat vremena i orša je normalno tamo.
  • Filip85
    375
    Modrić dijeli vodstvo trenutačno sa Petkovićem :(
  • Jos-Optimus
    6.6k
    Petko i Lamza, Oršić honorable mention
  • rokikaciga
    3.3k
    I ja mislim da je Petko zasluzniji da pobjedi.
  • Jos-Optimus
    6.6k
    Luka Modrić ne može biti najbolji igrač Dinama u povijesti, nemojte se ljutiti, ali ovo je miješanje kruški i jabuka. To je kao da u glasanju za najboljeg igrača Juvea u povijesti pobijedi Cristiano Ronaldo. Trebalo bi se gledati tko je najbolje i najviše donio Dinamu, ne svojoj karijeri
  • miro
    7k
    Lamza ili Zajec
  • Marley
    4.6k
    Svaka cast svim kandidatima, ali ne vidim kako bih uzela u obzir igrace o kojima sam samo citala i cula price.
    Logicno je da svatko gleda iz svog vremena. Mozda nekome i nije, kazem za sebe.

A sto se mene tice, samo je jedan Bruno Petkovic. Neponovljiv u svakom smislu.
  • Droljo
    19.2k

Onda postoji jedna opcija. Knez Igor!
    Ili 250 golova i bezbroj asistencija isto ne vrijede niš?
  • Fan
    1.3k
    Meni je žao što nemam 60+ godina pa nisam gledao Zambate i Lamze i njihove tekme. Po pričama su bili legende kluba, ali ja njima ocjenu ne mogu dati...
    Modrić je bio odličan kod nas, ali opet ne mogu reći da je bio vanserijski poput Duda, Olma ili Petka.
    Od te trojice da bilo kome dam glas, mislim da ne bih pogriješio...
  • pešća
    456
    Jadne li nam povijesti ako je Bruno Petković najbolji igrač ikada.
  • Paggini
    60.6k

Za 40 godina cu iste mitomanske konstrukcije pričati o Petkoviću kao što su meni moji o Zambati, Cici, Zajecu i Mlinki.

Kako je primio loptu okrenut leđima 30 metara od gola sa pet igrača na sebi, otresao dvojicu fintom, jednom gurnio kroz noge, nabacio sam sebi na škarice i skucao u rašlje između dvojice
  • rokikaciga
    3.3k
    Ja ne mogu glasati za nekog kog nisam gledao. Tako da dobar dio igraca s popisa otpada. Isto kao sto ne mogu rec je li Messi bolji od Pelea ili Maradone. Imam samo highlightse za usporedbu...ali ima i Menalo "enkara Messi" trenutke.

Modric je tada vec bio zvjerka, ali nije najutjecajniji igrac Dinama. Utjecajniji i vise za klub su dali Olmo, Orsa, Petko... I sve ostalo kaj dolazi kad povezes Modric i Dinamo...nazalost.

Olmo meni nije stranac, Dani je meni purger i vidi se da voli klub, grad i drzavu. I sve sto prirodno dolazi s tim. On i sada djeluje i utjece pozitivno na klub. Definitivno jedan od najdrazih igraca i osoba oko kluba.

Orsa je dao svoj obod, puno toga je dao, rusio velikane. Steta sto je propao nakon odlaska. Dao je u limitiranim minutama dosta i za repstaciju...

Ali Petko je romantika. Barem meni. Uspio je i to na jebenoj razini, uz sve svoje mane, pokazati da i dalje mozes biti romantik. Igrac starog kova. Igrac poteza i vica. Jednostavno neponovljiv. I zbog toga kako je igrao i zbog toga sto je igrao pod blokadama Jakirovu sezonu prakticki cijelu. Uvijek je sve davao Dinamu. Na svoj, jedinstven nacin pun mana. Ali na svoj nacin. I bas kako Paggini kaze...za 40 godina ce Petkovic bit mitska persona koja je sa 190+cm, pola litre Jackyja i 2 kutije marlbora bio najbolji igrac na terenu protiv kog da je stao...U doba ultimativnog profesionalizma. U jednu ruku mi je i drago da nas nije zavlacio ove sezone jer je ostao iskren prema sebi i Dinamu.

Glasao jesam za Brunu...ali da imam dva odabira 1B bi bio Dudu.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k

Sam kaj ćemo za Petka sve imat dokumentirano, a o ovima može pisat da su guzicom nosili loptu do gola i nitko ne može ništa reć
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.