• db-izbjeglica
    22.6k
    Da pojasnimo, 'bijeli' su u pregovore krenuli s novih pozicija, a to je da je vrijeme rasipanja završeno, te će maksimum plaće ubuduće biti 350.000 eura. Sve ostalo bi igrač mogao dobiti kroz bonuse, a oni bi bili najviše vezani uz osvajanje naslova prvaka — Ivdzo11

ovo mi je apsolutni vrh :rofl:

zamslite da ste igrač, klub vam ponudi ugovor od 350 000 + bonus od 100 000 za osvajanje prvenstva.
    top, zanimljivo... onda googlaš i vidiš da isti klub prvenstvo nije osvojio 20 godina i da su u zadnjih 10 sezona drugi bili svega 2 puta :lol:

praktički ekvivalent ponudi 350 000 eura + 5 plaćenih kombinacija za loto 7/35 svaki tjedan :monkey: :lol:
  • SAS1987
    21k
    Richter bi stvarno bio ozbiljno pojačanje za Hajduk, tu nema sumnje — tp1997

Koje amplitude? :lol:
  • NitkoBitan
    40k
    Precjenjujete rijeku. — Droljo

I to sto kazes, bez Fruka raspad. Od trojca Hajduk-Rijeka-Osijek cini mi se da samo Osijek radi dobar posao u prijelaznom roku.
  • Droljo
    32.5k

Tak sam ja na FM-u nudio stoperima bonus od par miljona za 30 golova u prvenstvu :lol:
  • tp1997
    3.5k
    Zar smo već krenuli sa pričama kako će se Rijeka raspasti? Nije bilo dovoljno toga protekle dvije sezone?
  • don
    22.6k
    Kao i Villaru i McKenni — tp1997

smišna usporedba, pogotovo kada im se usporedi CV

Zar smo već krenuli sa pričama kako će se Rijeka raspasti? Nije bilo dovoljno toga protekle dvije sezone? — tp1997

Rijeka je se već raspala prošle sezone, ali Dinamo to nije iskoristio. Po 300. put ponavljana rečenica. Ti očekuješ da će ostali poklonit nama naslov bez naših pobjeda?
  • nwankwo646
    1.3k
    Zanimljiv breaking info od strane Bukovca, navodno svađa između Garcie i Livaje, protiv Zire pretrčao 7km... Garcia također odbio Rebića...
  • NitkoBitan
    40k
    Pa bila je raspadnuta i ove samo kaj smo mi dotaknuli dno zivota.
  • Droljo
    32.5k
    Nije bilo dovoljno toga protekle dvije sezone? — tp1997

Nije. A nekima nije bilo dovoljno malo dalje pogledati u povijest i što se desi nakon njihovog naslova?
  • Keyser Soze
    21.3k
    Da mi dovodimo Richtera bila bi rafalna paljba po forumu kako ne valja, i to s pravom. Pa ne dolazi lik bez razloga u Hajduk. A usporedba s Villarom i McKennom ti je promašena skroz, logičnije ga je usporedit s Mbukuom. Ovaj je isto nekad vrijedio 10 milijuna, sad vrijedi 1,5
  • Crni86
    25.1k
    Bukovca — nwankwo646

Ko je taj pak sad
  • tp1997
    3.5k
    smišna usporedba, pogotovo kada im se usporedi CV — don

McKenna, recimo, ima 91 nastup za Aberdeen, 94 nastupa za Forest (većinom u Championshipu), 13 za Copenhagen i 29 za Las Palmas.

Richter ima 97 nastupa za Augsburg, 62 za Herthu, 20 za Mainz i 27 za HSV.

Ako uspoređuješ CV, neutralni promatrač bi rekao da su tu negdje. Da se razumijemo, ne idem u smjeru omalovažavanja McKenne ili Villara, štoviše mislim da su nam to uz Belju daleko najbolja pojačanja, nego idem u smjeru toga da mi se ne sviđa da se svaki transfer tovara po definiciji omalovažava.

Da se Richter nikad nije spomenuo u kontekstu Hajduka već da smo ga mi doveli, garantiram da bi preko pola Zone bilo oduševljeno.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    opčinjen sam tom opterećenosti osvajanjem naslova koja je po svim živim kriterijima poprilično teško dostižna i ne mogu vjerovati da povećoj skupini ljudi ne može doći na pamet sljedeća misao... ljudi moji mi smo budale, ajmo zašutiti i polako raditi, korak po korak.
  • nwankwo646
    1.3k
    ma onaj lik šta vodi stranicu doli udruga...
  • Dendle71
    617
    pa koji to oni imaju odličan transfer u zadnjih 5 godina? Livaja - i dalje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.