• Dr Hofmann
    3.4k
    Mislim da se ni sam Petković ne bi stavio za najboljeg igrača svih vremena. Ej, svih vremena. Ali, eto bar nije dosadno na Zoni.

Malo mi je samo žao što kao da svi ,,podcjenjujemo" starije generacije. Nisam ni ja gledao naravno Lamzu ili Zajeca, ali vjerujem da nema navijača Manchester Uniteda koji neće Bobbya Charltona staviti u sami vrh, navijača Bayerna koji neće Beckenbauera staviti, ili navijača Reala koji neće staviti Di Stefana ili Puskasa. Samo to mi je žao malo, inače Vox Populi će biti kakav će bit.
  • Georginho
    232
    Petković je imao potencijal biti (jedan od) najbolji(h). Ispunio ga nije
  • NKDZ86
    4.8k
    Uživo kaj sam gledao to bi bio: Dudu, a iza njega Cvita, Prosinečki, Olmo, Modrić.
    Petko je iza njih.
  • Jos-Optimus
    6.6k
    nije ni to loša prosudba, žao mi je što nisam gledao Lamzu uzivo, a i Mlinku 80-ih
  • Kumerle
    857
    Ovu anketu bi trebalo ostaviti duže otvoreno, stvarno je gusto na vrhu.

Nadam se da neće Modrić biti :vomit:
  • NitkoBitan
    29.5k
    Ostavite anketu do Bruninog gostovanja u podcast inkubatoru :grin:
  • cron1ck
    1.8k
    Glasanje sutra do 14:00
  • Paggini
    60.6k
    Petković vodi, SVIRAJ KRAJ!!!
  • NitkoBitan
    29.5k
    Na kraju ce presudit glasovi iz dijaspore, Pacho i Lynx odlucuju o pobjedniku :cool:
    Kod njih su biralista duze otvorena...
  • Jay
    2.2k
    Mislim da bi mi lakše bilo izabrati prvih 11 za idući vikend, ali evo glas Petkoviću da Modrić ne dobije
  • jakov1
    747
    Rijetki su igraci ciji utjecaj na igru ovisi samo o njima samima, a Petko je taj.

Za kategoriju najboljeg ikad su mi prvo na pamet pali Cvita i Dudu, ali oni su ipak igraci na koje protivnik nece poslati najboljeg branica i jos dvojicu za svaki slucaj dok za Petka imas osjecaj da se protivnici radije kockaju u nadi da mu nije dan, nego da pola ekipe posalju na njega.
  • Crni86
    13.1k
    Mislim da u ovoj katagoriji pobjedu mora odnijet olmo.

Mlad je doso kod nas, mi smo ga uz barcu djelomicno odgojili, nastupao je u ekipi koja je napravila taj prvi preokret, odradio je sa ekipom neke povijesne uspjehe. Carolija iz tekme u tekmu - slalom protiv rijeke, gol fradiju, gol astani, gol cityu. Ma toliko cudesnih i magicnih trenutaka

Napravio je fenomenalan transfer u leipzig pa nazad u barcu. Uz sve to konstantno se sjeca dinama, radi ns promociji i za razliku od nekih nasih hrvata, ne srami se od kud je poteko. Svima govori samo lijepe stvari o klubu i gradu.

Ako gledamo cijelokupni paket gdje igraca definiramo igracki te ponasanjem van terena - odnosno koliki je covjek do kluba. Ja bi se usudio rec da je jedan dani olmo sigurno najveci igrac ove moderne dinamove povijesti. Svaka cast i petku, orsi i liviju, ali jednostavno ne mogu u istu recenicu sa nasim olmicem.
  • Carmichael
    112
    Niti Modrić niti Olmo ne mogu uzeti ovu nagradu. Da je riječ o najboljim igračima koji su ikada nosili Dinamov dres, bila bi drugačija priča.

Ali, ako je riječ o najvećim igračkim veličinima u dresu Dinama, tu ne upadaju.. a za legende kluba znam jedino iz priča pa ih ne mogu staviti u odgovor.

Petković ima smisla s obzirom da je predvodnik jedne od najuspješnijih generacija Dinama u povijesti, i stvarno je vrhunski igrač bio na svoj dan, ali meni je ipak neponovljiv Dudu.

Eduardo je zabijao i lijevom i glavom, i povratne i odbijene, i iz driblinga i iz sprinta, unutar 16m nemoguće dobar golgeter, znao ju je zabit i izvana precizno, ma takva 9ka se jednom rađa i zauvijek ti se ureže u srce... ostavljam i youtube link jer pišući ovo sam naglo osjetio potrebu za uživati u njegovim
    golovima..

https://youtu.be/TzvBj_-zocM?si=mSiPntH9m53w4Nni
  • über alles
    1.9k
    digo petka na 16% :kiss:
  • Jos-Optimus
    6.6k
    Petka neki ne vole, ali pretjeruju u tome. Čovjek je naš vodeći strijelac i asistent u Europi i doslovce moderna verzija Štefa Lamze po stilu života i ponašanju na terenu. Je li moglo bolje? Da, ali da je bilo super - bilo je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.