• Kujtim Shalla
    5.6k
    abrazo gigante mi hermano ,nije tamo šelo jbt
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Imam previše pitanja, a premalo odgovora
  • mali M
    8.1k
    A ja sam pročitao... Više zbog empatije i jer ju je dobro razvijati prema ljudima.. ostalo neću komentirati...
  • jedan u nizu
    14.2k
    Brijem da sam vidio neki takav spot, tamo negdje 2005. godine :chin:
  • mali M
    8.1k
    lik je kupovao zelje i sreo žensku na semaforu dok je pozdravljao ujaka? Meni zvuči kao neku kaotičan san... Još mi samo fali da je preko ceste vidio kako vuk opali šamar hijeni jer ga je prevarila sa kiklopom
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Auuuu majki brate ,pa di mi ovo za šankom napravi ,posra mi se u pelin :rofl: @Pagginija procitaj do kraja ,nadao Sam se da ce pred kraj Majki preokrenut rezultat. Zajebah se :lol:
    Lakse mi bilo procitati onog brata šta je ogija vukojevica uhvatio u svaleraciji da karindza kao klinku u autu ko napaæjeni pubertetlija
  • Nolifer
    12k
    Jbte, ovo mi je u rangu onoga da kažeš da je hajduk jaka momčad.

:lol:
  • Droljo
    19.2k
    Majki jaše dalje.
  • Dr Hofmann
    3.4k
    Stavio sam čovjeka koji je izumio LSD u svoj profil i možda bi to sada pomoglo, ovo možda i je neki trip
  • Infinity
    19.1k
    Procitao sam ja, sve cekajuci kad cu doci do razloga zasto je post napisan. Moj problem, jer nikad ne gledam tko pise, na kraju sam sam zakljucio, nije bilo tesko :meh:
  • jedan u nizu
    14.2k

Sad zamisli spotcinu.

Lagani intro, muzika, build up.
    Radnja: soba starijeg adolescenta. Izlazi van, odlazi u kuhinju, kopa po ladicama i ormarima, ali nemre nac ono sto treba. Zakipio je vodu u kuhalu, ali caja nema. On iznervirano gasi kuhalo, stavlja tenisice na noge, stavlja slusalice u usi i izlazi van.

Kako je stavio slusalice u usi, muzika je krenula, ide pjesma dok kamera prati mladica kako se spusta niz stubiste zgrade, usput pridrzi vrata starijoj susjedi koja ulazi sa psom u zgradu. Vani je onak oblacno, muljavo, kisa samo sto nije.
    Mladic ulazi u lokalnu trgovinu i hoda medu redovima. Ugleda kupus crveni i zaintrigirano ga drzi u ruci. Muzika i ritam se pojacava, ide lagano refren sada.
    Vaze se crveni kupus, mladic odlazi, kad naglo stane, okrene se i ode i po bijeli kupus, sa laganim smjeskom izvaze i njega i ide po caj.

Ide druga strofa pjesme, mladic bira cajeve, cita deklaracije, zbunjeno gleda dok su pod rukom dvije glavice kupusa. Na kraju uzima crni caj i ide do blagajne, izlazi van.

Dolazi do semafora, ceka se zeleno na semaforu, auti i kamioni samo prolaze van, mladic izgleda iznervirano. Krece refren jos jednom. Pali se zeleno, prelazi cestu i sudbonosno mu se pogled sretne sa mladom damom iz drugog smjera. Mlada dama nesto promrmlja (inaudible), mladic odgovori, osmjehne se, ide dalje.

Iz ulice skrece auto, kabrio neki, drugi mladic obrvama i pogledom pokazuje prvom na mladu damu, i trese rukom onako kao 'dobraaaa', prvi mladic se okrene, osmjehne se i potvrdno klimne glavom.

Nastavi hodat dalje, pod rukom i dalje dvije glavice kupusa, u ruci kutija crnog caja.
    Nebo se razvedrava, sunce obasjava mladica.

Ponavljajuci refren se privodi kraju.

Glazba ide u lagani fade out.

End.
  • mali M
    8.1k
    (inaudible),jedan u nizu

Oplakah.
    Ali malo izmjeni kraj, dok sunce na kraju obasjava mladića on se krene jako smijati, napuca glavicu kupusa i dok se smije zadnja scena je kako prelije vrećicu čaja s kipućom vodom, malo se polije po ruci i opsuje. End..
  • don
    14.6k
    odlazak u Spar. Razmišljajući o integraciji obrazovnog sustava s realnim sektoromMajki2111

Ikono
  • Majki2111
    4.1k
    Kaj ima spot sličan? Koji?
  • Str1nger Bell
    2.4k

Vesna Pisarovic i Hamdija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.