• Eduardo
    25.1k
    Ljudi, trebam dobar AI koji će tekst pretvoriti u govor na hrvatskom jeziku. Svjestan sam da postoje platforme koje nude generiranje glasa pomoću umjetne inteligencije, ali zanima me ima li tko preporuku za neki koji je dobar i ispunjava zahtjeve hrvatskog jezika.
  • Rex Ramae
    3.5k
    Nisam u Rami ali kažu da se smirila situacija obzirom kako je bilo loše ali i dalje ima malo dima, Krizy mislim bolje zna.

Meni je ovaj bio dobar https://elevenlabs.io/, preporuka.
  • Sajla
    11.3k
    kad već linkamo Živojina, jučer sam bil u Vrbovcu i gosponu Horvatu zapalil lampaš na grobu.

Usput na sladoled u slastičarnicu "Dinamo" i pizzu u pizzeriji 'd'. Pozdrav ekipi iz Vrbovca (ne znam ima li ih tu?) i pohvale za radove po zidovima - svaki vrtić u Zg i okolici bi trebal imati nekaj poput ovoga na trafostanici kod vašeg vrtića!

Screenshot-2025-07-26-13-04-35-940-com-android-chrome-edit.jpg
  • pešća
    454
    Od danas do ponedjeljka su moguća olujna nevremena sa tučom diljem Hrvatske. Sačuvajte imovinu, aute i slično ako ikako možete. DHMZ radar oborina pokazuje stvarno stanje u realnom vremenu (crvena i ljubičasta označavaju najgore vrijeme). Pa ako sam ikome pomogao...
  • Droljo
    19.2k
    Samo da krov ne odleti. Drveće sam posekel oko kuće :lol:
    A auto je skoro 500km od kuće. I u garaži je...
  • Hnlovac
    2.7k

Lijepi throwback
  • Pacho
    2.6k
    Kolumbijski Karibi

IMG-20250725-WA0063.jpg

IMG-20250725-WA0071.jpg

IMG-20250725-WA0070.jpg

IMG-20250725-WA0059.jpg
  • Droljo
    19.2k
    Malo krumpira jedu...
  • Marktwain
    668
    Nit alkoholu vični...
  • NitkoBitan
    29.4k
    Kaj nema zgodnih teta na plazi? Gdje su pobjegle?
  • Pacho
    2.6k

Ma dobijes hrpu toga. Obicno riza ili yuca.

IMG-20250725-WA0061.jpg

Ovo je rano ujutro. Kasnije bude svega :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.