• KristijanHR
    171
    Nisu mi jasni ovi koji glasaju za Modrića....
  • Jos-Optimus
    6.6k
    knez Igor je fantastičan odgovor kolega, igračina i čovjek koji je sigurno Dinamov top 10
  • Rex Ramae
    3.5k
    Cuj prevara Petkovic najvise glasova :vomit:
  • Dzoni
    1.7k
    Bolje i to nego Modrić
  • Dadox
    561
    najbolji igrač u povijesti Dinama!
  • Rex Ramae
    3.5k
    tragedija je da su njih dva s najvise glasova, tragedija.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Nazvat Petkovica prevarom moze samo neko tko se probudio prosle sezone pa sad ispoljava frustracije.
  • Rex Ramae
    3.5k
    da ev bas sa frustriran zbog njega :lol:
  • Infinity
    19.1k
    Petkovic je Dinamu dao svoje najbolje godine, u plavom dresu je odigrao svoje najbolje partije. Bio je kljucni igrac u najboljem Dinamu od osamostaljenja. Kakva prevara? Sedam godina je igrao tu, a to sto ste vi navikli da najbolji igraci igraju godinu ili dvije i odu, pa vam u tom periodu rijetko dignu zivce je druga stvar. U sedam godina bi nam i Messi picio po zivcima. Petkovic kao igrac Dinama je bio doktor nogometa.
  • don
    14.6k
    Cuj prevara Petkovic najvise glasova :vomit:Rex Ramae

u kojem točno segmentu je Petković prevara? Kakve sve gluposti se mogu pročitat na internetu, nevjerovatno.

dao Bog da nam svaki igrač do kraja postojanja planete da šta je Petković dao Dinamu.
  • Rex Ramae
    3.5k
    Očito ne gledamo istim očima nogomet ili sam ja pogrešno shvatio ovo "best" ali na best ne gledam samo škarice na koje drkaju pojedinci, slobodnjak Rijeci ili loptu kroz noge nego cijelokupan dojam koji nogometaš ostavlja, igru na terenu ali i profesionalizam, odnos prema klubu, prema navijačima itd. Bruno naglašavam za mene nije najbolji igrač Dinama ikada, nije ni među 10, vama tu očito jeste a ja se ispričavam ako vas je povrijedilo što sam napisao da je prevara.

Ps. Zahvalite mu na svemu kao i on Vlatkici. :heart:
  • Jos-Optimus
    6.6k
    ja bih ti lupio trajni ban zbog ovog, toliko od mene
  • Droljo
    19.2k
    Znao sam da će ovo eskalirati...
  • veselko tenžera
    4.8k
    Mislim da smo jedini klub na svijetu koji ima realne šanse da mu isti igrač završi u rubrikama najbolji i najgori igrač svih vremena.
    Nema to veze s realnom kvalitetom, samo dokaz koliko se Petković igrao s emocijama svih nas.
  • don
    14.6k
    Ps. Zahvalite mu na svemu kao i on Vlatkici. :heart:Rex Ramae

da si ovu rečenicu napisa na početku posta ne bi ni čita ovo ostalo jer je sad poprilično jasno zašto ti je "prevara"

Ps. Zahvalite mu na svemu kao i on Vlatkici. :heart:Rex Ramae

p.s oćemo, Brunu uvik čekamo raširenih ruku u Maksimirskoj 128 :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.