• Rex Ramae
    3.5k
    Ništa novo od Hajduka u Europi ali smijati ću im se tek kad budemo imali bar 3-1-0 skor protiv njih u prvenstvu.
  • rokikaciga
    3.2k
    Molim da se svi ispricaju Bosniru za pljuvanje kako je komentirao. Ovaj Vela jr unosi takvu mitomaniju, nit ima intonaciju, nit zna komentirat...Bosnir je izmislio posao komentatora za ovu spodobu
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Nikad se nebi tudjoj muci nasladjivao ,ali zao mi je malo Garcie sto je onako pošten. Brzo ce promijeniti retoriku. Ocitao nije jadan svjestan dinje dosao. Je stvarno istina da je izjavio da nije sramota i tragedija ispasti od gzire ??? Sumnjam da ce mu to oprostiti. Oni Dole misle i ubjedzeni su da ih se krade ,inace su bolji od reala . I on sad ovako ispali? Jbt Ostaviti ce ga doli ,bude cudo ak ostane trener
  • Facke
    6.4k

Dosta duge je Garcia v hrvatskem nogometu da tocne zna kam je dosel. Dzaba se v Hajduku menja trener kad se druge ne stima. A verovatne zbog bolse zarade je otisel s poslozene Istre vu Hajduk teri sam svoje navijace, igrace i trenere laze de god stigne. Ak bu ispal dej mi reci kak ga zadrzati? Ili nemaju opce ambicije igrati europu? Klub je v dugu, digli su kredit da opce moreju funkcionerati , ostali su bez pravih stopera, pojacali se nisu kaj ja znam kak. Iduci tjeden im je uzvrat pa HNL. Uz to dodaj da Sigur i Pukstas oceju "ca" iz Hajduka. Al dej ti za njih najdi kupca , el se neke astronomske cifre za njih placale nebude. Pa se je Garcije morale biti jasne kad su jedva sklepali 400.000 tisuca ga se dopelja s Istre. Onda bi ja ko trener definitivne odbil. El onda znas kulke je vur.
  • Nolifer
    12k
    Ima li još koja fiskulturna zadruga u istočnoj ili zapadnoj Europi odnosno Aziji, koja nije napumpala Hajduka? :lol:
  • veselko tenžera
    4.8k
    Ako ljudi "sve" naprave krivo, a stalno su nam na bod ili dva razlike s tri-četiri puta manjim budžetom, ako uzmu više od pola derbija u tri od zadnje četiri sezone, što će biti ako nešto naprave dobro? Previše smo mi kurčeviti kao klub i navijači i to nas je i lani stajalo. Nije više 2015. godina.Zambatine škude

Totalno je nebitno što oni rade. Mi smo ti koji već 3 godine sve radimo krivo, promašili smo skoro sve u svim prijelaznim rokovima, pustili smo nekolicini igrača da trune na krivom mjestu i vuče cijeli klub prema dnu i za to vrijeme nam je Hajduk samo jednu sezonu uspio doći na - 2. Sezona prije toga -14, još jednu unazad -10 bodova. I takvi nikakvih smo ih 3 puta, kad je bilo najvažnije, otresli usred Poljuda.

Apsolutno imamo pravo biti kurčeviti, mi smo Dinamo, a ovo je HNL! Ako mi išta napravimo kako treba, oni su opet na -15. Ponavljam, totalno je nebitno šta oni rade.
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    Sretno Varaždine, predstavite ovaj naš skroman klupski nogomet u najboljem svjetlu :smile:
  • NKDZ86
    4.8k
    Koliko nam je jaka liga, svake godine pokazuju naši klubovi u eu natjecanjima. Rijeka doma ne može dobiti ludogorets, hajduk spašava bod protiv velike zire.
    Da nema dinama, liga bi bila na razini ispod slovenske lige.
    Dinamo pobijedi milan, u gostima slovan, salzburg, x sa monacom, celticom, itd.
    Bolje da se pokriju po ušima.
  • NitkoBitan
    29.4k
    Cetvrtak je, napokon smo docekali nastup jedinog hrvatskog predstavnika u kvalifikacijama europskih natjecanja, sretno :strong:
  • Kumerle
    807
    Nadam se da nije zabranjeno...

Pošto nisam siguran hoću li večeras biti uz mob/laptop, na ovoj stranici ćete gotovo sigurno moći pratiti Varaždin - Santa Clara večeras, a i inače preporučam za streamove pošto ju koristim već godinama:

https://livetv.sx/enx/allupcoming/
  • Filip85
    372
    Dinamo pobijedi milan, u gostima slovan, salzburg, x sa monacom, celticom, itd.NKDZ86

A veli naš izbornik "nema nas nigdje u europi" kada govori o klupskom nogometu... #poniznost
  • Hnlovac
    2.7k
    Ai video :roll:
  • jakov1
    747

Apel adminima da nas obrane od ovakvog truleza barem na Zoni. Dovoljno se trujemo naslovima u Shit of the day.
  • Kumerle
    807
    Pa je AI, piše u nazivu videa, malo zafrkancije kaj fali :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.