• Jay
    2.2k
    Znam da su to hayduci, ali ova Zira je preloša i nemaju šanse u uzvratu. Ispuhali se nakon 60 min, ovi se sudaraju u protivničkih 16, ovaj izbija loptu vlastitom vrataru iz ruke. Naravno da će se navijati za neku kontru i 30 000 jecaja, ali mislim da su se izvukli tovari danas. U playoffu ionako nemaju šanse protiv polu-ozbiljnih ekipa, neka se namuče malo protiv giganata iz Azije i Albanije
  • bbb medimurje
    4.2k
    Prvi put sam danas slusal ovu iritantnu spodobu od komentatora i njegovo kmecanje oko faulova, kornera, auta.. mozete si tek zamisliti kakvo je to kmecanje u hnl-u
  • immerwieder
    1.5k
    donesli svaki po osminu boda,
    čekam neki naslov u stilu 0.25 smo bliži dvije momčadi u LP
  • San Lorenzo
    20.1k
    Olimpija gubi od nekih Andoraca.
  • Crni86
    13k
    novi kiks obrane…

Doslovce su zadnja 3 gola poklonili, obrana ove sezone gora neg nasa.

Jedino pohvalno je kaj je trener gurnuo u ekipu 17godisnjaka , ali plakat ce oni za sanchezom
  • SAS1987
    17.9k
    Garcia: "Nije tragedija ako ne prođemo Ziru, nitko nije umro, ovo je nogomet."

Mogao bi Garcia prvi :lol:
  • Tom Hanks
    3.9k
    Danas svi igraju nogomet..
  • San Lorenzo
    20.1k
    Ekspresni povratak Ljubljančana.

Pinto kao Bafetimbi Gomis svojevremeno.
  • Blueshadow86
    3.8k
    Na 24sata članak pod nazivom - "Livaja debitirao s novom frizurom. Kako vam se sviđa?".
    Pa koliko retardiran možeš biti i sjetiti se napisati pa objaviti takvu benignu stvar i takvo smeće od članka. Kakva niškorist novinarska, pa to svijet nije vidio...
  • Zambatine škude
    3.6k
    Taj Hajduk je takav jadan i nikakav zadnje tri sezone na jednu loptu od nas koji imamo budžet 70 milijuna eura, a u međusobnim ogledima nas dere pa moramo drhtati da ih neka Istra i Gorica krknu kako bi nadoknadili naše pušinge u derbijima. Što onda današnja utakmica govori o nama?

S obzirom na to da smo promijenili 40 igrača, malo rezerve u ocjenama i malo manje kurčevitosti stvarno ne bi bilo naodmet.
  • Filip85
    361
    Spas ? Pa ne znam koliko se mogu spasiti sa realno sićom koja se dijeli u KL...
  • San Lorenzo
    20.1k

Upravo zbog svega što si naveo je ovo ljeto svlačionica nagrađena temeljitim čišćenjem i dovođenjem 15-20 novih igrača.
  • Big Daddy
    1.6k
    Tovarsko sramoćenje Hrvatske po Europi HERE WE GO AGAIN :monkey:
  • Zambatine škude
    3.6k
    Trebali smo mi pomoć od Istri i Gorica i prije tri sezone kada su nedavno otišli seniori bili u prajmu, a tu su bili Šutalo, Ivanušec i Livaković. I nakon toga. Sada imamo kinder jaje i tko god decidirano tvrdi da može prognozirati na šta će to sličiti, taj laže. Na papiru daleko najjači, ali to smo bili i uvijek dosad.

U prva tri kola gostujemo na Pampasu i Rujevici, nek tu dva puta izgubiš bodove što je najnormalnija stvar na svijetu, eto panike i frke. To što će Kovačević tada proživljavati neće biti 10 % ovog kako je Garciji danas.

Ako ljudi "sve" naprave krivo, a stalno su nam na bod ili dva razlike s tri-četiri puta manjim budžetom, ako uzmu više od pola derbija u tri od zadnje četiri sezone, što će biti ako nešto naprave dobro? Previše smo mi kurčeviti kao klub i navijači i to nas je i lani stajalo. Nije više 2015. godina.
  • Jurki
    18.6k
    Trebali smo mi pomoć od Istri i Gorica i prije tri sezone kada su nedavno otišli seniori bili u prajmuZambatine škude

Mi smo trebali poceti raditi remont prije 3-4 godine.
    Vecina igraca se zasitila i Dinama i Hnla.
    Dovođeni su losi igraci, prije 3 godine skurili 11 mil eura na nist.

Osvajalo se na misice, individualnu kvalitetu dovoljnu za Hnl.
    Kad dobivas toliko bezveznih penala to se mora negdje vidjeti, a zapravo bi realno tablica svih ovih godina trebala biti da su tovari na minimalno -10 od nas.
    Slazem se da nebi trebali biti kurčeviti, ali vjerovati u sebe - svakako.
    Ova nova momcad nema hipoteku uspjeha u Europi, na to se ne mogu vaditi, jer te uspjehe tek trebaju ostvariti.
    Nas je Europa uljuljkala u misli da smo sila, a zapravo su ti igraci svoj maksimum pruzali u Europi zbog izloga.
    Opet se vracam na Čačmača koji je tim istim igracima rekel de im je mjesto. Na te recenice su se svi zgražali - covjek bil u pravu.
    Da, imamo vise para od njih, ali je rađeno svih ovih godina - lose.

Boban tj ova nova ekipa nam tek trebaju dokazati da je napravljen dobar posao.
    Dal mi moremo napraviti iskorak naprijed? Naravno da mozemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.