Zasto ljudi u tvrtkama pristaju cesto na sporazumne raskide(daju ti određenu cifru novca koja je manja nego da ti oni daju otkaz) iako po kolektivnim ugovorima i zakonu o radu imaju razno razna prava zajamceno veca? — Dinamo-SB
Pa postoje razne poluge da tebe poslodavac isto tako maksimalno zgazi ako si bezobrazan da ne zelis se sporazumno razici od mijenjanja radne pozicije,lokacije mjesta rada pa do toga da maksimalno odradis otkazni rok i jos 101 mikrositnica. — Dinamo-SB
Znam za slucaj u skandinavskim nizim ligama gdje se isto tako neki nas igrac pravio pametan i nije pristo na sporazumni raskid pa ga je posteno odradio - ustajo se svako jutro obilazit vrtiće,skole, peko kobasice na zabavama kluba itd. Ipak je nakon nekog vremena pristo na sporazumni. — Dinamo-SB
Nije pericev ugovor 100k i nije da vec godinu jednu nije bacio u vjetar. Ovo sad je pretjerivanje. — Dinamo-SB
Zato se i potpisuju sporazumni raskidi gdje se obje strane nađu na pola puta i korektno zavrse priču. — Dinamo-SB
Molim te nemoj me učiti što je sporazumni raskid. — Brusa
ali 90% je vjerojatnost da sam ja o sporazumnom raskidu više zaboravio nego što ćeš ti ikada znati — Brusa
I siguran sam da u to ne ulazi pečenje kobasica — Brusa
Pa reko, da ti odgovorim.Ti očito ne znas sto znaci sporazumni raskid. — Dinamo-SB
iako btw. tesko da znas — Dinamo-SB
Možda je i tako. Naglasio sam da je o po onom što znam čitajući Zonu (da je to moje shvaćanje toga)O njegovom zdravstvenom stanju - otom,potom. Ja nisam cuo da je tako lose zdravstveno nego da je lik jednostavno odustao od nogometa i odlucio spremit 1.2mil e u dzep na najlaksi moguci nacin. — Dinamo-SB
Nadam se da su to birtijske priče.Isto kao i birtijska priča da se to sve skupa ne sviđa Bobanu i da je tu zapelo oko produzenja ugovora Misicu koji ima istog agenta. Birtijske priče,nagađanja...pitanje sto je istina,vrijeme ce pokazat. — Dinamo-SB
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.