• Gemišt86
    473
    Nije lako biti moderator zone,
    @Paggini, izdrzi!
  • deda
    46.1k
    Goran Đulić je veliki Dinamovac.

Goran Đulić je dao izniman doprinos u borbi za demokratizaciju kluba. Bio je član odbora za izadu statuta ispred grada i kao takav u odboru za stadion.

Goran Đulić je političar i ako je napravio nešto pogrešno za to će morati odgovarati.
  • Borovljanin
    600
    Iz članka u Jutarnjem

Međutim, ono što je zanimljivo je kako Grad Zagreb i GNK Dinamo imaju oprečne izjave kada je riječ o tome čiji je Đulić zapravo predstavnik na adresi Maksimirska 128. Iz gradske službe za informiranje navode kako je Dinamov statut pisao u svojstvu fizičke osobe, kao angažirani pojedinac kojeg je imenovao sam klub. S druge strane, iz Dinama tvrde kako Đulić djeluje kao gradski izaslanik, te da upravo Grad Zagreb stoji iza njegove uloge u Odboru za stadion, kao i u radnoj skupini za Statut.

Njegova prisutnost u radnom tijelu zaduženom za pisanje prijedloga Statuta među navijačkim pukom naišla je na podijeljene reakcije. Dio navijača je tako smatrao kako je riječ o politiziranju kluba, koji drže za nadpolitičku svetinju, dok je drugi dio pozdravljao njegovo imenovanje govoreći kako je riječ o novinaru koji dugo prati Dinamo.
  • NORTE
    24.6k
    ako je napravio nešto pogrešno za to će morati odgovarati.deda

On je pojedinac, optužen je, a ne pravomoćno osuđen. Nema stranačku iskaznicu vladajuće partije da ako je kriv dobije uvjetnu kaznu i ne može ga se kao nekog iz Grada, na marginama kluba, izjednačavati s dinamom.
  • masacusec
    7.9k
    I kao takvoga, ne treba ga ovdje niti patetično braniti, niti a priori napadati. Ovo nije, tj. ne bi trebao biti politički forum.
    Nastavno na dedu, ali prostijim rječnikom... Ako se usrao, neka se izvlači iz govana.
  • NitkoBitan
    36.9k
    Ja sam za one koji kradu ali i nama dadu :up:
  • NORTE
    24.6k
    Još jedna bitna stvar, ova optužba nema nikakve veze s dinamom pa bi bilo ok da stanemo s daljnjom raspravom o tome u ovoj temi.
  • Sajla
    20.7k
    Optužba nema veze s klubom, ali urednici su već počeli "ukrašavati" članke o uhićenju i stvarati narativ, povezivati Dinamo s negativom, kriminalom, korupcijom :(
    si-MKRIURT2e-BSHl1sc8e-LA.png
  • tigric
    1.2k
    Pa normalno, inače bi tema bila dosadna, ovo je ljudima jedino zanimljivo kod tog lika.
  • Noel
    21.6k

Nek se ovakvi i njemu slični mane Dinama iz koje god stranke ili partije dolaze, a lako ćemo mi sa otrovom društva koji sebe nazivaju novinarima.
  • Crni86
    22k
    i tportal u istom smjeru…

Moze li se na ovo nekako reagirati od strane kluba?
  • Niko1986
    7k
    Teško da uhićenje čovjeka koji je u bilo kojem odboru kluba, novinari neće povezati s klubom. Isto bi bilo s kojimgod drugim kolektivom.
  • Ali
    2.7k
    Hrvatska, samim tim i Zg a naravno i Dinamo tesko mogu ozbiljmo napredovati i stići zapadnoeurposke standarde po meni radi one stare "naši/vaši".
    Tako i u slučaju Đulića.
    Ja osobmo sam uvijek za "svatko je nevin dok mu se ne dokaže suprotno..." , nažalost kod nas mediji nekaznjeno mogu objaviti sliku, zivotopis, rodbinu svakog pa i onog koga u istraznoj fazi pozovu/dovedu. To je modus operandi, pa ako istu osobu pravomocno i oslobode on je osudjen od javnosti kao kriminalac. Osim kad je netko "nečiji" kao slucaj od prije desetak dana u Dubravi hladnokrvnog ubojstva na cesti u sred dana.... no daleko sam otišao.
    Htjedoh reći da ako želimo naprijed moramo kao društvo poštivati presumpciju nevinosti bez obzira jeli Naš/Vaš ....
  • Mr Anderson
    19.5k
    Nek se ovakvi i njemu slični mane Dinama iz koje god stranke ili partije dolazeNoel

Jeli čovjek osuđen za nešto, ima li dosje?
  • Davieboy86
    1.4k
    Jel moze tko prikeljit cijeli clanak. Hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.