• Crni86
    12.9k
    Znaci ljudi vam pokusavaju rec da covjek nije napravio nista na zlu dinamu (upravo ono sta mediji stavljaju u fokus indirektno), a ako je negdje drugdje napravio lose stvari da ce za to odgovarat.

Pokusavaju vam objasnit da je djelovao u dinamu ali u pozitivnom kontekstu te isto tako pozivaju da ga se pravedno kazni ako je sta zgrijesio.
  • mali M
    8.1k
    Što je dotični napravio na štetu dinama?NORTE

Norte, ako se njega trenutno u negativnom smislu, povezuje sa Dinamom, kako možeš tako nešto pitati? Pa udara se medijski po Dinamo i povlači po blatu samo radi njega.. Jasno je da ga nemoramo rasčetvoriti nasred trga, ali do nedavno je velika večina vas vriskala da i čistačice iz vremena Mamića moraju dobiti otkaz, a sad tu optuženika u milijunske malverzacije "mazimo". da iskarikiram do kraja, Perasicu bi pribili na stup zbog jakuzija, a ovakvu optužbu bi zanemarili.

Ne moramo paničariti niti se to izravno zbilja ne tiče Dinama, ali nemojmo se ni praviti da tu nema nikakve poveznice i priče...

Iskreno Deda, briga me. Briga me što je napravio i koliko je napravio ako je sposoban za ovakve stvari.. Rekli smo da takve osobine ne želimo u našem Dinamu i vjerujem da bi našel dudeka koji bi i Bandiću (a znamo i za razne Mamićevce) koji bi rekli koju pozitivnu kaj je dal Dinamu..

Imajmo jedan visoki standard Dinamovštine i gospoštine koju nam i sam Zvone zagovara i ne spuštajmo je za nikoga.. Može se pogriješiti u smislu posla, ali ovdje se ne priča o pogrešci, budimo iskreni..
  • NKDZ86
    4.7k
    niko ne govori da je napravio zlo dinamu, nego da takvi likovi i njemu slični nemaju kaj tražit u dinamu. osobe s radikalne ljevice koje glorificiraju komunističkog vođu tita i žale za jugom i ubijanjem katoličkih svećenika nemaju 1 % mjesta u dinamu.
    ps. ko kaže da ako je stvarno maznuo lovu na hipodromu, da neće kad bude prilika i u dinamu?
  • nemapredaje
    5.6k

Oprosti, ali ovo me je neodoljivo podsjetilo na neka stara bolna vremena.

Čovjek nije u Dinamu, nije osuđen ni za što, a optužen je za nešto što s Dinamom nema veze. Toliko.Bosskovitz
  • Eduardo
    25k
    Što je dotični napravio na štetu dinama?NORTE

U ovom slučaju direktno možda ništa, ali indirektno gledajući ne tako daleku povijest kroz percepciju koju stvaraju mediji, i komentatori po portalima i društvenim mrežama ruši se kredibilitet ovog modela upravljanja i klub postaje talac njegove/njihove reputacije.

Svaki naslov u kojem stoji "osoba iz sfere dinama" uhićena, sumnjiva, optužena pa čak i kad formalno nije u dinamu kontaminira klub. Umjesto sporta u fokusu su kriminal i optužnice.
  • Chempers
    738
    Znači ako nije krao iz kluba nego iz grada, onda je ok, lik za poželjeti u Dinamu? Ocekivano licemjerstvo na najjače, još kad netko spomene da nije osuđen odmah znaš koliko je sati.
  • Crusades
    17k
    Malo miješate kruške i jabuke sa Perasicom i Mamićem koji su radili direktno štetu Dinamu djelovanjem u njemu i ovog lika koji je pao zbog djelovanja u Gradu i koji nema stalnu funkciju u Dinamu za razliku od bivšeg izvršnog dopredsjednika i predsjednice Uprave. I pokušavate neke napravit licemjerima.

Na stranu što bi bio najsretniji da takav lik nije bio ni član radne skupine ili odbora za stadion, ali ako je bio ispred Grada u tome, tu klub me može puno utjecat.

P.S. nadam se da će što brže bit osuđen ako je kriv i da nikad neće prismrdit Dinamu u bilo kojem svojstvu. Ovakve stvari nam ne trebaju i samo daju goriva dežurnim tatičarima da konstruiraju teorije zavjere o politici u klubu.
  • deda
    38.8k
    Gospodo, ponavljam, Đulić nije na bilo kakvoj funkciji u klubu, osim odbora za stadion gdje je postavljen ispred grada. Dapače, Đulić nikad nije bio član Dinamovog proljeća.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Sam bi htio napomenuti da me boli k za ovog, ja čekam nekog drugog… nekog bivšeg…
  • Juznjak
    4.3k
    Ovo što vas par sere mi je rang tovara kad su na sva zvona govorili da treba kaznit i da će prijavit nekog našeg igrača da koristi mobitel u vožnji jer je ovaj stavio story nakon neke pobjede.
    Nakon što vam ljudi objasne sve, vi i dalje udarate po svom. Jedini zaključak koji se može izvest je da vas jako peče slobodan Dinamo i bojim se da nikad neće prestat.
  • tigric
    756
    klasicna zona priča, nakon rasprave o nekoj temi, zaključci kako su ti ljudi mamicevci
  • Juznjak
    4.3k

Jebeš rasprave u kojoj uvijek jedna ista strana ne želi slušat argumente
  • rokikaciga
    3.1k
    Nije napravio nista na stetu Dinamu ali je povezan s Dinamom. Takve ne zelim blizu svetinje. USKOK ocito ima dovoljno dokaza da ga prikljuce optuznici.

Bilo kakav kriminalac nema kaj radit u Dinamu. Ovime ne govorim da je doticni kriminalac, ali ako ima optuznicu vezanu za izvlacenje love onda takve stvarno OPET ne zelim blizu svetinje.

Ne mozemo (heh) imat Zvonu u klubu i da se ovakvi klosari motaju oko i u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.