• Droljo
    18.9k
    Bolje zvuči kad u naslov stave dinamo. Uopće ne znam ko je lik niti šta se dešava ali pretpostavljam da je ovo iz prve rečenice. Nek si ga pljugaju
  • Sajla
    11.1k
    Teško da uhićenje čovjeka koji je u bilo kojem odboru kluba, novinari neće povezati s klubom. Isto bi bilo s kojimgod drugim kolektivom.Niko1986

naravno da će to povezivati s klubom. ali nije slučajno da su odabrali baš tu fotku, a ne neku iz URIHO, XI. gimnazije ili s neke druge od deset funkcija koje obavlja u drugim kolektivima.
  • tigric
    756
    Pa naravno da nije slučajno. Zašto bi uzeli ujiho kad ga mogu povezati s najvećim brendom u regiji. Kao da uhite Bobana, pa neće u naslov stavit vlasnik restorana u centru grada...
  • Crni86
    12.9k
    covjek je uhicen radi djelovanja u gradu zagrebu, a ne u dinamu. Sigurno da treba spomenut djelovanje ali konstantno guranje dinama u prvi plan je bespotrebno i vrlo je jasno sta se tim slikama i naslovima zeli postic.

Stavite sliku di je sa grbom grada zagreba i bok. Ovime se samo pokusava postic vizualnim putem da su te radnje vezane uz dinamo…
  • cibona
    5.8k
    Ne znam čemu čudenje što je klub spomenut u članku. Deda je napisao da je imao veliki značaj i doprinos u dinamu posljednjih mjeseci, normalno da se sada propitukuju svaki detalji njegovog eventualnog utjecaja na GNK.
  • Bosskovitz
    17.7k
    Čovjek nije u Dinamu, nije osuđen ni za što, a optužen je za nešto što s Dinamom nema veze. Toliko.
  • NKDZ86
    4.7k
    nije u dinamu, al se mota oko dinama, zašto?
    nije osuđen da, ali presuda mu je to kaj je član stranke možemo koja slavi trnjanske kresove, partizane, petokraku i sve što nema veze sa Hrvatskom, eto toliko o njemu.

on i slični, marš iz/od dinama!
  • cibona
    5.8k

Osim što je koautor novog Dinamovog statuta, član odbora za stadion i izravno je povezan s vodstvom kluba.

Dinamo nema veze s njegovim uhićenjem, to je svima jasno, ali ne vidim čemu čuđenje što se u članku spominje njegov utjecaj u klubu, koji nije nezanemariv.

Normalno je da će se krenuti propitkivati njegovo djelovanje u Dinamu, nije nam ugodno da je kriminalac koautor statuta koji još uvijek nije u potpunosti demokratiziran.
  • deda
    38.8k
    Goran nije koautor novog već postojećeg statuta. Član odbora za stadion je ispred grada. Što znači izravna povezanost s vodstvom kluba ne znam što znači. Činjenica je da je njegov utjecaj na klub ne postoji osim u vidu člana odbora za stadion.
  • NORTE
    17.7k
    izravno je povezan s vodstvom kluba.cibona
    ?

njegov utjecaj u klubu, koji nije nezanemariv.cibona

?
  • nemapredaje
    5.6k
    Moram priznati da sam razočaran licemjerstvom.

U doba našmrkanog se jedva čekalo da se ovak nešto dogodi pa da možemo drvljem i kamenjem na takve i da ih se može nabiti na stup srama.

A sada se vade floskule: “to je samo optužnica, nije osuđen, to nema veze s Dinamom” itd. Na te iste floskule smo pizdili kad se radilo o našmrkanom i krimosima koji su mu visili iz guzice.

Ukratko, takvi nemaju što radiiti u Dinamu niti biti ikako povezani s Dinamom.
  • NKDZ86
    4.7k
    Goran Đulić je dao izniman doprinos u borbi za demokratizaciju klubadeda

baš me zanima u kojem smislu, šta je to on iznimno napravio? politika je preko njega amenovala statut?

zašto je to tajna ako je veliki dinamovac i dao je veliki doprinos Goran?
  • NORTE
    17.7k
    Što je dotični napravio na štetu dinama?

Spamate i trolate zonu dinamo.
  • deda
    38.8k
    Nema potrebe da ti o tome govorim, posebno ne javno.
  • Nolifer
    12k
    Shvatio sam ovako, kad je sranje, nije u klubu, kad je sve med i mlijeko je u klubu?

IMG-6797.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.