• Gemišt86
    75
    Nije lako biti moderator zone,
    @Paggini, izdrzi!
  • deda
    38.8k
    Goran Đulić je veliki Dinamovac.

Goran Đulić je dao izniman doprinos u borbi za demokratizaciju kluba. Bio je član odbora za izadu statuta ispred grada i kao takav u odboru za stadion.

Goran Đulić je političar i ako je napravio nešto pogrešno za to će morati odgovarati.
  • Borovljanin
    246
    Iz članka u Jutarnjem

Međutim, ono što je zanimljivo je kako Grad Zagreb i GNK Dinamo imaju oprečne izjave kada je riječ o tome čiji je Đulić zapravo predstavnik na adresi Maksimirska 128. Iz gradske službe za informiranje navode kako je Dinamov statut pisao u svojstvu fizičke osobe, kao angažirani pojedinac kojeg je imenovao sam klub. S druge strane, iz Dinama tvrde kako Đulić djeluje kao gradski izaslanik, te da upravo Grad Zagreb stoji iza njegove uloge u Odboru za stadion, kao i u radnoj skupini za Statut.

Njegova prisutnost u radnom tijelu zaduženom za pisanje prijedloga Statuta među navijačkim pukom naišla je na podijeljene reakcije. Dio navijača je tako smatrao kako je riječ o politiziranju kluba, koji drže za nadpolitičku svetinju, dok je drugi dio pozdravljao njegovo imenovanje govoreći kako je riječ o novinaru koji dugo prati Dinamo.
  • NORTE
    17.7k
    ako je napravio nešto pogrešno za to će morati odgovarati.deda

On je pojedinac, optužen je, a ne pravomoćno osuđen. Nema stranačku iskaznicu vladajuće partije da ako je kriv dobije uvjetnu kaznu i ne može ga se kao nekog iz Grada, na marginama kluba, izjednačavati s dinamom.
  • masacusec
    5.9k
    I kao takvoga, ne treba ga ovdje niti patetično braniti, niti a priori napadati. Ovo nije, tj. ne bi trebao biti politički forum.
    Nastavno na dedu, ali prostijim rječnikom... Ako se usrao, neka se izvlači iz govana.
  • NitkoBitan
    29.3k
    Ja sam za one koji kradu ali i nama dadu :up:
  • NORTE
    17.7k
    Još jedna bitna stvar, ova optužba nema nikakve veze s dinamom pa bi bilo ok da stanemo s daljnjom raspravom o tome u ovoj temi.
  • Sajla
    11.1k
    Optužba nema veze s klubom, ali urednici su već počeli "ukrašavati" članke o uhićenju i stvarati narativ, povezivati Dinamo s negativom, kriminalom, korupcijom :(
    si-MKRIURT2e-BSHl1sc8e-LA.png
  • tigric
    756
    Pa normalno, inače bi tema bila dosadna, ovo je ljudima jedino zanimljivo kod tog lika.
  • Noel
    13.6k

Nek se ovakvi i njemu slični mane Dinama iz koje god stranke ili partije dolaze, a lako ćemo mi sa otrovom društva koji sebe nazivaju novinarima.
  • Crni86
    12.9k
    i tportal u istom smjeru…

Moze li se na ovo nekako reagirati od strane kluba?
  • Niko1986
    2.4k
    Teško da uhićenje čovjeka koji je u bilo kojem odboru kluba, novinari neće povezati s klubom. Isto bi bilo s kojimgod drugim kolektivom.
  • Ali
    2.7k
    Hrvatska, samim tim i Zg a naravno i Dinamo tesko mogu ozbiljmo napredovati i stići zapadnoeurposke standarde po meni radi one stare "naši/vaši".
    Tako i u slučaju Đulića.
    Ja osobmo sam uvijek za "svatko je nevin dok mu se ne dokaže suprotno..." , nažalost kod nas mediji nekaznjeno mogu objaviti sliku, zivotopis, rodbinu svakog pa i onog koga u istraznoj fazi pozovu/dovedu. To je modus operandi, pa ako istu osobu pravomocno i oslobode on je osudjen od javnosti kao kriminalac. Osim kad je netko "nečiji" kao slucaj od prije desetak dana u Dubravi hladnokrvnog ubojstva na cesti u sred dana.... no daleko sam otišao.
    Htjedoh reći da ako želimo naprijed moramo kao društvo poštivati presumpciju nevinosti bez obzira jeli Naš/Vaš ....
  • Mr Anderson
    13k
    Nek se ovakvi i njemu slični mane Dinama iz koje god stranke ili partije dolazeNoel

Jeli čovjek osuđen za nešto, ima li dosje?
  • Davieboy86
    719
    Jel moze tko prikeljit cijeli clanak. Hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.