• badjibadara
    6.6k
    Laskov golman ocajan, bas losa partija. Da im ponudimo Zagija i Perica u paketu?

"jebeš zagreb jebeš dinamo" :lol:

ma ne bi in da eura da im je stadion srozan sa zemljon
    don

Dok mrze druge vise nego sto vole svoje, nema nista od njih.
    Njihova mrznja hrana je za moju dusu.
  • BeckaSkola
    95
    Al ga im uvali ovaj Kanga sa Wisha
  • Hnlovac
    2.6k
    Ne bih NIKAD gledao pripremne tekme šuge, ima na HBOu dobrih stvari
  • badjibadara
    6.6k
    Kaca je dao kratki intervju novinarima danas. Rekao izmedjuostalog da hoce pokazati da je Dinamo napravio krivi potez ne dajuci mu priliku. No danas se nije previse istaknuo.
  • Jay
    2.2k
    Jel igrao Kač, kakav je bio?
  • rakurs
    1.6k

Vidio sam neku tovarsku stranicu na X-u kako mu jebe mater purgersku zbog nekog starta. Ja zadovoljan.
  • NORTE
    17.7k
    Tovarima prva pjesma na prijateljskoj protiv LASKa “I Purgera, i Riječana”Purgeri
    Jel to ovi debili pjevaju mrzim Dinamo?eol12
    "jebeš zagreb jebeš dinamo"don

Solidan repertoar za pripremnu s Linzom.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Za njih 3 godine nije zabio nitko osim masnog. Jedna mala ozljeda par tjedana da izbiva i oni ne će 2 boda skupit
  • Hnlovac
    2.6k
    Znam da se izvjestavalo kad smo mi prije Arsenala na Denu pjevali protiv Tovara, ovo rezanje danas vjerojatno ne bu u novinama
  • blue heart 72
    2.4k
    ovo je baš super kaj si ovu spoznaju podijelil sa nama. Bez toga nebi mogel zaspati
  • Dzoni
    1.7k
    Po rezultatima i po onom kaj velite isti Hajduk kao i zadnje 2 sezone. Dokle god smo mi pravi, nema straha
  • Crni86
    12.7k
    Ivusica trpaju kao na traci vec drugu tekmu.ipak nije bas tolko jeben kak se ovdje tvrdilo kad se radilo od njega krizanca neuera i buffona
  • wolfgang14
    2.6k
    nadam se da će im silić otić pa da ostanu samo na ivušiću i još nekom junioru kojeg iskopaju :lol:
  • mali M
    8k
    Neznam kaj se grozite, pa ja se slažem sa @Hnlovac.. nebi to upalil pa da je zadnje, al ljudi gledaju i utrke puževa na Filipinima (slikovito) pa mi je jasno da neki i pripremne utakmice Hajduka.

Ivusica trpaju kao na traci vec drugu tekmu.ipak nije bas tolko jeben kak se ovdje tvrdilo kad se radilo od njega krizanca neuera i buffonaCrni86

A znaš kaj još, ja se slažem da on nije baš takva kvaliteta kako ga se ponekad opisuje, nego malo iznadprosječno dobar. Druga stvar koja je bitna isto, golman može biti i izvanredan, ali je u konačnici dobar koliko i njegova momčad koja igra obranu ispred njega. Može se njima stavit i zbilja Neuer na gol, opet buju završili treći i to uz debelu molitvu svetom Duji da masnome ne padne vlas sa glave jer ja zbilja smatram da oni bez njega su spremni za donju polovicu tablice. Iza Varaždina, Istre i Belupa.. to je njihova nova realna borba za poziciju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.