• Dadox
    527
    niti je taj križanac niti ga imaš razloga kritizirati nakon ove 2 tekme s obranom koja više nikad zajedno zaigrati neće.Kakav god bio sigurno je najbolji golman Hnl-a.Budeš se uvjerio…
  • shameless86
    365
    ovo moze i u shit of the day
    https://www.index.hr/sport/clanak/vejic-dinamo-ce-tesko-nadomjestiti-odlaske-nositelja-igre-hajduk-moze-do-titule/2691706.aspx
    to volim,kad ih opet preuzme euforija ..ko narkomani neki..od euforije do dna
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Samo prvi krug prednost napravit, može bit i 3-4 boda i oni će se predat. Užasno su skloni inerciji, kad ih seru ove 1-0 penal pobjede onda ih sere 10 zaredom, isto tako kada krenu s kiksevima kiksaju 5 zaredom.
  • don
    14.3k
    pa samo Rijeka ima doslovno 5 puta bolji i širi kadar od hajduka. Ne razumin ljude (odnosno par forumaša) koji su im hvalili prijelazni rok.

nemaju krila, nemaju šesticu koja je bitna za Garcijin nogomet, nemaju napadača, a pogotovo nemaju stopera. Imaju jednog dobrog, Uremovića i to je to.
    plus, pod predpostavkon da će Sigur otić, oni na beku ostaju na Karačiću i Hodaku.

odličan trenutak za rekonstrukciju Dinama.
  • tp1997
    1.7k
    pa samo Rijeka ima doslovno 5 puta bolji i širi kadar od hajdukadon

Iskreno pitanje, kako to? Pa prošle godine je išla priča da su tovari glavni konkurenti a Rijeka samo alat za zajebavanje tovara, a bogme se nije puno promijenilo u kadrovima.

Rijeci će gotovo sigurno otići Janković i Fruk, možda i Radeljić; tovarima je otišao Prpić, pojačanja dovedena i koja će se uskoro dovesti su tu negdje u 10 deka. Što se promijenilo od prije dva mjeseca?
  • don
    14.3k
    Iskreno pitanje, kako to?tp1997

upravo san argumentira kako to.

Rijeci će gotovo sigurno otići Janković i Fruk, možda i Radeljićtp1997

ne znamo ko će otić, zato san i napisa trenutnu siruaciju.

otišao Prpić, pojačanja dovedena i koja će se uskoro dovesti su tu negdje u 10 deka.tp1997

hajduk će dovest stopera koji je u 10 deka sa Prpićen? Pravit ću se da nisan razumia rečenicu.
  • tp1997
    1.7k
    hajduk će dovest stopera koji je u 10 deka sa Prpićen?don

Nisam to rekao, nego da su pojačanja koja su dovedena i spominju se za dovođenje u kontekstu Rijeke tu negdje kao ona koja su došla ili će doći u Hajduk.

Hajduk neće zamijeniti Prpića, ali bogme neće ni Rijeka Fruka kad ode
  • don
    14.3k
    Nisam to rekao, nego da su pojačanja koja su dovedena i spominju se za dovođenje u kontekstu Rijeke tu negdje kao ona koja su došla ili će doći u Hajduktp1997

ja pričan za trenutnu situaciju i trenutni kadar, nitko ne može znat na šta će ko ličit za misec dana. Ali uspoređivat trenutni kadar Rijeke sa kadron hajduka je smišno.

Hajduk neće zamijeniti Prpića, ali bogme neće ni Rijeka Fruka kad odetp1997

i odlaskom Fruka, Rijeka idalje ima bolji kadar na papiru od njih.
  • DiddyGuela
    3.8k
    Pogledao sam jucerasnj tekmu tovarije... ukratko, slabasno djeluju. Individualna kvaliteta Livaje ih drzi iznad vode ali ih na neki nacin i gura dolje jer oni sa Livajom ne mogu igrati ono sto Garcia zeli/ono sto je Garcia igrao u Istri.

Livaja nije jedini problem u tom kontekstu. Opcenito su tehnicki vrlo skromni pa tako oba stopera nisu za izgradnju igre, bilo to sa Uremovicem ili bez njega, svejedno su im stoperi tehnicki limitirani. Vezni red u kojem je Pukštas također šteka, njemu ova igra nikako nece odgovarati, los pod prtiskom, losa pas igra... krila su im također limitirana u posjedu, imaju valjda 4x Hoxhu na krilima. Šego,Bamba... strasno.

Intenzitet igre i tog nekakvog presinga djeluje mlako, stoje daleko od igraca odnosno presing igraju samo na mahove. Pukstas,Hrgovic,Sigur tu odskacu jer su trkacki dobri i djeluju bolje pripremljeni od ostatka ekipe koja djeluje spor i ispuhano. Prije svih Livaja i Krovinovic a ni ostatak ekipe nije na trkackom nivou.

Ukratko, imaju jaaaako neadekvatan kadar u odnosu na ono sto Garcia zeli igrati. Oni mogu pobjeđivati na nekakvu silu,galamu,Livaju... ali kada kleknu bit ce mrtvih.

Rijeka mi djeluje kao jedini ozbiljan konkurent. Igraju moderno,imaju dobar intenzitet i opcenito su selektirani za dinamicnu duel igru.Ali im fali individalne kvalitete...
  • tp1997
    1.7k
    Mene samo zabavlja da su se mišljenja dosta naglo promijenila nakon što je Rijeka osvojila naslov za koji se pričalo da nema šanse da osvoji. Razlika između kadra Rijeke i tovara je eventualno blago veća nego prošle sezone, i to eventualno.
  • don
    14.3k
    šta se prominilo? :lol:

ja ti pričan za kadar na papiru, a ne ono šta se događa na terenu. Imamo svih ovih godina 30x bolji kadar od hajduka, a svaka utakmica sa njima nam je al pari i borba za goli život, ne znan jesmo ih tri puta izdominirali i dobili u zadnjh par godina. I to je problen isključivo nas, a ne dobrog hajduka ili dobre Rijeke. Da si prošle sezone iskoristia sve šta su ti dali konkurenti, davno bi bia prvak.

znači, Vejić je da izjavu di kaže da je dolaskom Rebića i Santinija hajduk prvi favorit za titulu. Znači priča za kadar i s toga se ja također referiran za igrače na papiru di san reka da čak Rijeka ima 5 puta bolji i širi kadar od hajduka, a da ne spominjem Dinamo. Problem kod nas je šta se to mora uigrat, ali nitko ne zna na šta će to sličit na terenu.
  • Noel
    13.4k
    Skočio mi video di Vejić objašnjava (valjda sam sebe tješi) kak bu Hajduk favorit za naslov. :lol: . Mućke u realnom životu. Nevjerojatno kako lik ko malo dijete sebe tješi i uvjerava se u laži. U glavi mi je njegova faca nakon poraza na poljudu od nas i rušenje snova. Nevjerojatno da odrastao čovjek može tak djetinjast, nerealan i glup bit. Uvjerava sve nas i sam sebe da ako jedan (pazi ti igrača) Santini dođe Hajduk će bit prvak. Nova razina bolesti. Sad su Pajaziti, Karačić, Santini novi level najjačeg Hajduka u povijesti. Pokušaj 21. Slovima (dvadesetprvi).
  • NB86
    16.9k
    Kadar rijeke je na papiru dosta slabiji od prosle sezone odlaskom selahija, petrovica i djouahre, hajduku je otisao samo prpic a i dosad su pokazali da stopere znaju zamjenit, puno teze ce rijeci bit zamjenit dva startna vezna i krilo.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Kadar rijeke je na papiru dosta slabiji od prosle sezone odlaskom selahija, petrovicaNB86

Petrovič nije otišao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.