• badjibadara
    9.7k
    Laskov golman ocajan, bas losa partija. Da im ponudimo Zagija i Perica u paketu?

"jebeš zagreb jebeš dinamo" :lol:

ma ne bi in da eura da im je stadion srozan sa zemljon
    don

Dok mrze druge vise nego sto vole svoje, nema nista od njih.
    Njihova mrznja hrana je za moju dusu.
  • BeckaSkola
    130
    Al ga im uvali ovaj Kanga sa Wisha
  • Hnlovac
    6.1k
    Ne bih NIKAD gledao pripremne tekme šuge, ima na HBOu dobrih stvari
  • badjibadara
    9.7k
    Kaca je dao kratki intervju novinarima danas. Rekao izmedjuostalog da hoce pokazati da je Dinamo napravio krivi potez ne dajuci mu priliku. No danas se nije previse istaknuo.
  • Jay
    3.2k
    Jel igrao Kač, kakav je bio?
  • rakurs
    2.9k

Vidio sam neku tovarsku stranicu na X-u kako mu jebe mater purgersku zbog nekog starta. Ja zadovoljan.
  • NORTE
    24.7k
    Tovarima prva pjesma na prijateljskoj protiv LASKa “I Purgera, i Riječana”Purgeri
    Jel to ovi debili pjevaju mrzim Dinamo?eol12
    "jebeš zagreb jebeš dinamo"don

Solidan repertoar za pripremnu s Linzom.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Za njih 3 godine nije zabio nitko osim masnog. Jedna mala ozljeda par tjedana da izbiva i oni ne će 2 boda skupit
  • Hnlovac
    6.1k
    Znam da se izvjestavalo kad smo mi prije Arsenala na Denu pjevali protiv Tovara, ovo rezanje danas vjerojatno ne bu u novinama
  • blue heart 72
    3.5k
    ovo je baš super kaj si ovu spoznaju podijelil sa nama. Bez toga nebi mogel zaspati
  • Dzoni
    6k
    Po rezultatima i po onom kaj velite isti Hajduk kao i zadnje 2 sezone. Dokle god smo mi pravi, nema straha
  • Crni86
    22.1k
    Ivusica trpaju kao na traci vec drugu tekmu.ipak nije bas tolko jeben kak se ovdje tvrdilo kad se radilo od njega krizanca neuera i buffona
  • wolfgang14
    4.2k
    nadam se da će im silić otić pa da ostanu samo na ivušiću i još nekom junioru kojeg iskopaju :lol:
  • mali M
    9.9k
    Neznam kaj se grozite, pa ja se slažem sa @Hnlovac.. nebi to upalil pa da je zadnje, al ljudi gledaju i utrke puževa na Filipinima (slikovito) pa mi je jasno da neki i pripremne utakmice Hajduka.

Ivusica trpaju kao na traci vec drugu tekmu.ipak nije bas tolko jeben kak se ovdje tvrdilo kad se radilo od njega krizanca neuera i buffonaCrni86

A znaš kaj još, ja se slažem da on nije baš takva kvaliteta kako ga se ponekad opisuje, nego malo iznadprosječno dobar. Druga stvar koja je bitna isto, golman može biti i izvanredan, ali je u konačnici dobar koliko i njegova momčad koja igra obranu ispred njega. Može se njima stavit i zbilja Neuer na gol, opet buju završili treći i to uz debelu molitvu svetom Duji da masnome ne padne vlas sa glave jer ja zbilja smatram da oni bez njega su spremni za donju polovicu tablice. Iza Varaždina, Istre i Belupa.. to je njihova nova realna borba za poziciju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.