• NB86
    16.9k

Isprika moja greska, onda ok rijeka ima tu negdje, mozda malo jaci kadar od hajduka dolaskom dantasa, daleko je jos kraj roka tako da je vejiceva izjava u svakom slucaju glupost
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Stvar je jednostavna. Rijeka od zadnje sezone Keka ima uigran sistem i sustav, kada ode igrač dovedu zamjenu koja se više pokaže dobrom nego lošom, i tako za svaku poziciju, i u konačnici to uvijek bude respektabilna ekipa.

Izuzeo bi Cosmia, ne znam samo kako je takva prevara završila za na klupi, ono je bila katastrofa.

Dok Hajduku se igra uvijek bazira na jednom igraču u onom kontekstu "one man army" prije par godina je to bio Caktaš uz poneke bljeskove S. Jurića, sad je zadnje 4 sezone to Livaja, i što taj igrač određeni igrač napravi, napravit će i Hajduk u konačnici.

Livaja kad bi im se ozljedio ili otišao teže bi oni to puno nadomjestili nego da Rijeci odu i Fruk, Petrović, Radeljić i Janković.

Rijeka je jednostavno ona vrsta ekipe, koja da nakom sezone raspusti cijelu momčad, siguran sam da će dovest novih 20 igrača i opet sklopit ih da budu pretendi za sam vrh lige.

a ovi opet žive od hypea tog nekog određenog igrača+ pričama o konstantnom mafijanju i centralizaciji države i lige, sudije,sile zla, rockfeller i ostala ekipa mrak koje mu su tovarit tobože kontra i bore se protiv njih jer im oni ne daju da budu prvavi. Taj hype je sada Livaja, a sa kakvim kalašturama, probisvijetovima i odronima isti taj Livaja igra, je Bogu plakat.
  • Milki1
    1
    Koliko bi masni bio bolji igrac da igra za nas a ne za tovare.
  • Crni86
    12.7k
    jeje brutalan je. Da je takve golove primio neva razapelo bi ga se. Pricate o Ivusicu takve bajke i basne da je to strasno.

Konstantno pozivanje na obranu je vec smjesno. Naravno da je vrataru lakse kad ima kvalitetnu obranu, ali isto tako najbolji vratar lige radi razliku i bez obrane. Odlican je vratar ak mu je obrana tak dobra da mu nitko ne dode do 25 metara, tam mogu i ja onda ic branit.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Da je takve golove primio neva razapelo bi ga se.Crni86

Ne brinem se uopće da će nam vrlo brzo opet pokazat da i on može
  • Crni86
    12.7k
    neva je u svojoj karijeri pokazao vise nego ivusic. Ja isto vjerujem da ako poslozi glavu, uhvati kontinuitet moze biti odlican. Ivusic nece moc u istu recenicu s njim.

Europske sezone s dinamom i rijekom (u rijeci brutalan, u dinamu solidan), ivusicu najvevi domet hnl i ciparska liga…..
  • Noel
    13.4k

Mislim da se od Cosmija očekivalo i željelo dobit ovo kaj radi Đalović. Energetsko ludilo i momčad. Međutim dobilo se potpuno obrnuto ludilo i kaos.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k

Oprosti, ali ovo je mit koji je napravljen ovdje. Prepričava se ta europska sezona iz 2020 ko da je ne znam kaj. To mi već postaje na onoj razini Baloteli je razmontiro Njemačku 2012. Igrač koji se nije isplatio i gotovo, može on bit najzgodniji i najkarizmatičniji, nije dobar i gotovo
  • Paggini
    59.5k
    (pazi ti igrača) SantiniNoel

Oni su jako zanimljivi u ovom pogledu. Mi, kao i većina klubova, sanjamo i želimo nemoguće te podcjenjujemo moguće, kad se priča o igračima koji dolaze.

Oni, s druge strane, od igrača koji su jedva prosječni, a ne igraju u hajduku rade svemirske brodove koji će im potencijalno donijeti ne znam kakvu dimenziju u napadu/vezi/obrani.

Drkaju na Santinije, Čopove, pa prije i Mudražije, Ndockyte i sanjaju da ih dovedu, gledaju ih stvarno kao pretjerano dobre igrače. A da ne pričam kad dovedu nekog propalog izvana, to je tek mentalna gimnastika da uvjere i sebe i ostale da je to to, gazimo, prvaci smo.
  • Crni86
    12.7k
    ovisi iz kojeg aspekta to gledas. Iz aspekta hnla ta rijekina europska sezona je brutalna.

Iz aspekta dinama je nit smrdi nit mirisi.

Poanta je pozornica na kojoj si igrao i kakav si dojam ostavio. Neva je u skupini s rijekom bio jako dobar i uvjerljiv s dosta malo godina. Problem je sta se danas nije pomako s te stepenice, sto za dinamo jos uvijek nije dovoljno.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Ivan Mandić (22) bio je jedan od istinskih junaka u povijesnoj sezoni Vukovara. Talentirani vratar bio je dojmljiv cijele sezone, pa navukao interes europskih klubova. A kako saznajemo, Mandić će tijekom dana postati novi vratar portugalskog prvoligaša Casa Pie. Vukovar bi u ovom transferu mogao, s raznim bonusima, dobiti i više od dva milijuna eura!
  • Jima
    323
    Kapnuti će i nama nešto od razvoja.
  • Dadox
    527
    Čitaj s razumijevanjem.Riječ brutalan nije spomenuta. Nastavak upisa s teorijom o golmanu i obrani nije za komentar nego osmijeh.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Automatski su se razigrale ideje o budućnosti Poljuda te o izgradnji novog stadiona na području Brodarice. Prije nego što je detroniziran s pozicije gradonačelnika, Ivica Puljak predstavio je programske smjernice za gradske projekte vrijedne oko četiri milijarde eura, u koje su involvirana i tri nogometna objekta. Zamišljeno je uređenje mitskog Starog placa Hajduka sa 110 milijuna, zatim rekonstrukcija Poljuda također sa 110 milijuna, dok je za kompleks Brodarica planirana investicija od 370 milijuna (novi stadion za oko 30.000 gledatelja te poslovni, ugostiteljski, kongresni i stambeni sadržaji).

Referendum je jedino rješenje s nadom da će se građani ipak odlučiti za temeljitu rekonstrukciju Poljuda s obzirom na logično pitanje što će Splitu dva stadiona. Lokacija na Poljudu, izvedena 1979., danas ispada limitirana, posebno s aspekta komfora gledatelja, ali i manjka pomoćnih terena, odnosno kampa splitskog kluba.

A za faraonske investicijske planove bivšeg gradonačelnika treba pričekati. Jer, ako ništa drugo, za temeljitu obnovu Poljuda već postoji garancija ulaganja od Vlade RH. Zasad su bitni nalazi prema kojima statika krovne konstrukcije nije narušena te nema opasnosti za sigurnost gledatelja. Tako bi po svemu Hajduk morao ostati u okvirima Poljuda, uz već najavljene mogućnosti izgradnje kampa nadomak Splita.

Kaj, sad bi Split trebo imat 3 stadiona za 30k? Ne bi da smo Abu Dhabi
  • Infinity
    19k
    Ja bih iz teksta zakljucio da su tri opcije, te da moraju izabrati.

Oni ako zele biti pravi nogometni klub izabrat ce opciju po kojoj ce dobiti pravi nogometni stadion, pa makar to znacilo preseljenje s Poljuda. Nije da su na Poljudu od 1911. Opcija povratka na Stari plac im nije dovoljno romanticna? Njima?

Splitu sigurno treba i atletski stadion, Adriatic jos postoji koliko znam, RNK Split postoji, sutra ce mozda osvanuti jos neki klub, neka skola nogometa, nije da im je za baciti i neki manji stadioncic, ali sve vise od jednog velikog stadiona je previse. I ako se odluce da im taj veliki stadion bude atletski za mene su zauvijek odbili biti ozbiljan klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.