• ElDorado
    4.8k
    Potpuni kretenizam. Ne znam uopće kae taj Zoki da ga se zove u podcaste. Valjda samo zato jer poziva Denisa i ekipu na krkačinu u Split.
  • jedan u nizu
    14.1k
    Meni općenito nije jasna ta ideja i zelja da se te bolesnike zove u podcast o DinamuPaggini

Jasna kao dan.

Pa evo, i ovdje se raspravlja o tome.

Mission acomplished

Nisu podcasti tu da pricaju najvecu istinu ili najrealnije stvari. Tu su da se gledaju i skupljaji klikovi, lajkovi.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Cirkus od podcasta jučer. Kvasina jedini vrijedan slušanja. On i onaj Dražen, jedina dvojica koji su nešto kontrirali starom tovaru. Onaj Didan koliko sam skužio iz par pogledanih podcasta je za Dinamo, ali rijetko kad nešto kontrira tovarima nego se stalno zajebava. Profa sa podcasta 8 24 kao i uvijek niš posebno, nit kontrira ni niš. Onaj neki Darkić koji im je ušao u live zna podjebat tovare, ali većina mu se svodi na " 20 godina ste iza nas i to je najbitnije", neka povijest Dinama ili nešto konkretnije ga ne zanima, ili ne priča o tome, nego samo da je magarad iza nas. Onaj Tonči je uz Štoriju najnormalniji hajdukovac, šteta kaj nije dugo bio u live-u.

Kad bi bio podcast sa Kvasinom, Profom, Tončijem i Štorijom to bi se još dalo pogledati, ali svi ovi ostali podcasti sa raznim Zokijima, Prgavcima i sličnima nije ništa drugo nego tovarsko kmečanje i u njima bude 1000000 puta više spominjanja "plave zvezde" nego spominjanja "najvećeg kluba u galaksiji".

Žalosno je kaj u komentarima ima i Dinamovaca kojima je Zoki top, a Kvasina im je taj kojeg "ne mogu smislit".
  • Hrc-Vg
    840
    Tonči je vrlo simpa i korektan čovjek, a Zokija više ne mogu ni malo slušati. Laže i pun je kompleksa. Kvasina jedini vrijedan spomena s naše strane, Profa i posebno Denis obični mekušci i klimavci…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.