• crophantom
    952
    koji k? O jebote led e, pa jel može ikad normalno kod nas, zašto su se sad počeli lizat s tim šljamom.
    Fuj jbt
  • skener
    4.5k
    Nadam se da mu je nakon utakmice osiguran i 1na1 razgovor s igračima po želji jer ipak je Dinamu jako u interesu imati odlične odnose s Balkan Dedom
  • Mathiasovi Chageri
    5.6k
    Mislio sam da je sprdnja, ali vidio sam sad da se lik vozi prema Sloveniji u ovoj svojoj šanerskoj majici i nije mi dobro. Jel zna netko, izuzev ljubavi prema bivšem izvršnom dopredsjedniku s kojim se i slikao, kad je točno počela njegova velika ljubav prema Dinamu? Jel ovo prva utakmica koju taj lik gleda uživo?

Taj lik je izronio oko Dinama niotkud prije godinu, dvije, nakon što se povukao (ili je maknut) iz biznisa sa noćnim klubovima. Jel netko zna više?
  • Crusades
    16.7k
    Nakon ovoga kaj je maknut/otišao iz ugostiteljstva je počeo streamat nešto za igranje igrica i onda je postao pratitelj i navijač Dinama (zadnjih godinu - dvije).

Znam da zbog karijere u ugostiteljstvu ima mnoštvo poznanika u nogometnom svijetu pa je izgleda to odlučio iskoristiti.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Općenito me zaboli u životu tko štuje što, koga i s kim se viđa, ali zašto bi čovjek koji uokolo hoda i sam sebe predstavlja kao nekakav nogometni evangelizator “Balkan Deda” bio relevantan za išta u sportu, a poglavito u klubu kakav je Dinamo?

Okej, ako si novinar svoje redakcije, svoje tekstove, stavove ili analize potpisuješ imenom i prezimenom, pa ti to automatski daje nekakav kredibilitet. Pa čovjek je nedavno facebookom dijelio detalje o kombinacijama između Šimića, Marića, Dinama, Cardiffa i koga već, mjesec dana nakon je “ Plavi prijatelj” i ekskluzivno ide na pripreme?
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Jel ovo prva utakmica koju taj lik gleda uživo?Mathiasovi Chageri

Bio je jednom uz teren pa se slikao s Baturinom, a inače ga nema na stadionu. Kada nije za džabe, onda ga nema, isto kao i Denis koji se nekako progurao u lože u koje je vodio famoznog tovara, Zokija skupa s još nekim prijateljima s 8/24. Doduše, treba reći da i Denis i Deda podržavaju ovo što Boban radi, ali nekako se Deda posebno zbližio s dolaskom Bobana u klub, ima li to veze s Komljenovićem s kojim je u dobrim odnosima koliko sam shvatio? Ima on još poznanstava, Hrvoje Čale, Mudražija možda. Svašta se može kad imaš vezu. Od svih tih naših youtubera, najviše cijenim Kvasinu.
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Kaj točno uspoređuješ? Policijsku represiju, mafijašku agresivnu pljačkumlinchica

Daj ne laprdaj kad znas da ne mislim na to…

Boli me k***c za nekim Balkan Dedom i bez cenzure,ali ponavljam klub je svoje odradio,ti pljuj i lihvari opet neces biti zabranjen. Lesi,on i jos poneki bi jedva docekali zabranu i stavljanje u stranu da mogu to siriti po svim mrezama i plakati kako se klub odnosi prema navijacima.Na njemu je da sad pokaze obraz i dostojanstvo ako ga ima.
    A ono sto se promijeniti ne moze je to da tamo neki Marko Markovic je jucer otkrio youtube,naletio na njega cuo par informacija i smatra to pod relevantno… On ce ga nastavit pratit zauvijek jer drugacije ne zna. Zelim reci da i on dolazi do odredjenog broja publike i to treba iskoristiti
  • mlinchica
    3.3k
    Kaj točno uspoređuješ? Policijsku represiju, mafijašku agresivnu pljačku
    — mlinchica

Daj ne laprdaj kad znas da ne mislim na to…
    BBB Mataa998

Ali to je bilo u tim nekim drugim vremenima i provodilo se protiv onih koji nisu mislili isto i protiv svega toga se borilo. Kakve veze ima ovaj “slučaj” s tim vremenima.
    Zato je bezveze da si išao tako nešto usporediti i da ti je eto “zanimljivo” baš.

Ovdje se ne priča o kažnjavanju neistomišljenika nego o ne nagrađivanju što je velika razlika i neusporedivo je.
    Neka laprda za svoje istomišljenike ali je suludo da takve ljude klub nagrađuje.
  • Mozart4
    247
    ali vidio sam sad da se lik vozi prema SlovenijiMathiasovi Chageri

Koji je to mentalni sklop dovoljno govori činjenica da se frajer snima dok vozi autocestom i onda to objavi na internetu. Prvenstveno svojim influensanjem ugrožava i druge na autocesti, ali je isto tako i u evidentnom prekršaju za koji je prvo određena novčana kazna, a ako se ponavlja prijeti i oduzimanje vozačke dozvole...
  • serbus
    5.1k
    To je pitanje za članski dan kad bude tko je angažirao mamićevca, tko gura dedu u dinamu ? Kad nam sad neće reći.
  • skener
    4.5k
    tko gura dedu u dinamu ?serbus

Molim te budi precizniji jer ovo se može protumačiti kao udar na legitimno izabrane institucije našeg kluba, a ujedno i na vlasničku strukturu Zone :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.