• Paggini
    59.7k
    Boban je gori od Mamića.

Jel ovaj čovjek čuje sebe šta priča?
  • DiddyGuela
    3.9k

Slazem se.

On govori o dojmu koji mi dobijemo preko medija a mediji zbilja kroje misljenje Boban = Dinamo. Cak je i sam Boban komentirao ovu situaciju u stilu "i meni je pun k... Bobana".

Istina je da Boban ne radi sam jer je za voditi ovakav klub potreban kvalitetan tim. Bas kao sto ni Mamic nije sam vodio klub koliko god su mediji pumpali kult licnosti.
  • Paggini
    59.7k
    On govori o dojmu koji mi dobijemo preko medija a mediji zbilja kroje misljenje Boban = Dinamo. Cak je i sam Boban komentirao ovu situaciju u stilu "i meni je pun k... Bobana".DiddyGuela

Ne govori on o opcenitom dojmu koji se dobije preko medije, nego govori o dojmu kojeg je ON dobio preko medija iz kojega je izvukao zakljucak da je Boban gori od Mamica i da radi stvari koje Mamić radi i da je još i gori i da Dinamo ima problem s Bobanom
  • Sajla
    11k
    Lik doslovno govori da ili guta što mu je servirano ili je jedan od tih koji su na zadatku. U oba slučaja - fuj.
  • DiddyGuela
    3.9k

Ja sam shvatio da on prica o opcenitom dojmu koji mediji namecu a ne kao da govori protiv Bobana. Ugl. mediji namecu kult licnosti jer je ocito tako lakse do klikova. Isto su radili u Mamicevo vrijeme samo sto je onaj to jos dodatno podgrijavao sa svojim divljanjem.
  • crophantom
    1.1k
    Lik je prosrao u podcastu na pitanje "a što ako rezultat Dinama bude dobar?" da njega rezultat ne zanima, samo proces!!! A ako nije to točno onako kako ekspert misli da treba biti onda jebes sve.
  • Paggini
    59.7k

Pa jasno je meni sta mediji rade, ali on govori o svome zakljucku o tome sta se dogadja u Dinamu. A zakljucak je itekako zloban i pokvaren.
  • Rex Ramae
    3.5k
    Treba gledati i tko govori, a ovaj Los ili "ja sam najpametniji a vi ste svi glupi ko kurac" uopće nije relevantan za komentiranje situacije, pa i sam je priznao baš u tom podcastu da ne prati HNL.

Nek' prati američki nogomet i bundesligu, to mu najbolje ide.
  • Zagi
    10.7k
    Boban je gori od MamićaPaggini
    Vidim eskpertno sam izbjegao klik. iskustvo
  • crophantom
    1.1k
    Nastavno na prethodni post, nakon što sam ga nakon Bobanove presice na twitteru priupitao sto sad misli o mesijanskim figurama i svojim ekstremno piramidalnim strukturama i ostale gluposti koje je pokupio od kolega novinara - blokirao me u sekundi.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Nek' prati američki nogomet i bundesligu, to mu najbolje ideRex Ramae

Upravo to. Nek se drži "svog" Bayerna. Inače,mislio sam da u današnje vrijeme samo klinci imaju te faze kad im je neki strani klub ispred svih domaćih i kojem govore "mi", al ovaj je očito dokaz da ima i starijih koji briju na te strane ispred svega domaćeg... Više puta je u podcastima znao govorit da mu je Bayern iznad svih. Tako i onaj Viki redovno za Liverpool govori da mu je iznad svega, a Šapit često u podcastima kaže da mu to nikako nije jasno kako je to moguće u tim godinama navijat za strani klub. :rofl:
  • shameless86
    370
    ko je ta debilcina uopce?ne pratim te podcaste
  • Sajla
    11k
    On se pita je li to "Dinamo ili NK Boban". Lik je budala i/ili se obraća budalama. Boban je Predsjednik Uprave, znamo kako je došao na to mjesto i trebali bismo znati što ta funkcija znači. Kako osoba na "vrhu piramide" funkcionira u Realu, Barceloni, Arsenalu ili Bayernu? Sazivaju referendume članova ili skupštinu dioničara za svaki transfer? Što se događa u Rijeci, Hajduku ili Osijeku kad kupuju i prodaju igrače? Koji trust mozgova se tamo aktivira, a kod nas bi trebao da ne živimo pod "bogom s vrha piramide"?
    Usporedba s bjeguncem je namjerna i smišljena, nema u njoj ništa slučajno. Gadi mi se lik, zbog takvih ni ne gledam podcaste.
  • Filip 91
    1.7k
    Uspoređivat osuđenog krimosa i pobjegulju sa Bobanom može samo žešći degenerik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.