• strumfich
    307
    onom liku iz Pritisak na tlakMali Zeus

dobio je i on
  • Mali Zeus
    18.8k
    dobio je i onstrumfich

A je? Super onda.
  • Brusa
    3.5k
    Bolje bi bilo da su dali @Paggini kao moderatoru na najvećem okupljalištu dinamovaca na internetu. Koji bi onda morao napraviti giveavay (ili kako se to već zove) :grin:
  • nemapredaje
    5.6k

Njemu će dati kad naprave Dinamo kaput
  • Mali Zeus
    18.8k
    Bolje bi bilo da su dali Paggini kao moderatoru na najvećem okupljalištu dinamovaca na internetu. Koji bi onda morao napraviti giveavay (ili kako se to već zove) :grin:Brusa

apsolutno podržavam.

#dresszapagginija
  • Droljo
    18.6k
    najvećem okupljalištu dinamovaca na internetuBrusa

Mislim da ovo nije istina. Pokazao mi je frend neku grupu na fejsu sa prek 50k članova...
  • Paggini
    59.4k
    Pokazao mi je frend neku grupu na fejsu sa prek 50k članova...Droljo

A sad, tehnički točno, ali broj članova =/= aktivnost članova. Vjerujem da se ovdje na dnevnoj razini nakuca puno više sadržaja od grupa na fejsu, a o kvaliteti da ne pričam.
  • prefontaine
    2.9k
    neku grupu na fejsu sa prek 50k članovaDroljo
    Službena FB stranica kluba ima 630k pratitelja, tehnički gledano to je najveće okupljalište dinamovaca na internetu :cool:
  • Ludovic IX
    9.2k
    drži prijatelja blizu, neprijatelja još bliže
  • JakovK6
    231
    balkan deda gostuje na inkubatoru. Ako je netko patreon, prilika da se pita hoće li ponovo majice sa livajom u prodaju :)
  • Sajla
    10.9k
    prilika da se pita oće li ponovo majice sa livajom u prodajuJakovK6

još bolje - kad će u prodaju i hoće li dizajnirati neku svoju?
  • FrenchMontana
    1.4k
    Kvasina sinoc oprao onog starog prdonju Zokija…

Nevjerojatno da je taj Kvasina jedini Dinamovac u javnom prostoru koji ce iskontrirati mitomanima.

Dok se ovaj nije ukljucio u podcast, Zoki je nesmetano lupao ko otvoren prozor, a “Dinamovci” samo sute i jalovo “kontriraju”.
  • Odani Zgd
    706
    Zna i Kvasina bubnut,al jučer se baš kvalitetno istovario po starom mitomanu
  • javolimtebejako
    2.6k
    koji je to podcast?
  • Paggini
    59.4k
    a “Dinamovci” samo sute i jalovo “kontriraju”.FrenchMontana

Meni općenito nije jasna ta ideja i zelja da se te bolesnike zove u podcast o Dinamu, koji je relativno gledan od strane publike i daje se tim nakazama prostor da istovaraju svoje jebene komplekse.

Svaka čast Kvasini kao i uvijek, ali mi je svakako nejasno zašto se to radi. Ako već želiš nekog protovarskog agenta u podcastu, čuj se sa štorijom, on je normalan dečko, zna složiti rečenicu i voditi raspravu.

Kretenski mi je ovo potpuno, ako i gledam, gasim čim se pojavi neka od tih cirkuskih točaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.