• Laugreano
    4.8k
    Znam da ce se rijetko tko slozit, ali ja ocekujem recimo ovako fazu napada.
    [img]http://lineup-1.png
  • Slepicka
    430
    stvarno ne razumijem zasto nekima stalno smeta Zagorac za treceg golmana? jel to zbog place? stvarno ne znam kakav ugovor ima, ako je zbog toga onda ok. Ali ako nije, pa on je idealan za treceg golmana, treci golman ti treba bitk backup backup-a, stariji iskusan golman 35+ godina kojemu nece smetati sto je svaku utakmicu na klupi i sudjeluje samo na treninzima i nece raditi nikqkve probleme.oko toga. Zaboravite da ce Filipovic pristati biti treca opcija u najboljim vratarskim godinama, to na papiru izgleda idealno imati ova 3 vratara, ali to se nece dogoditi kada covjek moze biti jedinica u npr Slavenu..takodjer ni Cavlina nece mirno biti druga opcija u godinama kada se odlucuje ili je ili nije. Vratarske pozicije se slazu da imas neupitnu jedinicu (iako po meni Nevistic nije toliko neupitan), drugi je netko dovoljno dobar i iskusan da moze uskociti kada treba i treci je iskusnjara kao backup, mladi idu na poaudbu gdje ce braniti, kao Rajic sto ide u Kustošiju..
  • Livi
    120
    Slažem se, također volim satove i npr. da je ovaj automatik s nekim myota mehanizmom za tih 200 eura možda bih ga i kupio, al ovako kvarc za tu cijenu nije baš dobra opcija
  • Roky
    46
    pa neznam bas fali tu jos koji ihrac da puni 16terac tako da i Rpg ce se visoko dizat
  • Sajla
    15.6k
    Znam da ce se rijetko tko slozit, ali ja ocekujem recimo ovako fazu napada.Laugreano

Naprotiv, mislim da bi se mnogi mogli složiti. A kad MPV bude vani zbog kartona, odmora i sl. očekujem da će Goda ostajati niže, a RPG ide visoko.
  • Filip Međimurje
    930
    Otočki tip stopera :cool:
  • Droljo
    23.3k
    Ljudi imao sam prosvjetljenje!! Beljo će biti bolji od petka i zabit će 100 golova te imati 70 asistencija! Mark my words. Jedva čekam da počne.
    Samo se nadam da se neće ništa zakomplicirati oko transfera. :pray:
  • Mali Zeus
    20k
    Samo se nadam da se neće ništa zakomplicirati oko transfera. :pray:Droljo

Jezik pregrizo!
  • CastAway1986
    4.7k
    Da McKenna ne bude usamljen nek uzmu i suigrača mu iz reprezentacije i bivšeg kluba Las Palmasa , također je slobodan
    https://www.transfermarkt.com/oli-mcburnie/profil/spieler/298477
  • Noel
    17.6k

Ovo i Mišić zna..
  • Laugreano
    4.8k
    Mislio sam zbog Ljubicica desno, ali vidio sam da je u Koelnu sa osmice cesto razvlacio u širinu na desnu stranu.
  • Droljo
    23.3k

Tak da zabije na Maksimiru bar 20 ljudi sa zapada ide na groblje direkt a još bar 50 u pred infarktnom stanju ostaju. Nebi mi to izdržali.

Ovo i Mišić zna..Noel
    https://youtube.com/shorts/xGVPjAvzPB0?si=7ELrUO1QwB-9k_XI
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    stvarno ne znam kakav ugovor ima, ako je zbog toga onda ok.Slepicka

Mislim da svi kritiziraju zbog toga, previše novaca za trećeg golmana. Naravno, nije si sam dao taj ugovor
  • javolimtebejako
    3.7k
    ocekujem barem 4 ovakva gola ove sezone, mislim da ne trazim previse
  • Sajla
    15.6k
    a da tak zabije narodnom heroju Ivušiću mislim da bi se dio obalnog pojasa urušio u Jadransko more
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.