• Jos-Optimus
    6.4k
    Postoji razlog zašto zvone vjeruje Nevistiću, vjerujmo i mi
  • Crni86
    12.6k
    Ajmo danas da dva puta u danu vidimo malo d :cool:
  • bazooka93
    24
    Kad je Beljo na liječničkom?

Nismo imali ovakvog igrača iz lige 5 od KTC-a. S tim da McŠkot ima međunarodnih utakmica (EURO) i u najboljim stoperskim godinama je.
  • Mali Zeus
    18.6k
    McKenna će biti prvi Škotlanđanin u Dinamovom dresu?
  • Davieboy86
    672
    Ajmo se jos jednom podsjetiti da prijelazni rok traje jos do 5. Rujna … Strpljenja ljudi , svima nam treba…
  • ElDorado
    4.8k
    Mislim da je sad vrijeme za neke prodaje. A onda ovisno o uspješnosti naći neka adekvatna pojačanja. Više ništa nije pod mus.
  • Jurki
    18.4k
    prekobrojni po meni su: Zagorac, Peric, Brkljaca.
    Prodati bi se mogli Bulat (navodno ide u Poljsku), Soldo, Hoxha i mozda Kulenovic (al smo onda opet na samo jednom napadacu).
  • Noel
    13.3k
    Screenshot-20250716-094204-LINEUP11.jpg

Ovako ja vidim 4-3-3 u HNLu. Bekovi visoko gore vrlo važni za našu igru u ovom sustavu. Bekovi sa krilima i Mišićem odnosno Villarom rade trokute po stranama. Na lijevoj strani u napadu trokut Vinlof Villar Vidović, na desnoj strani Gabirel Mišić Stojković. U ovakvom sustavu vidim puno benefita za Ljubičića odnosno Mudražiju koji bi imali puno prostora iz drugog plana. Širina kadra je odlična ,izgleda moćno. Osobno bi promijenio Nevistića i stavio Čavlinu ili novog golmana. Eventualno u napadu još ako dođe drugi napadač.
  • mlkaskic
    263
    Sve 5 ali mislim da Topić neće konkurirati za mjesto špice. Biti će to Kulušić ili neki transfer.
  • Crni86
    12.6k
    vidjet cemo za vikend, ali mene ne bi cudilo da moris bude ispred rpg-a na pocetku sezone
  • Jaki991
    333
    zamjeniti pozicije ljubicicu i villaru i to je to
  • miro
    7k
    Ovo bi funcioniralo kad bi pozicija Ljubičić/Mudrazija bila povučena iza na 6-icu i na njoj neki terijer, ovako bi opet previše golova primali opet
  • Sajla
    10.8k
    i zamijeniti mjesta Galešiću i Torrenteu da ljevak bude lijevo, dešnjak desno, iako to još mjesecima neće biti bitno. a vidjet ćemo i hoće li još biti kadrovskih promjena do kraja roka.
  • Droljo
    18.6k
    Eventualno u napadu još ako dođe drugi napadač.Noel

Ne razmem ovo? Beljo je doveden da bude prva špica valjda?
  • Noel
    13.3k

Opet ga droljiš. Mislil sam na drugog napadača ako dođe ne da se Beljo makne sa prvog. Nego umjesto Kuleta ili Topića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.