• Droljo
    18.6k

A deset sekundi prije: 'trener Krznar radi zamjenu Ivanušec - Majer'
    Bemti :grimace:

Obojica su na svojim pozicijama bili među najdominantnijim igračima u zraku, gdje god su igrali.Mlađi referent

Jesi siguran za belju? Olivari mu je igru glavom naveo kao veliki minus sa obzirom na visinu.
  • ElDorado
    4.8k
    u tom Topiće je i Bišćan vidio nekaj. Ko zna.
    A za Soldu je Jurčić rekao da je najbrži i najmotoričniji veznjak HNLa.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Mišić da je igrao za vrijeme rata ili da igra negdje gdje se vodi rat, za svaki njegov šut bi se palile sirene za zračnu opasnost.
  • IvanS
    342
    ↪Droljo a da tak zabije narodnom heroju Ivušiću mislim da bi se dio obalnog pojasa urušio u Jadransko moreSajla

Da se nadovežem, imamo mi još jednog stopera koji zabija nevjerojatne golove. To je Galešić.
    Sjećate se solo prodora sa svoje polovice gdje je Belupu zabio gol? Laganini trk kroz cijelu obranu par driblinga i završnica.

Ima da protivnici strepe od naših stopera, može glavom, može nogom, može solo prodor...
  • Dinamovapriča
    509
    Jedva čekam danas osmijeh od uha do uha od našeg sportskog direktora! :grin: :cool:
  • Sajla
    10.8k
    tako je, treba sijevati iz svih oružja. nitko na terenu ne smije biti bezopasan. KTC mi je drag, ali prečesto su protivnici njega ostavljali s loptom jer su znali da je to najmanje opasno za njih. nadam se da više neće imati takav luksuz.
  • nemapredaje
    5.6k

Al ja sam uvjeren da će Mudražija nakucati fine brojke, jer je on u takvim godinama da se ne bi čudio da odradi ostatak karijere u Dinamu
  • skener
    5.1k
    osmijeh od uha do uha od našeg sportskog direktoraDinamovapriča

Veća vjerojatnost je da potpiše Ojeda nego da se ovo dogodi
  • Dinamovapriča
    509
    Ako danas ne dobijemo osmijeh Dabca, nećemo nikad.

Najveći ulazni transfer na kojem se radilo mjesec dana i kapitalac od stopera. :sweat:
  • Orc123
    12.6k
    Bas si malo dao vremena da prostudiram naseg brata Scotta....ima na IG kratki sažeci njegovih igara u dresu Las Palmasa....nije nesto relevantno za steci kompletni dojam naseg brata ali neki suma sumarum je da fakat nije brz ali prije ce ga proci lopta nego igrac, jako dobro se postavlja, odlicna duel igra, skok igra isto odlicna, nije trom na nogama, tj. Da su mu promjene smjera ko pregazenog macka vec fakat je okretan za svoju masu i visinu.....lik je ko od brda odvaljen i ne bi zelio biti u kozi onome tko mu se zamjeri. Vidi se da ima lidersku osobnost, da je sasvim solidan na lopti (bolji od KTC puno, bolji od Torrentea), uopce nije onaj tip stopera da svaka ide u kukuruz....jedini minus je ta brzina, ali to se moze nadomjestiti kvalitetnim postavljanjem i korekcijom drugog brzeg stopera.
    Meni se cini kao jedno jako kvalitetno rjesenje!
  • BPAM
    276
    Ničota kaže da je prvih 11 tu, moguću su dolasci napadača (Bakrar, Ryan) i veznjaka (Zajc).

Mierez mu više nije niti u primislima.
  • Mlađi referent
    13.5k

Recimo uspješnost u Osijeku mu je bolja nego i Petkovićeva i Mierezova u HNL-u.

A u Rapidu je to još popravio i još je bolji. U Augsburgu, također dobar, ali lošiji nego u Osijeku ili Rapidu, usporedivo s Mierezovim brojkama.

Ne znam što mu Olivari zamjera, možda volumen akcija ili broj golova.
  • Droljo
    18.6k
    drugog brzeg stoperaOrc123

Opet se spominje mitsko biće iz maksimirske šume...
  • Orc123
    12.6k
    Tu su Galesic i Sergi da budu s njim u paru....Scott ce biti odlican mentor obojici.
  • Droljo
    18.6k
    Ne znam što mu Olivari zamjera, možda volumen akcija ili broj golova.Mlađi referent
    Ovak je stavio pluseve i minuse:
    +

Tehnički odlično potkovan, sa smislom za igru, pokretljiv, solinde hitrine i dobre vizije igre.

+
    Statistika dovoljno ukazuje realizatorske vrline, ali vrlo je dojmljiva njegova mirnoća u gol šansama.

+
    Zbog tehničkih vrlina može igrati prvu ali je učinkovit i kao druga špica, pored brzog ili agresivnijeg suigrača.

------------------

-
    Na svoju visinu (195 cm) i poziciju, ima "nelogičnu" španersku kontrolu lopte a nema logičnu kvalitetnu igru glavom.

-
    Još uvijek je u fazi očvršćivanja (duela) igre kad je leđima okrenut golu, ali naslućuje se napredovanje.

-

znao je izgubiti samopouzdanje ako ne osjeti maksimalno povjerenje trenera i okruženja. Sada bi to trebao nadvladati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.