• Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    stvarno ne znam kakav ugovor ima, ako je zbog toga onda ok.Slepicka

Mislim da svi kritiziraju zbog toga, previše novaca za trećeg golmana. Naravno, nije si sam dao taj ugovor
  • javolimtebejako
    2.6k
    ocekujem barem 4 ovakva gola ove sezone, mislim da ne trazim previse
  • Sajla
    10.8k
    a da tak zabije narodnom heroju Ivušiću mislim da bi se dio obalnog pojasa urušio u Jadransko more
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    "Dion Drena Beljo i Scott McKenna, hrvatski napadač i škotski stoper, koji su u utorak stigli u Zagreb, tijekom današnjeg dana odradit će liječničke preglede i potpisati za Dinamo. Vjerojatno ćemo i njih već u subotu vidjeti u modrom dresu protiv Ukrajinaca, a obojica su došli s pedigreom sigurnh prvotimaca."

Jel možemo to pisat da je gotovo ili ima onaj "ali još samo"?
  • Mali Zeus
    18.7k
    A ti piši ako želiš.
  • Filip Međimurje
    377

Hahaha, stari moj, da ja ko programer imam takav opaki bug na igrici, ne bi me nitko više nikad htel zaposliti! :rofl:
  • nemapredaje
    5.6k

Slažem se u tome da će biti dobar, ali teško će doći do tih brojki, jer ak bude tak dobar ovdje će biti maksimum dvije godine.
  • Mali Zeus
    18.7k
    Apsolutni kralj humoraTvrdica McTvrdi

Znam, hvala. :heart:
  • mlinchica
    3.4k
    Uopće ne gledam te highlightse osim kaj ovdje postavite, ali ovakvim golom bi odmah sve kupio. I to odmah negdje na startu sezone jedan i dost.

Jel kaj zabijao glavom, u prekidima? Izgleda mrcinica naspram naših igrača. Kad bi još napokon netko i zabijao iz skoka, nakon kornera… nebitno kaj je obrambeni, samo mi daj golove. :grin:
  • Droljo
    18.6k

Tak sam i mislio. Dvije i pol sezone :razz:
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Rezultate ćemo tek vidjeti, ali stvarno je nevjerojatna količina posla koju je Zvone napravio u mjesec dana.

Najviše mi se sviđa što su ipak gotovo svi igrači dovedeni planski, tu su mladi igrači koji su prošli velike akademije i klubove poput Vidovića, Perez Vinlofa i Domingueza. Tu su igrači sa iskustvom igranja Liga 5 poput Ljubičića, Villara, McKenne. Tu je Mudražija koji je zabio kao veznjak 14 golova u ligi prošle sezone. Tu su igrači za budućnost poput Kulušića i Varele, ali i igrači koji imaju već dobro iskustvo u HNL-u poput Gode, Valinčića i Lisice koji će se boriti za svoje pozicije. Šlag na tortu je Beljo koji je stvarno velik transfer za poziciju koja nam je bila najdeficitarnija.

Jedino smisao ne vidim u Topiću i Soldi, ali neka me iznenade, a uostalom pored ovih svih transfera ne može svaki biti savršen.

U svakom slučaju, svaka čast Zvoni, nadam se da će ova nužna rekonstrukcija polučiti dobar rezultat na kraju.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Značajno smo se pojačali u skok igri s McKennom i Beljom.

Obojica su na svojim pozicijama bili među najdominantnijim igračima u zraku, gdje god su igrali.
  • Mali Zeus
    18.7k
    to je dok je još imao kosu.

Znate li djeco da je nekada davno Mišić zabijao pogotke iz daljine i to kakve.
    c170c9c5768c24b42d6db2340515bd9f
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.