• rioda
    9.2k

19.7. Dinamo - Kryvbas 19:00
  • badjibadara
    6.5k
    Dal je poznat datum i satnica prve prijateljske tekme koje bude na Maksimiru?JakovK6

Da nadopunim kolegu iznad, uz besplatan ulaz.
  • ZgDLions
    1.2k

Treba podić karte, dovoljno člansku na ulazu pokazati, za sve ko dođe, samo zd, ima više infa?
  • Crni86
    12.6k
    Kad ce info za subotu za tekmu s ukrajincima?
  • prefontaine
    2.8k

GNK Dinamo obavještava sve navijače da u petak u 11:00 sati počinje online podizanje besplatnih članskih ulaznica putem službene stranice tickets.gnkdinamo.hr za prijateljsku utakmicu GNK Dinamo - FC Kryvbas koja će se odigrati na Maksimiru u 19 sati.

Podizanje besplatnih članskih ulaznica funkcionira na način da se unese članski broj aktivnog članstva, a ovaj model traje do subote ujutro.

Godišnje ulaznice također vrijede za ovu prijateljsku utakmicu, dok će za tribinu Sjever dolje ulaznice vrijediti i za Zapad dolje.

Ulaznica za nadolazeću prijateljsku utakmicu se NE oduzima od one četiri na koje članovi imaju pogodnost.

U subotu počinje slobodno preuzimanje ulaznica gdje će potencijalni gledatelji odabrati broj ulaznica (max 6) i osobno će unositi podatke za svaku ulaznicu koju žele preuzeti.
  • Crni86
    12.6k
    Taman vidio. Hvala ti.

Samo ne znam sta imaju vrijedit godisnje ulaznice kada su karte besplatne :smile:

Meni bi bilo logicnije da svi se moraju registrirat kako bi klub znao koliko navijaca ocekivat (pretpostavljam ds to i je poanta te registracije). Ovako imas 5k godisnjaka i ne znas koliko njih ce doc kad se ne moraju registrirat ili javit svoj dolazak.
  • Dzoni
    1.7k
    Nečlanovi nemaju pravo dolaska ili mogu članovi podići karte za nečlanove?
  • skener
    5k
    Nečlanovi nemaju pravo dolaska ili mogu članovi podići karte za nečlanove?Dzoni

U subotu počinje slobodno preuzimanje ulaznica gdje će potencijalni gledatelji odabrati broj ulaznica (max 6) i osobno će unositi podatke za svaku ulaznicu koju žele preuzeti.
  • Paggini
    59.2k
    Samo ne znam sta imaju vrijedit godisnje ulaznice kada su karte besplatne :smile:Crni86

Da se ne drkamo s preuzimanjem i da nitko ne sjedi na mjestu ak je zapadna tribina
  • Crni86
    12.6k
    ma slazem se. Samo ne razumijem koji je cilj preuzimanja. Neka logika mi nalaze kontrola broja navijaca. Da ti se ne pojavi 7500 ljudi i ne stanu svi na tribinu (debeli optimisticno znam)

Opet kako znas koliki broj ulaznica ostavit ne godisnjacima za preuzimanje kada ne znas koliko godisnjaka ce doc bez da se registrira?
  • Rile
    93
    ovaj dio je i meni nejasan.

Što ako dođe 3000 a dodatno preuzme ulaznice 3000 članova?
    Toliko ne stane na zapad a pretpostavljam da se samo zapad otvara.
    Brojke bubam napamet al koliko se sjecčam, prošle godine protiv Shaktara je nilo fino popunjeno.
  • Sajla
    10.8k
    Na stranicama kluba piše da je na Shaktaru prije godinu dana bilo 2746 gledatelja. Ako bude i duplo na Kryvbasu, stanemo svi.
  • NitkoBitan
    29k
    Natiskat ce se na zapad dolje nas 10 tisuca kao u Argentini Barra Bravasi, falit ce jos samo konfeti, trake i baloni za juznoamericku atmosferu.
  • Crni86
    12.6k
    upravo na to ciljam. Moze vrlo lako nastat štala kao na fd-u kad su ljudi ostali ispred dvorane.

Doslovce prek app su godisnjaci mogli javit, dolazim ne dolazim da klub zna koliko otprilike karata dat ostalima. Ocito je broj karata limitiran kad djelis registraciju na clanove i ne clanove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.