• DiddyGuela
    3.8k
    Znaci ucinkovit je kao da si stavio vrecu Našicecementa na gol. Ako netko iz Nexe grupe cita ovaj forum, predlozite Nevisticu sponzorstvo. :blush:
  • rokikaciga
    2.9k
    postotak obrana 10%? Ne zvuci mi to kao nesto realno

Po ovome Neva i Livi imaju slican postotak obrana ako gledamo novu iz scatter plota proslu stranivu i Livi u ovoj tablici
  • NitkoBitan
    28.7k
    Jel ja ovo dobro vidim il je Livakovic znantno bolji u "zracnim duelima" od Nevistica? Znaci usplahireni Livakovic, za pola glave nizi i kraceg opsega ruku? Jebena tragedija. Filipovic koji je slicne grade kao Nevistic danas imao 2-3 sigurna hvatanja lopte.
  • San Lorenzo
    19.9k

Ali obranio je penal protiv Varaždina prije dvije godine i zbog toga treba bit prvi golman Dinama narednih pet.
  • GOAT
    3.3k
    E moji golmani.. sreća njihova da remont nije stigao do njih ali ocekujem da sljedeće sezone imamo pravog golmana. Ne znam ni koliko ih imamo na platnom spisku ali ne vjerujem ni jednom
  • Filip85
    327
    Dok u virtualnom svijetu desetak novih igrača uparenih s novim trenerom odmah 'sjedne na svoje',Damir1986

Nije istina. U onim "hints and tips" dok traje load ima jedan koji veli "too much new arrivals in short time can upset rhythm and balance of your team"
  • Mr Anderson
    12.8k
    Znaci ucinkovit je kao da si stavio vrecu Našicecementa na gol. Ako netko iz Nexe grupe cita ovaj forum, predlozite Nevisticu sponzorstvo.DiddyGuela

Kako jadan pokušaj duhovitosti.
  • veselko tenžera
    4.6k
    Gledam otkud ovolika paljba po Nevistiću, kad vidim došao Ivušić u ST.
    Sve veliki navijači Dinama, a napunili gaće od raspalog Hajduka.
    Nevistićeve sezone u Rijeci i pretprošlu kod nas nema ni jedan golman u HNLu, ni Ivušić ni nitko drugi. Kod njega klasa nije upitna, jedino što može biti je zdravstveno stanje, tj. leđa koja su gadna ozljeda.

Pustite statistike, dajte te silne golove koje je primio, a da neki HNL golman ne bi.

Veznjaci ne igraju obranu, promenada nam je do gola, protivnici imaju same zicere, ali eto, golman je kriv...
  • BBBaranja
    3.8k

Imamo jednog forumaša ovdje iz uredskih prostorija Nexe-a,nadam se da čita ovo :grin:
  • Dinaminjo
    1.5k
    Postotak obrana ne znsci nis

Mi puknemo nekom 25 puta u okvir od cega je 20 "dodavanje" i neli golman ima 80+% obrana

Na naseg izadu 5 puta u kontri od toga 3 put 1 na 1 i golman ima sano 40%
  • San Lorenzo
    19.9k

Ti si jedini koji se sjetio Ivušića.
  • Crni86
    12.4k
    Od kad je neva na gol imam osjecaj da nam 2+ gola po tekmi nisu nista novo. Sparta, paok, loksa, rijeka, istra. Kad je livi bio tu, ajde gol, max 2. Pa makar bile i ozbiljne velike tekme

Ima nesto i u igracima, ali brate od golmana u dinamu se ocekuje da nekada spasi guzicu i obrani, a ne bas da ima 0/3 po tekmi. Fali tu pun k konstante kod neve, da li je do ozlijeda ili psihe zna samo on.
  • SAS1987
    17.9k
    Možda bi netko trebao skautirati Vidovska iz Olimpije, cini mi se da je bolji golman od Neve...
  • rokikaciga
    2.9k
    Nama treba golman koji ce na 2 udarca po golu u utakmici oba puta reagirati jako dobro.

Neva to moze biti i ocito Zvone vjeruje u njega jer bi ga inace odjebao davno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.