• criticus
    4.3k

U članku piše i ovo:
    "Još od prve utakmice, igrači Dinama se nisu najbolje razumjeli na terenu. Za većinu njih poput Villara, Ljubičića i Pereza Vinlofa se iz svakog dodira s loptom vidjela klasa, ali Dinamo i dalje nije momčad. Do tog statusa će morati stići u iduća tri tjedna prije prvog kola na Opus Areni 2. kolovoza."

Jel ovo znači ako izgubimo u Osijeku ispadamo iz lige il samo nismo prvaci ni dogodine? Ako je ova bolja opcija za koga navijamo od Gospe da uđemo direktno u EL opet?
  • nkdz
    1k
    Neva to moze biti i ocito Zvone vjeruje u njega jer bi ga inace odjebao davnorokikaciga

Mislim da i Zvone kuži da nemremo baš sve u ekipi promjeniti i kupiti nove igrače/golmane jer toliko love nemamo.

U prošloj sezoni cijela ekipa je bila loša, golmani nisu bili nešto ali nisu bili ni najveci problem
  • Zagi
    10.7k
    Ha Zeleniku se moglo dobiti , vrlo povoljno.
  • Orc123
    12.5k
    Da li se moze pogledat negdje tekma? Snimka?
  • mali M
    8k
    Gledam otkud ovolika paljba po Nevistićuveselko tenžera

Nije paljba po Nevistiću nego raspravljamo o svim golmanima u Dinamu. Prije par mjeseci se ismijavalo Filipovića, na početku sezone u Osijeku Čavlinu a na kraju sezone bude malo upitan i Nevistić.
    Zapravo i ja sam stava da su svi vi podjednake kvalitete, samo mi je kao potencijal najbolji Čavlina. Neki se tu sprdaju jer ne razumiju šta znači imati stav kao golman, ono kad izgledaš siguran i bez straha, a svatko tko je bar jednom stao na gol zna šta znači samo stav koji golman ima? Ak je neki usplahireni, tihi i paničar pri odigravanju pa pojest će ga protivnička momčad.

Neva to moze biti i ocito Zvone vjeruje u njega jer bi ga inace odjebao davnorokikaciga

Znači isti argument vrijedi i za Čavlinu i Filipovića... Očito Zvone vjeruje u njih al mu nitko nije pretplaćen za jedinicu...
  • Felip
    610
    Jel ovo znači ako izgubimo u Osijeku ispadamo iz lige il samo nismo prvaci ni dogodine?criticus

Svaki naš kiks će naravno opet biti teška drama, a pogotovo ako on dođe odmah na početku. Osijek je baš jebeno bitan kao i sam ulazak u sezonu dok su ovi bez Livaje i dok će ih trošiti kvale. I njih i Rijeku. Zato slažem se, do Osijeka bi svakako trebali izgledati kao momčad, a ne skup izgubljenih pojedinaca.
  • Mihaljević
    13.3k
    Nadam se da je danas Filipović na golu među prvotimcima znak da se nešto događa. Nikad u Nevistiću nisam vidio ozbiljnog golmana. Dugo nismo imali neku stranu mrcinu na golu.

Ako se ne varam Eduardo C, Koch, Migliore (i Sandomierski) su jedini strani golmani koje smo imali, realno nijedan nije bio loš u tom trenutku.

Al ova mrcina mi je bio kralj, 50+ nastupa za Portugal, pa onda nakon dvije brutalne sezone u Dinamu kao kruna karijere transfer u Chelsea :ok:
    13651939-298148920532065-1722484162-n.jpg
  • hardek
    5.2k
    Nažalost imamo 3 golmana koji su u 5 deka i jednog koji je u rangu 2. HNL (Zagi jel). Ova 3 imaju svoje prednosti i nedostatke ali realno ni jedan nije dovoljno dobar za prvog golmana. I sada nećemo ići u novi trošak i dovoditi 5. golmana jer to nema nikakvog smisla. U slučaju da on ne zadovolji ocemo li na zimu po 6.og?
  • Tranzicijski Napad
    615

Evo objasnjenja

As you can see 62.5% puts him in the bottom 10% of goalkeepers outside the Top 7 for save percentage

The radar comparison tool uses percentiles for all metrics - hence the value of 10
  • Zagi
    10.7k
    Ako smatramo da neku poziciju nemamo adekvatno pokrivenom, vrtit ćemo dok ju ne pokrijemo.
    Nada je da će scouting biti uspješni u svom poslu od traženja lijevih bekova kroz godine ali ako i ne bude, vrtit ćemo dok ne pogodimo.
    Zakon velikih brojeva je na našoj strani.
  • rokikaciga
    2.9k
    Znaci koristi percentile i to koristi golmane izvan top7 liga svijeta? Zanimljivo

Livi debelo iznad prosjecan

Jel mozes izvadit usporedbu prosle i pretprosle sezone Nevistica u Dinamu?
  • rokikaciga
    2.9k
    Hvala ti.

90i percentil u postotku obrana na 10i

Uff, ogromna razlika. Tu je prije 2 sezone derao i Livija. Kakav pad, cudo. Ili ga leda jebu ili je problem mentalne prirode.

Mislim da Nevi nedostaje samopouzdanja, ali golman mora bit lud i uvijek nabrijan. Ne smijemo si dopustiti da su takve oscilacije u postotku obrana, zbog vjerojatno mentalne blokade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.