• ivanzg
    391
    Bio sam jednom na Željo-Sarajevo na poziv prijatelja Hrvata koji je Manijak a živi u Sarajevu, stvarno ludilo od atmosfere na stadionu i po gradu cijeli dan, to je takva mržnja da sam ostao stvarno jebeno iznenađen.

Tko nije bio neka se jednom zaleti , neće požaliti .
  • Tvrdica McTvrdi
    1k

Da pa kažem, ovo mi je sad drukčije svjedočanstvo od svega kaj sam dosad čuo. Valjda ovisi i o obitelji.
  • Infinity
    19k
    Moguce. A i svaka sredina je prica za sebe, pa onda i u toj sredini imas razlicitih prica. Imas onog Antu sto s 20+ godina nije otisao na stari most, a iz Mostara je. Meni je to bilo smijesno, jer u 90% slucajeva dolje odem na stari most popiti kavu ili nesto.
  • Infinity
    19k
    Samo nemojte preci na politiku i vrijedjanje. Svi postovi koji idu u tom smjeru su obrisani.
  • NitkoBitan
    28.8k
    Ovo nije politika ovo je sport, geografija i demografija.
  • znajdatevolimja
    1.4k

Svakako mi je želja. Sigurno ću otići.

Što se tiče toga koje su nacionalnosti i vjere navijači Želje, stvarno mi je najmanje bitno. Nemam ništa protiv nikoga, ali za Željo bi navijao protiv bilo kojeg kluba u Bosni pa kakav god predznak nosio, neka se nitko ne naljuti.

Edit: Svakako ću pogledati njihovu utakmicu protiv Kopra. Srcu draga boja plava...
  • NB86
    16.9k
    Sumnjam sa netko od hrvata danas navija za Velez,Infinity

Ja sam se iznenadio po zapadnoj hercegovini starije generacije koja navija za velez (tipa 50to), jedan cak ratovo u mostaru i svejedno kad ga pitas dan danas za kog navija on kaze velez, al to je uglavnom ekipa koja ne prati uopce vise nogomet osim hr reprezentacije i na vijestima/novinama rezultate hnl-a i bh premier lige, al jebiga kad su bili mlađi kombi njih bi se skupio i iso u mostar na utakmice
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    Sumnjam sa netko od hrvata danas navija za Velez,Infinity

90% ih sada navija za Hajduk. Od ovih sto su navijali za Velez naravno.
  • ivanzg
    391

Ne znam postotke ali sigurno 95 % su Bošnjaci, mi kao Hrvati nismo imali nijednu neugodnost a 2 dana smo ružili sa cca 30-tak njih i svi do jednog su bili Bošnjaci osim tog frenda Hrvata, o gostoprimstvu neću ni govoriti jer nema smisla. Zanimljivo je da svi iz te ekipe simpatiziraju Dinamo, gledaju tekme zajedno u toj svojoj birtiji ako Željo ne igra taj dan.

Kaj se tiče politike, zanimljivo je da baš ne vole Saudijce i te Arape koje polako preuzimaju Sarajevo i nemaju baš neko mišljenje o njima bez obzira na istu vjeru.

Srbe naravno mrze ali kad je nedjelja onda odlaze u srpski dio koji je par minuta od stadiona u šoping i na roštilj.

Uglavnom stvarno zanimljiv grad, puno više podijeljen nego kaj si mi tu mislimo a to se tek vidi kad se poznaje nekoga pa pokaže neke dijelove grada i ispriča svakodnevne priče koje inače kao turisti teško vidjeli i čuli.

Velim, ko nije bio nek proba organizirat odlazak, sigurno neće požaliti.
  • Droljo
    18.5k
    Ak mi opet blokiraju šank zbog vaših gluposti.....
    Baš mora vjera, politika, rat, krvna zrnca u svaku raspravu inače niste ostvarene osobe ili šta?
  • Infinity
    19k
    Baku spomenuh zbog generacije. Nisam pretjerano iznenadjen da i dan danas neki navijaju za Velez. Nekih se ljubavi tesko rijesiti, ali mislim da medju mladjim takvih nema ili su iznimka.

Cak gledajuci ponekad komentare uocim da tu i tamo poneki bosnjak napise nesto pozitivno za Zrinjski, ostavi mi i dojam da mozda navija za Zrinjski, ali obrnute situacije nisam vidjao.

zanimljivo je da baš ne vole Saudijce i te Arapeivanzg

Ne voli ih skoro pa nitko. Arape voli politika, vole ih ovi koji gledaju izvuci neku korist i vole ih veliki muslimani, jer se nadaju da ce ovi naseliti BiH i pretvoriti ju u islamsku drzavu. Vecina muslimana nisu veliki vjernici, ogroman broj ih pije alkohol, dosta ih jede svinjetinu i oni ne zele da se odreknu tih blagodati.

Arapi su kupili skijaliste Rostovo, zabranili alkohol, pa su ih ljudi lagano odjebali. Pogled na islam bosanskog i arapskog muslimana je potpuno razlicit.

Ak mi opet blokiraju šank zbog vaših gluposti.....
    Baš mora vjera, politika, rat, krvna zrnca u svaku raspravu inače niste ostvarene osobe ili šta?
    Droljo

Uredno je ovo, ne brini se. Ove sto okrenu na vrijedjanje obrisem, ali kad budem odsutan sat vremena, pa dodjem i vidim isto bit ce banovi :lol:
  • agramZ
    2.7k
    Vecina muslimana nisu veliki vjernici, ogroman broj ih pije alkohol, dosta ih jede svinjetinu i oni ne zele da se odreknu tih blagodati.Infinity

zato ja uvijek ovdje u dijaspori kad objasnjavam domacima bosnu opisujem bosnjake kao "nasi muslimani.." :lol:
  • Infinity
    19k
    Ima termin za to ovdje, kaze se 'musliman po potrebi' :lol:
  • NitkoBitan
    28.8k
    Hrvatsko cvijece :love:
  • Tvrdica McTvrdi
    1k

Nitko ništa doslovno nije sad spomenuo. Ukoliko je nekome preosjetljivo odmah čim netko spomene svoj doživljaj društvenih okolnosti u Sarajevu jebemu mater onda, pa valjda su većina odrasli muškarci ovdje. Joj netko je upotrijebio riječ Srbin, odmah politika fuj. Dajte molim vas. Lijepo ljudi razgovaraju i razmijenjuju svoje doživljaje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.