• scooniepenn
    5.1k
    Nisam puno pisao zadnjih dana, jer me ova sva histerija koja je zavladala na Zoni odvraćala od bilo kakvog pisanja. :cool: Ništa se zapravo ne zna, ali vjerujem da će se s obzirom na početak prvenstva za manje od 3 tjedna u narednih 7 dana gotovo izvjesno znati što je s napadačem / napadačima. Bez obzira tko došao između Miereza i Belje bit ću zadovoljan, jer su obojica razina koju tražimo za 1. napadača. Ukoliko dođu obojica to je onda ozbiljan upgrade u odnosu na prošlu sezonu, a ako jedan dođe to je dovoljno dobro, uz Kuleta kao 2. napadača. Mene stoperska pozicija iskreno ne brine, već samo treba Galešića i Domingueza krenuti intenzivno uigravati. Jakir mora dobiti svoje minute, a Teo je tu kao osigurač i 4. opcija. Živkovićem nisam bio oduševljen niti prije povratka s posudbe pa su neki ovdje argumentirali da se podignuo od kad smo ga vratili u Loksu. Ja to iskreno ne vidim, a ne znam koliko ima smisla da ovdje bude 5. izbor. Ako bih morao birati radije da ga se negdje posudi i dovede još jedan stoper. Što se tiče 6-ice svakako bi bilo korisno imati igrača Jakićevih ili Šunjićevih karakteristika, ali mislim da Ljubo i Soldo mogu taj defanzivni dio veze i povratnu trku odrađivati kad se vezna linija do kraja uigra i saživi zajedno. Ono sa čime nisam ni najmanje zadovoljan, posebno nakon odgledanih pripremnih utakmica, su krila s naglaskom na desno. Neki su bili stava kako je Lisica odličan izbor, a kako je Topić odigrao odlično u Zrinjskom i da će njih dvojica to kvalitetno zatvoriti. Po onome što sam do sada vidio niti jedan od njih nema sposobnost proći jedan na jedan i to je za mene popriličan problem. Ostaje nada da to nije niti izbliza njihov maksimum, premda iskreno sumnjam u neki veliki skok kojim će postati naša velika snaga. Ako se na to doda vizija Kove prema kojoj je Vida lijevo krilo, meni su krila uvjerljivo najupitnija (naravno računam na jedno ili dva pojačanja u napadu u narednih 7 dana). To je neki sukus mojih razmišljanja.
  • ElDorado
    4.7k
    Nemamo iskusnog stopera ljevaka i zato se dovodi još jedan stoper pogotovo bitan u skoku i otvaranju ljevom nogom.
    Meni su isto krila najupitnija ali eto sportski sektor smatra da smo tu dobro pokriveni i da se najvjerojatnije neće dovoditi dodatne opcije. No vjerujem ako se neće pokazati dobrim imamo još cijeli kolovoz za popunu kadra, pogotovo ako Hoxha bude prodan a mislim da hoće.
    Kova je uostalom to rekao u razgovoru zadnji dan. A rekao je i da lijevo krilo, očito, vidi kao igrača koji ulazi u sredinu pa je tu zato Vidović. Uostalom zabio je tri gola već na pripremama.
  • Noel
    13.1k

Realan uz dozu kritike pogled na trenutnu situaciju. Iako sam ja mišljenja da bi i Lisica bio bolji da ima pravu konkurenciju na desnom krilu. On je cijele pripreme svjestan da je prvi izbor na toj poziciji.
  • CastAway1986
    3.4k
    evo bečka bojna Sivonjic je prisutan i na Zoni s obzirom da me izvrijeđao u Inbox ali nisam druker pa neću reći koji mu je nickname..Samo cu reci da su te Facebook grupe za balavce i likove koji nisu vidjeli Maksimira u životu..Ne vjerujem da dovodimo niti Miereza , Belju , Mckennu dok ne vidim da je službeno
  • Ruzaa
    69
    Ide Beljo! Utorak lijecnicki. Potvrdio jedan od najpoznatijih insidera Pletteneberg na Twitteru.
    4 miliona + bonusi do 7,5 miliona.
    Imamo napadaca!!
  • Dinamovapriča
    485
    BELJO DOGOVOREN! Utorak medicinski pregled.
  • Kumerle
    654
    https://x.com/Plettigoal/status/1944449745776431314

ne znam podijelit da bude u prozoru :grin:
  • Nolifer
    11.9k
    Još i RM i taman gori krava i štala, gori sve! :fire:
  • Pacho
    2.3k
    Ajmoooo
  • NitkoBitan
    28.8k
    Nadam se da bonusi... nisu ostvarivi hehe.
  • rokikaciga
    2.9k
    4+3.5 je top cijena za napadaca kao Beljo. Matanoviv je otisao za 8 :lol:

In Zvone we trust

Takoder, dobijamo jos jedan osmjeh od Dabca :heart:
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Toooooooo ,jedva cekam vidjeti Dabca na predstavljanju
    ,sta kazu koeficijenti ! Osmijeh ili.ne ? Puna podrska Bobanu naravno
  • Bosskovitz
    17.5k
    Nadam se da bonusi... nisu ostvarivi hehe.NitkoBitan

Ili su - što mi djeluje kao logičan potez - vezani uz igranje u LP. Ako sljedeće sezone igramo LP, Beljo nam vrijedi 7 i pol miljuna. Ako ne budemo prvaci i ne igramo, onda je i 4M dosta.
  • Nogo
    8.2k
    Ja se samo nadam da Mierez dolazi jer nam treba takav tip napadača i da ne ovisi o Belji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.