• Kujtim Shalla
    12.2k
    Mislim da ce Beljo kod nas poluditi i postati prvi napadac repke. Jako mi je drago da je zelio svom silama.doci u Dinamo. Da je osjetio da se napravio jedan pravi projekt,da smo postali klubcina i u organizaciji. Da se ima plan i da to Boban sve ustimava. Uz podrsku njemu,momcadi on ce eksplodirati
  • Paggini
    101k
    Beljo je koštao jednako kao Prpić.

Pokušajte to pojmiti.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Ljudi moji, ovo mora nekaj znacit - ako cemo iskrcat do 7,5 milja za jednog igraca

Beljo ce sve zivo nadmašit … brijem da ce postat stroj za golove - nebi se dinamo kockao za tolke pare
  • Crni86
    25.2k
    Kako ste poletili opet :lol: iz depresije u ekstazu u jedan klik haha

Nadam se da ce se euforija odrzat i da necemo sutra ujutro opet citat: Beljo jos ne dolazi u dinamo

4+3,5 sasvim okej cijena, kak je boss reko vjv reko bonusi vezani za lp, mozda nas naslov itd. Laganini
  • Niko1986
    9.2k
    Jel samo meni previše da dođu Dion, Drena i Beljo? Svaka čast Bobanu na svemu, ali tri napadača su previše.
  • eol12
    1.1k
    Apsolutno nisam stručan da komentiram cijene igrača nit vrijednosti na tržištu, ali mogu Belji zaželit dobrodošlicu i puno trpanja u našem najdražem dresu, sretno momčino!
  • Dani Olmić
    2.4k
    jel ovo neka potvrda insajderska? :eyes:
  • Crni86
    25.2k
    Ide Beljo! Sutra lijecnicki. — Ruzaa

Kolko ssm provjerio danas je nedjelja, sutra ponedjeljak. Ne znam od kuda pises. Ali ljecnicki je najavljen za utorak.

Cista da sutra ne krene panika da di je ddb :smile:
  • Ruzaa
    70

Da, pardon, ljecnicki u utorak! Euforija jbg haha
  • Big Daddy
    1.9k
    "Dion Drena Beljo postaje novi igrač Dinama – posao je praktički zaključen."

” Dinamo je postigao puni dogovor s Augsburgom oko trajnog transfera 23-godišnjeg napadača. Ukupna vrijednost transfera, uključujući sve moguće bonuse, može dosegnuti 7.5 milijuna eura, dok je Dinamo unaprijed osigurao četiri milijuna eura fiksnog iznosa. Belju je Dinamo jako želio, a liječnički pregled zakazan je za utorak”, objavio je Florian Plettenberg, novinar njemačkog Sky Sportsa
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Obzirom za nas rekordne novce, koliko mislite da je "pristojno" tražiti od njega ove sezone? Ja mislim da u HNLu mora bit 18 golova (pretpostavka da će odigrat skoro sve utakmice)
  • Crni86
    25.2k
    Kad krenu naslovi po nasim medijima. Dozajemo, saznajemo, boom, here we go itd.

Ajde izak ante zvani boom, tomo, tironi i davorine gdje ste?
  • Dinamovapriča
    1k
    Očekivo sam da će naši novinari bit puno spremniji, već je prošlo preko 20 minuta, a ništa još nisu objavili. :lol:
  • skener
    9.7k
    koliko mislite da je "pristojno" tražiti od njega ove sezone? — Tvrdica McTvrdi

Ako ne zabije u Osijeku, već oko osme minute protiv Vukovara krenuti s vrijeđanjem

Nema druge
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.