• Ivanmtk
    1.6k
    "Niželigaški nogomet" (btw španjolska druga je za klasu jača od HNLa) ga je doveo u mladu španjolsku reprezentaciju i Seriju A.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Danas hodam na posao i u prolazu naletim na momka inicijala D.D.B. Međutim, on ili samo stoji u mjestu ili ide naprijed - nazad.
    Pitam ga, dolaziš li u Dinamo? Na što mi ovaj odgovara: "Olivari kaže da idem za 5+2, a Lesički da nisam blizu, svaki put kad njih dvojica napišu svoj debilni tekst ja se pomaknem naprijed ili nazad, a kad ne pišu svoje retardirane tekstove stojim u mjestu."
    Pozdravim ga, odem i naletim na argentinskog mladića na biku kako stoji ispred ulaza na maksimirski stadion, postavio sam mu isto pitanje na što mi ovaj iskrivljenim hrvatskim odgovara: "ja stojim tu već dva tjedna, hrvatski novinari su mentalno zaostali stari moj."

Evo da se više ne trzate, ovo je jedina istina. Tomo, Davorine, Alene, tražim naknadu za svaki tekst koji napišete od ovih ultra provjerenih informacija.
  • rokikaciga
    2.9k
    3 nastupa za u21 prije 2-3 godine i nula nastupa u Seriji A.

Kule 5 golova u LP, Azon 7 u La ligi 2.

Btw igrao je i 3 rang Spanjolske pa nije zabio vise od Kuleta prosle godine
  • Infinity
    19k
    Prestanite s trolanjem.
  • Neron53
    1.8k

Samo sto se ja nisam zajebavao ni trolao..
    Stojim iza svake rijeci oko susreta na nasipu.
  • NORTE
    17.4k
    Samo sto se ja nisam zajebavao ni trolao..
    Stojim iza svake rijeci oko susreta na nasipu
    Neron53

Ništa novo iz tog susreta nismo saznali.
  • Neron53
    1.8k

Ako nista, barem to da (bar za sada) nije opcija ili/ili .
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Serie A i mladi igraci uglavnom nisu dobar spoj. Strelec za kojeg Slovan danas trazi 10 mil. eura nije uspio u Speziji, Petkovic vec ispricana prica, nije se ni Pjaca snasao prije ozljede, sjecam se da ga je Allegri za kaznu drzao cijelu utakmicu da se nauci odradit sve sto treba i kad ga ne ide ofanzivno. Veoma zahtjevna liga i ne mora nista znacit..
  • ZgDLions
    1.1k
    Nažalost kao da je inflacija podigla cijene igrača na neku nama skoro neprihvatljivu razinu.
    Nije da se gledaju top igrači, ali i ovi koji daju naznake da bi mogli pripomoći su počeli koštati ko suho zlato.
    Do prije koju sezonu o ovim ciframa se nije ni razgovaralo, a da se kockaš sa pojačanjima i da ako promašiš par Mmaee ugovora u ozbiljnim si problemima.
    Nekako ni kvaliteta Hnl-a nije baš mamac za mlade talente.
    Bumo vidjeli gdje nam je ove godine suđeno biti u euro kupovima i kako se koeficijent bude kretao.
    Nadam se pomaku prema bolje, jer realno ako Dinamo zatrokira, klizimo na samo dno.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    bez zafrkancije, o tome sam već pisao, to bi nam u ovakvoj situaciji najbolje odgovaralo. Samo je pitanje hoće li to Boban dopustiti s obzirom na njegovu viziju 4-3-3 i je li Kovačević spreman/sposoban to uigrati? Stopera imamo dovoljno za to, pogotovo još kad se Torrente vrati. Vinlofu bi bolje odgovaralo igrati wing beka, lakše bismo mogli i Jakirovića razviti na lijevom stoperu kad bi uz sebe još imao dva stopera. Čak bi se i Lisica mogao iskoristiti u nekim situacijama da bude desni wing bek, a u sredini i napadu možemo svakako rotirati, može to biti 3-5-2, 3-4-1-2 i 3-4-2-1 (tu bi Stojković i Vidović bili dvije desetke što bi opet njima bolje odgovaralo, nego da budu klasična krila). U Europi protiv jačih nam bolje leži igra s 3 stopera, pogotovo jer nemamo krila koja rade razliku.
  • rioda
    9.1k
    Ništa novo iz tog susreta nismo saznali.NORTE

Jesmo, da se novinar skinuo do pasa :lol:

Dam se kladiti da se u pozadini radi i na drugim igračima, no jadni novinari nemaju nikakve izvore informacija pa samo recikliraju jedno te isto, a sad nakon 2-3 tjedna je već postalo degutantno.

Totalno su utihnuli čak i svi forumski insajderi
  • Paggini
    58.9k

Haha a ne zafrkavam se, stvarno to mislim. Sve si rekao šefe, potpis.

A i na kraju krajeva, ako dovodimo dva zvjerska napadača koja su KOMPLEMENTARNA, a nemamo briljantnih krila, a imamo višak odličnih obrambenih, ovo mi je jedino smisleno nekako da kvaliteta na terenu ne pati, a da je smisleno. Igrali bi najbolji koje imamo, na pozicijama na kojima bi i bili najbolje iskorišteni.

S 352 bi brijem desna strana bila BOLESNA - imas dva beka koja mogu igrati više, a i dva krila koja mogu igrati i obrambeno odgovorno.
  • CastAway1986
    3.4k
    forumski insajderi nisu znali ni za Villara ni Perez Vinlofa a takva medijski nepoznata pojačanja i jesu najbolja..
  • Orc123
    12.5k
    Suma sumarum velikih najava ovih par dana....znamo da nis ne znamo.
  • KristijanHR
    166
    NAPADAČ, NOVO: Dinamo radi na dolasku novog napadača koji se još nije spomenuo niti jednom u javnosti. Iako su dogovorili usmeno SVE s Mierezom, pregovori s njegovim zastupnicima su iscrpljujući pogotovo oko novca točnije raznih bonusa. (malo više detalja u komentarimu)
    Dok oko Belje su pregovori napredovali, Augsburg se čini popušta ali želi igrat s Beljom još nekoliko pripremnih utakmica, te onda donijeti konačnu odluku, a Dinamo nema vremena za čekanje.
    Tako da smo dobili informaciju da se radi na još jednom napadaču u tajnosti, a ime iskreno da ne lažem, nemam uopće. Možda je ovo i poruka zastupnicima Belje i Miereza da ih neće čekati, ali ipak i čini se da bi se mogao ponoviti slučaj "Villar", te doći neko novo iznenađenje.
    Jedno je sigurno, 2 nova napadača dolaze u Dinamo ovo ljeto 100%.

Preuzeto sa fb stranice..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.