• Dani Olmić
    1.8k
    Tolko puno informacija ovih zadnjih par dana - Svi znaju tolko puno a u biti ne zna nitko nista … Moramo se strpit (ja prvi), nema druge

Sve te silne informacije, svi ti silni tekstovi nas nisu pomaknuli ni milimetar a kamoli vise
  • Orc123
    12.5k
    to od onog istog lika koji je rekao da Dinamo dao zadnju ponudu uzmi ili ostavi.....sad malo napreduje ali ne napreduje tj. Ovi cekaju pripremne utakmice. Jel se moze taj lik koji se igra Fabricija Romana izignorirati ovdje jer nije apsolutno nista najavio sto se desilo na kraju? Iza tog lika stoji neko dijete zeljno paznje, a stranica na facebooku mu dobra platform da slobodno pise svoje nebuloze i izmisljotine....ide na kartu toga da ljudi voli bit inofrmirani, vole znati kako stoje stvari i da se novinarima malo vjeruje pa traze neke nove kanale informiranja.....
  • Paggini
    58.9k
    Augsburg se čini popušta ali želi igrat s Beljom još nekoliko pripremnih utakmicaKristijanHR

Beljo na pripremama:

malo-que.gif

missed-kick-missed.gif

fail-soccer.gif
  • KristijanHR
    166
    od njega da..jbga nije bas da je pisao gluposti i nebuloze, vecinom manje vise sve sto znamo i od medija
    ako toliko zeli u Dinamo nek si da truda haha
  • NORTE
    17.4k
    Augsburg se čini popušta ali želi igrat s Beljom još nekoliko pripremnih utakmica, te onda donijeti konačnu odlukuKristijanHR

Taj klub nije normalan i nadam se da će transfer propasti jer nas previše košta.
  • Kumerle
    647
    ma buraz to nam dostavljaju Miereza da ne moramo plaćati avion do Arapa
  • Fan
    1.2k
    5+2 nije puno za Belju. Puno lošiji napadači idu za dosta više, al mislim da je puno veći problem što je to nama više od pola budžeta za pojačanja (osim očito ove godine), a trebamo 2 napadača, lijevo krilo, desno krilo i defanzivnog veznog.
    Ja bih radije Miereza koji je besplatan, a nisam siguran da bi imao abnormalno veću plaću od Belje te ostatak uložio u kritične pozicije.
  • tp1997
    1.7k
    Problem je što, kako se čini, Boban smatra krila riješenima.

A daleko su od toga, nemamo nijedno pravo lijevo krilo a desno Lisicu i Topića.
  • Davieboy86
    650
    Nitko od nas ne zna sto Boban smatra i zeli i to je jedina cinjenica…Kako je bilo oko prijasnjih transfera biti ce i za buduce… Zato, ne lupetajmo kao Olivari, Germanijak, Dede i slicni…
  • San Lorenzo
    19.9k
    Lisica i Topić na desnoj strani su mi puno manji problem od Vidovića na lijevoj.
  • CastAway1986
    3.4k
    Trebalo bi blokirati sve koje navode te FB izvore i admine od Fazea do becke bojne debelog R.Sivonjica koji je na Maksimiru bio dvaput u životu
  • rokikaciga
    2.9k
    Meni je recimo Vidovic puuuno manji problem jer znam da iza njega ceka Varela a i moze Stojke odigrati tamo
  • CastAway1986
    3.4k
    Lisica će biti dobar čim dođe pravi centarfor koje ce završavati njegove centaršutove..Ne bojim se ja za njega , uostalom tko je gledao svaku pripremnu vidi se napredak kako vrijeme odmiče ..
  • Crni86
    12.5k
    nazalost ti likovi su danas pouzdani koliko i sn, germanijak i 24h. I to ne govori toliko o tim likovima koliko o novinama. Jer upravo radi takve stampe su oni i postali “popularni”.

Danas ti je isto sranje citao ti fazea ili olivarija ili nicotu ili nekog petog lika na twiteru. Vjerodostojnost vijesti im je jednaka.
  • tp1997
    1.7k
    Nitko od nas ne zna sto Boban smatra i zeli i to je jedina cinjenica…Kako je bilo oko prijasnjih transfera biti ce i za buduce… Zato, ne lupetajmo kao Olivari, Germanijak, Dede i slicni…Davieboy86

Ne znaju se i nisu se znala imena, ali od početka se jasno komunicira koje pozicije se traže, počevši od Kovačevića koji to komentira pa nadalje. Nažalost, krila nisu više u toj križaljci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.