• fakin
    2.5k
    PREMA pisanju rumunjskih medija, Dinamo je zagrizao za Louisa Munteanua, napadača Cluja i bivšeg kapetana rumunjske U-21 reprezentacije. Vlasnik Cluja, Ioan Varga, otkrio je da je iz Maksimira stigla ponuda teška 7,5 milijuna eura - i to za igrača koji je prošle sezone zabio 25 golova u 41 utakmici.

"Prošli tjedan smo odbili Dinamovu ponudu od 7.5 milijuna eura bez puno razmišljanja. Imali smo i ponudu Seville od 10 milijuna, a oni su čak najavili da bi mogli platiti i više ako prodaju dva svoja igrača", rekao je Ioan Varga rumunjskim novinarima.
  • rioda
    12.4k
    Još se i torente vraća na zimu...Droljo

Rekao bi Jaran, ja čvrsto sumnjam
  • CastAway1986
    4.7k
    Jučer dogovorena sva četvorica Zona u transu piše se 500 stranica već danas nitko nije ni blizu..Onda priče Cordoba prodan zaradilo se na njemu još, a on se vraća u Zagreb ..Ludilo
  • rokikaciga
    8.6k
    vjerojatno ce odraditi zimske pripreme ali realno nece biti za teren do cca ozujka, travnja
  • Ivanmtk
    1.7k
    Ja navijam za dolazak Belje
  • rokikaciga
    8.6k
    Napadaci ce onda biti Beljo i tko jos po tvome?
  • Ivanmtk
    1.7k
    Beljo i imenjak Azon
  • Neron53
    2.4k
    Jutros se na trcanju po nasipu mimoidjem s novinarom koji se bas vratio s pracenja priprema .
    I tako se on u trku taman skida do pasa i dovikne: nema brige, Mierez je gotovo rijesen. Pitam ga : a Beljo?
    On kaze ako ovi gore prihvate 5 + 2 milje... onda I on stize.
    Eto !
  • rokikaciga
    8.6k
    Azon od kojeg Kule u dvije sezone ima vise golova nego ovaj u cijeloj karijeri?

Odlican izbor!
  • Ivanmtk
    1.7k
    samo što Azon nije igrao HNL :brow:
  • Paggini
    74.6k
    Mierez i Beljo u napadu, laganih 352, McKenna, Gale i Sergi stoperi, RPG (ili Valincic) i MPV wingbekovi, Villar, Ljubicic i Stojković u sredini.

Takozvana "ako nemamo krila, ne trebaju nam" formacija

95 bodova u HNLu, karta za Istanbul u džepu.
  • rokikaciga
    8.6k
    Da, igrao je nizeligaski spanjolski nogomet :lol:

A Kule trpao u Ligi prvaka

Kule prosle godine 5 golova u LP, a Azon 7 u La Ligi 2 :lol:

Top izbor!!!
  • Ivanmtk
    1.7k
    "Niželigaški nogomet" (btw španjolska druga je za klasu jača od HNLa) ga je doveo u mladu španjolsku reprezentaciju i Seriju A.
  • Keyser Soze
    17.4k
    Danas hodam na posao i u prolazu naletim na momka inicijala D.D.B. Međutim, on ili samo stoji u mjestu ili ide naprijed - nazad.
    Pitam ga, dolaziš li u Dinamo? Na što mi ovaj odgovara: "Olivari kaže da idem za 5+2, a Lesički da nisam blizu, svaki put kad njih dvojica napišu svoj debilni tekst ja se pomaknem naprijed ili nazad, a kad ne pišu svoje retardirane tekstove stojim u mjestu."
    Pozdravim ga, odem i naletim na argentinskog mladića na biku kako stoji ispred ulaza na maksimirski stadion, postavio sam mu isto pitanje na što mi ovaj iskrivljenim hrvatskim odgovara: "ja stojim tu već dva tjedna, hrvatski novinari su mentalno zaostali stari moj."

Evo da se više ne trzate, ovo je jedina istina. Tomo, Davorine, Alene, tražim naknadu za svaki tekst koji napišete od ovih ultra provjerenih informacija.
  • rokikaciga
    8.6k
    3 nastupa za u21 prije 2-3 godine i nula nastupa u Seriji A.

Kule 5 golova u LP, Azon 7 u La ligi 2.

Btw igrao je i 3 rang Spanjolske pa nije zabio vise od Kuleta prosle godine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.