• Damir1986
    203
    Ja mislim da neće doći ni Beljo ni Mierez. Prije da će se netko samo ukazati kao Villar
  • Paggini
    58.9k
    Doći će i Beljo i Mierez i McKenna, šta se znojite
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ovi mediji su veći bijednici nego što sam mislio. Likovi zadnja 2 tjedna vrte identičnu priču s Beljom i Mierezom i ne posustaju.
  • veselko tenžera
    4.6k
    i u tom kontekstu treba strpljenja. Novinari će pisati, od toga žive. Urednici traže preglede, a masa je željna "krvi". Ako neki novinar sebi kaže - neću objaviti ništa dok ne bude 100%, taj ostaje bez klikova jer će drugi nastaviti sa svakodnevnim špekulacijama.

Ne razumijem da se novinare teretira kao zlikovce koji nas žele napravit budalama, a mi svakih 3 minute ulazimo na Zonu tražeći potvrde transfera.

Činjenica je da Boban zna šta nam treba i na tome intenzivno radi. Refreshanje neta neće ubrzati dolazak tih igrača, ali povećati frustraciju hoće. Zato ajmo svi zajedno malo stati na loptu.

Imam stvari u igri koje trebaju biti bolje i razumijem da se traže novi igrači koji evidentno nedostaju.
    Ono što je činjenica, da ne dovedemo više nikoga (a hoćemo) mi ćemo prvenstvo osvojiti. Tko ne vjeruje, nek pogleda kako je sinoć BH drugoligaš (pravnom zavrzlamom ostali u 1. ligi) s 8 novih igrača u prvoj postavi nadigrao glavnog konkurentan kojem sezona starta 10 dana prije nego nama.
  • Droljo
    18.4k
    Ja mislim da ništa od belje i miereza. Baš zato što se toliko spominju u medijima svakodnevno. Do sada to nije bio slučaj kod Bobana. Nije se toliko razvlačilo i novinari nisu znali puno.
  • NORTE
    17.4k
    Čitam na fb Mierez dolazi samo ako propadne Beljo.

Svi navijamo za dolazak Miereza, što znači uštedu milijuna na Belji.
  • tp1997
    1.7k
    Čitam na fbNORTE

Tko je objavio?
  • Nogo
    8.1k

Iskreno se nadam da ovo nije istina.
    Bolje Mierez i ostatak novaca na krilo, veznog i stopera.
  • NB86
    16.9k
    Ako se mozemo protegnut do 7 milijuna onda nam spica nebi trebala bit problem, pa ja bi bio zadovoljan s mierez/kule/kulusic trojcem a kamoli da se jos dovede kapitalac na spicu
  • VolimDinamoOo
    92
    Najbolje vise nista pisat o njima... sta bude bit ce, dzabe se sekiramo
  • NVKOD
    5.8k
    Ako bi Mierez došao umjesto Belje, uštedjeli bi silne milijune za transfere pa bi taj novac mogli potrošiti na klasnog stopera i/ili desno krilo. Uz to, koliko god da je Beljo mlad i ima preprodajni potencijal, nekako mi ne paše njegov stil igre za Kovačevićev Dinamo.
  • rokikaciga
    2.9k
    Sta nisu Mierez/Beljo kapitalci? Ako nisu oni tko je za nas nivo kapitalac jebote
  • Droljo
    18.4k
    klasnog stoperaNVKOD

Kad zbrojimo pare koje smo dali rijeci i barci za galešića i sergia to ispada brutalno i to po meni treba gurat a za backup bude dovoljno ktc i jakira imati na klupi. Još se i torente vraća na zimu...
  • Hrc-Vg
    822
    I meni bi Domingez i Gale bili prvi stoperi i treba ih istrpiti i dati im vremena da se uigraju…
  • plavi72
    1.5k
    Sve pozicuje su pokrivene dosta kvalitetno,izuzev napadača.Bio bih prezadovoljan da bar jedan od ove dvojice koje spominjemo mjesec dana dođe,moja želja Mierez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.