• Eduardo
    24.9k
    istina, ali ipak ne danas... javimo čim nas netko "izuje iz cipela".
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Bitno da ste svi popljuvali i sprdali Vlatka kada sam govorio da Ljubo će vjv izgubiti poziciju startera i da je Villar jako dobar…
  • Paggini
    58.8k
    Ljubo će vjv izgubiti poziciju startera i da je Villar jako dobar…vlatkomarkovic

Doduše, rekao si to par dana prije nego je Villar došao na pripreme :lol:

Iako bih osobno uigravao Ljubo/Villar duo na 6 i 8, ali to sam ja jbg
  • hardek
    5.2k
    Ja bi volio vidjeti Ljubičića na 6-ici. Ako su Dominguez i Galešić stoperi i Villar u vezi nebi trebali imati problema s izlaskom iz zadnje linije bez obzira što je Ljubičić tu tehnički možda malo slabiji. Barem znam da se nitko nebi šetao sam na rubu 16-erca s njim na 6-ici.
  • NORTE
    17.4k
    sad bez šale... osobno smatram da ta ideja ima potencijal i sam bih rado čitao takav portal, ali pokrenuti portal je puno ozbiljniji i zahtjevniji posao nego pokrenuti forum, a mi se jedva krpamo i s vođenjem foruma. Već mi se pozamašan niz ljudi javio s ovim prijedlogom, ali to nije realno u ovom trenutku. Možda jednog dana kad se promijeni vlasnička struktura :eyes:Eduardo

Mislim da bi se javilo i dosta nas koji bi volonterski uskočili.
  • Krizy
    58.9k
    Sedma ovo ljeto :cool:
    20250712-133023.jpg
  • marcio amoroso
    43.3k
    Bitno da ste svi popljuvali i sprdali Vlatka kada sam govorio da Ljubo će vjv izgubiti poziciju startera i da je Villar jako dobar…vlatkomarkovic

Ljubo neće izgubiti poziciju. Gledao sam ove dvije uživo i dečko igra dobro. Jednostavno i dobro.

Općenito smo u veznom redu top pokriveni. Čak i Bulat koji je tako reći zadnja opcija i na odlasku po meni jako dobar.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Doduše, rekao si to par dana prije nego je Villar došao na pripreme :lol:

Iako bih osobno uigravao Ljubo/Villar duo na 6 i 8, ali to sam ja jbg
    Paggini

A kada se doznalo ipak nešto…

Ljubo neće izgubiti poziciju. Gledao sam ove dvije uživo i dečko igra dobro. Jednostavno i dobro.marcio amoroso

Pa ja nisam rekao da će Ljubo podbaciti, samo ono jebiga, ima boljih, bar po meni, a i objektivno na temelju ovih tekmi mislim da je prije prva opcija s klupe…
  • Fan
    1.2k
    Općenito smo u veznom redu top pokriveni.marcio amoroso

Tolko smo dobro pokriveni u sredini da nam bilo koji protivnik redovito stvori 5+ zicera kroz istu tu sredinu i obrana ostane 2 na 3 ili 4.
    Treba nam igrač koji će se češće vraćati i braniti zonu na 20 metara od gola.
    Kupit razbijača ili prenamijetit nekoga, ako je moguće, svejedno, ali nam treba.
  • marcio amoroso
    43.3k
    Tolko smo dobro pokriveni u sredini da nam bilo koji protivnik redovito stvori 5+ zicera kroz istu tu sredinu i obrana ostane 2 na 3 ili 4.Fan

Ajde pliz nađi mi neki video, isječak ili mi nabroji 5+ zicera u bilo kojoj tekmi kroz tu sredinu.
  • Fan
    1.2k

Gle, možemo mi pričat ko je ovdje zlonamjeran, ko dobronamjeran, ko voli, ko ne voli Dinamo, al zar bi toliko ljudi već mjesecima, ako ne i godinama, trubilo o tome da nemamo pravog korektora, nekog veznog ko bi donekle čuvao taj međuprostor veze i obrane?
    Zbilja ne mislim ponovno gledat utakmice i vadit isječke, ali već kod ovog gola od danas se da vidjet koliko bi situacija bila bitno drukčija da jedna jednostavna duga lopta i povratna nije došla napadaču na 1 na 1 sa stoperom na 13-14 metara od gola.
    I da se razumijemo, neću reći da je veza kompletno kriva za gol, ali vjerujem da mi pola takvih golova ne bi primili da imamo igrača u sredini koji isprati takve protivničke akcije.
  • skener
    4.9k
    Koliko će igrača, od ovih koji su bili u Sloveniji, ostati u momčadi, tko će na posudbu, tko će se vratiti među juniore?

- Ovdje je bilo 27 igrača i pet vratara. Od tih pet vratara, dva će na posudbu, za mladog Rajića znamo da će u Kustošiju. Pohvala našim najmlađima: Horvatu, Vareli i Jakiroviću. Sjajno su radili, na utakmicama uvijek dobro reagirali. Njih ćemo koristiti kroz SHNL. E sad, hoće li još igrati za juniore, to ćemo vidjeti. Mislim da će ta trojica ostati s nama. Na kraju ćemo složiti optimalnu momčad s 24 ili 25 igrača.

Gdje trener Modrih vidi Luku Stojkovića?
    - Luka je kvalitetan igrač kojeg vidim u veznoj liniji na poziciji ‘osmice‘ ili ‘desetke‘. Ali može poslužiti i na krilu, posebno u utakmicama u kojima ćemo dominirati. Stojković je najbolji na ‘desetki‘. Za poziciju ‘osmice‘ još mora malo učiti.

Jesu li Kovačevića zaintrigirali Marko Bulat i Dario Špikić koji su odigrali odličnu utakmicu protiv mađarskog Ujpesta?

- Znam obojicu igrača, godinama su igrali u Dinamu. Znam njihovu kvalitetu, ali doveli smo druge igrače. Teško je svima dati priliku. Međutim, u Sloveniji su radili super. Oni su naši igrači, nikad se ne može znati tko može dobiti priliku. Cijenim ih, ali vidjet ćemo hoće li ostati ili negdje otići.

Ramon Mierez i Dion Drena Beljo trebali bi postati dio vaše svlačionice. Kako ćete onda igrati s dva takva napadača?

- Volim ofenzivni nogomet. Vidjet ćemo... Mogu se koristiti dva napadača, dva krila, mogu tu biti dva vezna igrača koja drže sredinu... Mogu dva napadača biti paralelna, mogu igrati jedan iza drugoga. Ali nećemo sada govoriti o tome što bi bilo kad bi bilo.

Vratar Nikola Čavlina je u drugom poluvremenu protiv Ujpesta bio kapetan. Znači li to da su onda Ivan Nevistić i Čavlina prva dvojica vratara?

- Tako je, tako je zaključeno nakon razgovora s trenerom vratara Gojkom Mrčelom. Tako smo odlučili. Nevistić je prvi vratar. Čavlina je mladi vratar. Filipović je također odličan, a užitak je Zagorca gledati na treningu. Svi su kvalitetni.

Kako ste vidjeli igrača koji je došao iz Barcelone, Sergija Domingueza?

- Što se treba govoriti o igraču koji je došao iz Barcelone? Mlad je, samo da bude zdrav i neka se dalje razvija. Od njega puno očekujemo. Dugotrajno rješenje za Dinamo. Neki bogati klubovi kupuju igrače za 100 milijuna eura, pa im treba pola godine na privikavanje. Ovi dečki koji su došli kod nas brzo usvajaju sve. Naročito intenzitet igre koji tražim. Nema danas nogometa bez intenziteta. Nakon utakmice s Ujpestom pitao me Arijan Ademi kako sam uspio da mi igrači igraju s takvim intenzitetom.
  • ZgDLions
    1.1k

To negdje slikaš ili su tvoje?
  • Mr Anderson
    12.8k
    Vratar Nikola Čavlina je u drugom poluvremenu protiv Ujpesta bio kapetan. Znači li to da su onda Ivan Nevistić i Čavlina prva dvojica vratara?

- Tako je, tako je zaključeno nakon razgovora s trenerom vratara Gojkom Mrčelom. Tako smo odlučili. Nevistić je prvi vratar.
    skener

Ajde da se oko toga više ne trebamo klat. Očekivana odluka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.