• Eduardo
    24.9k
    istina, ali ipak ne danas... javimo čim nas netko "izuje iz cipela".
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Bitno da ste svi popljuvali i sprdali Vlatka kada sam govorio da Ljubo će vjv izgubiti poziciju startera i da je Villar jako dobar…
  • Paggini
    58.7k
    Ljubo će vjv izgubiti poziciju startera i da je Villar jako dobar…vlatkomarkovic

Doduše, rekao si to par dana prije nego je Villar došao na pripreme :lol:

Iako bih osobno uigravao Ljubo/Villar duo na 6 i 8, ali to sam ja jbg
  • hardek
    5.2k
    Ja bi volio vidjeti Ljubičića na 6-ici. Ako su Dominguez i Galešić stoperi i Villar u vezi nebi trebali imati problema s izlaskom iz zadnje linije bez obzira što je Ljubičić tu tehnički možda malo slabiji. Barem znam da se nitko nebi šetao sam na rubu 16-erca s njim na 6-ici.
  • NORTE
    17.3k
    sad bez šale... osobno smatram da ta ideja ima potencijal i sam bih rado čitao takav portal, ali pokrenuti portal je puno ozbiljniji i zahtjevniji posao nego pokrenuti forum, a mi se jedva krpamo i s vođenjem foruma. Već mi se pozamašan niz ljudi javio s ovim prijedlogom, ali to nije realno u ovom trenutku. Možda jednog dana kad se promijeni vlasnička struktura :eyes:Eduardo

Mislim da bi se javilo i dosta nas koji bi volonterski uskočili.
  • Krizy
    58.9k
    Sedma ovo ljeto :cool:
    20250712-133023.jpg
  • marcio amoroso
    43.3k
    Bitno da ste svi popljuvali i sprdali Vlatka kada sam govorio da Ljubo će vjv izgubiti poziciju startera i da je Villar jako dobar…vlatkomarkovic

Ljubo neće izgubiti poziciju. Gledao sam ove dvije uživo i dečko igra dobro. Jednostavno i dobro.

Općenito smo u veznom redu top pokriveni. Čak i Bulat koji je tako reći zadnja opcija i na odlasku po meni jako dobar.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Doduše, rekao si to par dana prije nego je Villar došao na pripreme :lol:

Iako bih osobno uigravao Ljubo/Villar duo na 6 i 8, ali to sam ja jbg
    Paggini

A kada se doznalo ipak nešto…

Ljubo neće izgubiti poziciju. Gledao sam ove dvije uživo i dečko igra dobro. Jednostavno i dobro.marcio amoroso

Pa ja nisam rekao da će Ljubo podbaciti, samo ono jebiga, ima boljih, bar po meni, a i objektivno na temelju ovih tekmi mislim da je prije prva opcija s klupe…
  • Fan
    1.2k
    Općenito smo u veznom redu top pokriveni.marcio amoroso

Tolko smo dobro pokriveni u sredini da nam bilo koji protivnik redovito stvori 5+ zicera kroz istu tu sredinu i obrana ostane 2 na 3 ili 4.
    Treba nam igrač koji će se češće vraćati i braniti zonu na 20 metara od gola.
    Kupit razbijača ili prenamijetit nekoga, ako je moguće, svejedno, ali nam treba.
  • marcio amoroso
    43.3k
    Tolko smo dobro pokriveni u sredini da nam bilo koji protivnik redovito stvori 5+ zicera kroz istu tu sredinu i obrana ostane 2 na 3 ili 4.Fan

Ajde pliz nađi mi neki video, isječak ili mi nabroji 5+ zicera u bilo kojoj tekmi kroz tu sredinu.
  • Fan
    1.2k

Gle, možemo mi pričat ko je ovdje zlonamjeran, ko dobronamjeran, ko voli, ko ne voli Dinamo, al zar bi toliko ljudi već mjesecima, ako ne i godinama, trubilo o tome da nemamo pravog korektora, nekog veznog ko bi donekle čuvao taj međuprostor veze i obrane?
    Zbilja ne mislim ponovno gledat utakmice i vadit isječke, ali već kod ovog gola od danas se da vidjet koliko bi situacija bila bitno drukčija da jedna jednostavna duga lopta i povratna nije došla napadaču na 1 na 1 sa stoperom na 13-14 metara od gola.
    I da se razumijemo, neću reći da je veza kompletno kriva za gol, ali vjerujem da mi pola takvih golova ne bi primili da imamo igrača u sredini koji isprati takve protivničke akcije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.