Ljubo će vjv izgubiti poziciju startera i da je Villar jako dobar… — vlatkomarkovic
sad bez šale... osobno smatram da ta ideja ima potencijal i sam bih rado čitao takav portal, ali pokrenuti portal je puno ozbiljniji i zahtjevniji posao nego pokrenuti forum, a mi se jedva krpamo i s vođenjem foruma. Već mi se pozamašan niz ljudi javio s ovim prijedlogom, ali to nije realno u ovom trenutku. Možda jednog dana kad se promijeni vlasnička struktura :eyes: — Eduardo
Bitno da ste svi popljuvali i sprdali Vlatka kada sam govorio da Ljubo će vjv izgubiti poziciju startera i da je Villar jako dobar… — vlatkomarkovic
Doduše, rekao si to par dana prije nego je Villar došao na pripreme :lol:
Iako bih osobno uigravao Ljubo/Villar duo na 6 i 8, ali to sam ja jbg — Paggini
Ljubo neće izgubiti poziciju. Gledao sam ove dvije uživo i dečko igra dobro. Jednostavno i dobro. — marcio amoroso
Općenito smo u veznom redu top pokriveni. — marcio amoroso
Tolko smo dobro pokriveni u sredini da nam bilo koji protivnik redovito stvori 5+ zicera kroz istu tu sredinu i obrana ostane 2 na 3 ili 4. — Fan
Vratar Nikola Čavlina je u drugom poluvremenu protiv Ujpesta bio kapetan. Znači li to da su onda Ivan Nevistić i Čavlina prva dvojica vratara?
- Tako je, tako je zaključeno nakon razgovora s trenerom vratara Gojkom Mrčelom. Tako smo odlučili. Nevistić je prvi vratar. — skener
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.