• Big Daddy
    1.5k
    Bez pravog napadača bit ce ovo sezona kao prošla. Makar i da smo Luku u vezi doveli, tko ce trpati… Ne ucimo iz prosle sezone. Doci ce do kraja prijelaznog roka, ali treba se tu uigrati i nemamo vise prava na kikseve i ne zelimo ponavljati proslu sezonu i masu bezveze izgubljenih bodova.
  • San Lorenzo
    19.9k

Pripreme traju sad već dovoljno dugo da smo protiv Ajdovščine trebali pokazati neke konture novog, energičnog i sexy Dinama...općenito smo imali dosta slabe protivnike protiv kojih se ideja trebala puno lakše pretočit na teren, a nije...kroz čitav slovenski dio priprema smo primali 1/1 iste golove kakvih smo se naprimali u grozomornoj prošloj sezoni dok smo u napadu jednako pimplavi.

Nakon 65 bodova pušem i na hladno.
  • Paggini
    58.6k
    trebali pokazati neke konture novog, energičnog i sexy DinamaSan Lorenzo

A kako se uzme, slažem se, ali s druge strane se MPV itekako pokazao, Villar se itekako pokazao, Goda se pokazao, Mudri se pokazao, Soldo mi je čak bio i dobar, Valincic to sitno sto je odigrao je bio dobar, Horvat se pokazao, Varela se pokazao, Sergi je bio odličan, Jakir je bio poprilicno dobar.

Kao, pozitivno mi je što su se pojedinci pokazali, bilo je stvarno vrhunskih poteza i trenutaka. Ali ne izgledaju kao ekipa, što je najbitnija stvar, ali poanta je da ni ne mogu izgledati kao ekipa nakon tri tjedna fizičkih treninga.

E sad, hoće li izgledati do zime? Hoće li napokon većina povratnih lopti biti ociscena iz 16m? Nadam se, jbg.

Zasad su gubitnici priprema Lisica, kod kojeg mislim da bi puno bolje izgledao s Valincicem, Topić kojeg ne vidim u napadu uopce nego na desnom krilu (iako ni tamo nije bio dominantan) i Ljubo za kojeg vjerujem da će biti mašina kad se ušemi.

Nevistić je klimav itekako, dosta indikativno da danas nije branio nijedno poluvrijeme, a Filipović skinuo par dobrih udaraca i općenito bio siguran.
  • NORTE
    17.3k
    2018. smo imali zadnji rebuild ovakve razine.

Početni rezultati su bili:

Krvarenje i muka protiv Astane
    Ispadanje od mrtvih Young Boysa
    Prvo kolo remi s mrtvim rudešom doma, ni iducih par kola nisu bili nesto bolji koliko me sjećanje slużi
    Opcenito grozan dojam na pocetku
    Paggini

Došao je tad kvalitetan i dokazan trener, protiv Rudeša poslao rezerve na teren, a Young Boys su bili favoriti i nisu neki no name klubić poput npr. Hajduka.

Što se tiče rezultata na pripremama u Sloveniji meni su skroz nebitni, pripreme traju još tri tjedna.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Nevistić je klimav itekako, dosta indikativno da danas nije branio nijedno poluvrijeme, a Filipović skinuo par dobrih udaraca i općenito bio siguranPaggini

Meni Nevistić uopće ne visi jer nemam dileme da bi trebao biti maksimalno 3. golman.
  • Dzoni
    1.6k
    Ja bih prije bilo kojeg stopera ili 6ice doveo novog golmana i riješio se najmanje dvojice sadašnjih, svaki kojeg imamo prosjek ili ispod njega. Sva sreća pa je najmanji problem uigrati njega s ostatkom ekipe pa se može i sačekati dovesti nekog dobrog, pouzdanog golmana. Premalo se priča o problemu golmana, a imaju i po 20% manje obrana od jednog Zlomislića ili Lučića koje smatram tarabama svoje vrste
  • NKDZ86
    4.6k
    Nema veze gube il pobjeđuju, mi smo uvijek tu!
    Tak će bit i u novoj sezoni, još jače idemo, pa kaj bude!
  • Crni86
    12.4k
    Bilo je i dosta promjena, mjesanja ekie. Jbga nije lako ni npr galesicu u 2 tjedna igrat sa 3,4 razlicita partnera ili villaru jednu tekmu imat misica i stojketa pa drugu ljubu i mudrog kraj sebe. Sve to iziskuje privikavanje. Neke konture momcadi su se vidle.

Pojedinci koji su dovedeni zasigurno su vec sada ili ce kroz koji tjedan prilagodbe biti pojacanja (villar, ljubo, vinlof, valincic, goda, domingez, mudri kao supersub, vida). Meni se cinilo kroz ove pripreme da i dalje fali dobra sestica ala selahi/sunjic stil, spica koja ce bit napast u 16 metara na bilo kakav balon te jedno prodorno i motoricnije krilo. Od toga se spominje samo spica u najavama dolaska, krila i sestice ni na mapi… (mozda novinari samo ne znaju, vidjet cemo). Isto tako danas mi je ovo bilo uzasno trosit stojketa desno. Najlosja utakmica na pripremama mu je ovo bila.

Isto tako prema svemu do sad pogledanom meni se cini kako trenutacno u vezni najbolje pojedinacno izgledaju villar-ljubo uz jednog ofenzivnijeg veznjaka (stojke, mudri). Misic iskreno nista posebno…

Najbolja postava priprema: fila - valincic, gale, sergi, vinlof - ljubo, vilar - topic (treba pojacanje), stojke, vida - kule (treba pojacanje)
  • vjeko1701
    16.5k
    Ispadanje od mrtvih Young BoysaPaggini

Ako ćemo realno, u tom trenu su YB bili skuplja ekipa sa boljim europskim rezultatima od nas.
  • Fan
    1.2k
    Btw, kad smo kod toga - 2018. smo imali zadnji rebuild ovakve razine.

Početni rezultati su bili:

Krvarenje i muka protiv Astane
    Ispadanje od mrtvih Young Boysa
    Prvo kolo remi s mrtvim rudešom doma, ni iducih par kola nisu bili nesto bolji koliko me sjećanje slużi
    Opcenito grozan dojam na pocetku

I ta ekipa je napravila šta je napravila. Ono što želim reći nije da mislim sada da će ova ekipa postati generacija jednaka takvoj generaciji, nego da čak i takva generacija je kihala jebački na početku dok se nije uigrala.

Strpite se, ovi decki su skupa jedva tri tjedna, većinu vremena su trčali i vraćali se u formu. Sjest će to na svoje mjesto, ušemit će se dečki, pogotovo kad se iskristalizira prvih 11, kao i prve zamjene.
    Paggini

???
    Pripreme smo pokidali, prošetali se do play offa (sjećam se prve utakmice protiv Astane da smo ih popišali, a u uzvratu je bila više manje egal tekma, ali smo i to dobili). Mladi dečki su bili bolji, istina, pogotovo prvu tekmu, ali bi i tu bili blizu prolaska da nije bilo onog nesretnog penala. U svakom slučaju smo dobro odigrali baš sve utakmice do početka prvenstva, totalna suprotnost od ovih priprema...
    Edit: mislim, moguće da su meni samo sjećanja puno ljepša nego realnost zbog te fantastične sezone, a i one iza njih, ali zakleo bih se da su mi pripremne bile fantastične
  • Paggini
    58.6k

Da smo igrali s tim istim YB tri mjeseca kasnije, prošli bi ih jer bi bili uigraniji, to sam siguran 1/1. A godinu kasnije, kad je bio skoro pa isti skelet, da ne pričam. To je poanta upisa, ne da je YB bio ovakva ili onakva ekipa.

Pripreme smo pokidaliFan

Pokidali smo i proslo i pretproslo ljeto i zimus i pretproslu zimu, pa eto. Pripreme mi ne znace nista u tom smislu.
  • badjibadara
    6.4k
    Gledam sazetak utakmice Zeljo - Koper:

Vratar gostiju je stvarno cuda radio, time donese sigurnost cijeloj ekipi. Kod nas dvije po golu - tri gola.

Kad smo vec kod Slovenaca, Vidovseku iz Olimpije istice ugovor iduce godine. Odlican vratar, talijanska skola.
  • Thor
    271
    Sve bu sjelo na svoje mesto i sve bu dobro. Vidi se potencijal
  • miro
    6.9k
    Tog Vidovšeka bih odmah kupio, odličan golman i nije preskup
  • San Lorenzo
    19.9k
    Kad smo vec kod Slovenaca, Vidovseku iz Olimpije istice ugovor iduce godine. Odlican vratar, talijanska skola.badjibadara

O njemu i ja razmišljam posljednjih par dana, ali sumnjam da ćemo pored četiri golmana dovoditi još pokojeg. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.