• Odani Zgd
    656
    Sve je to još jako tanko,znamo da su pripremne i da se momčad još uigrava,al boli 8 primljenih golova.Samo za usporedbu,nakon remonta 2018,trener Nenad Bjelica:
    Dinamo-Rabotnički 4:0
    Dinamo-Qabala. 2:0
    Dinamo-Austria.Kl 6:1
    Dinamo-Triglav 4:0
    Dinamo-Cracovia 1:0
    Dinamo-Sesvete 0:0
    Dinamo-Varaždin 2:1

I bitna napomena da smo do sada skršili skoro 11 milja na pojačanja.Nešto je i do trenera izgleda,al dat ćemo momcima i treneru još vremena da se upoznaju i uigraju,nadamo se da će se to posložiti donekle do početka sezone koja se bliži.
  • Marley
    4.5k
    Kad se vec potegnula tema (iako ne znam uopce cime potaknuta danas)... ja i dalje cekam ako je netko voljan objasniti koji su argumenti za Cavlinu.
    Dakle NE zanimaju me Nevisticeve "mane", igracke i karakterne, jer jedino to i vidim da se pise.
    Nego me zanima sto to Cavlina pokazuje, sto ja ocito ne vidim.
    Ok, mladji je. Dalje?
  • miro
    6.8k
    Za razliku od Nevistića koji se drži ko zasran i koji se boji svoje sjene, ovog pak boli kurac za sve, odigra prekratku loptu za stopera i tak 5 puta. Da to napravi pravom treneru dobio bi šamarčinu da mu to više ne bi palo na pamet....tako da meni osobno svejedno koji će branit, po meni nijedan ni drugi nisu za Dinamo
  • Tranzicijski Napad
    610

Pogledaj statistiku od prosle sezone ako te zanimaju nevisticeve mane
  • veselko tenžera
    4.6k
    Očito je Kova skužio da Bulat ne može igrati šesticu, pogotovo Soldi i Mudrom pa je zarotirao Soldu i Bulata. Definitivno je izgledao bolje.
    Ujpest mi je u drugom izgledao kao skupina amatera i ne djeluje mi kao mjerilo, ali veseli trenerova reakcija.
  • Zagi
    10.6k
    Soldo jako dobar danas. Da je ovak odigrao Selahi bilo bi kolektivno štrcanje .
  • Orc123
    12.5k
    kaj je on to danas odigrao ? S njim se trebalo ic u preprodaju ako se moglo izvuc vise od 1mil eura kolko je placen....limitiran igrac....
  • emilperska
    11k
    Sve je to još jako tanko,znamo da su pripremne i da se momčad još uigrava,al boli 8 primljenih golova.Samo za usporedbu,nakon remonta 2018,trener Nenad Bjelica:
    Dinamo-Rabotnički 4:0
    Dinamo-Qabala. 2:0
    Dinamo-Austria.Kl 6:1
    Dinamo-Triglav 4:0
    Dinamo-Cracovia 1:0
    Dinamo-Sesvete 0:0
    Dinamo-Varaždin 2:1

I bitna napomena da smo do sada skršili skoro 11 milja na pojačanja.Nešto je i do trenera izgleda
    Odani Zgd

Ovoga se i ja bojim.

Tada na pripremama opce nisu bili Livi, Gavranovic i Petkovic. Sve nositelji kasnije tijekom sezone. A momcad je od prve pripremne utakmice s Makedoncima u lipnju 2018. pa do zatvaranja sezone krajem svibnja 2019. s jogurtom, jednostvano mljela u HNLu i Europi. Ulazno i izlazno je bio sličan promet kao ove godine..

Ako i uzmemo u obzir da su pripremne utakmice, opet je klimava teza da se pogodilo s prijelaznim rokom jer je i dalje prvi stoper KTC, glavni i jedini napadac Kule, a na golu je Nevistic s valjda najgorim omjerima u HNLu za Dinamove vratare od one lige za bedaka.

Ovo za sada nema nikakve elemente 2018. osim u tome sto imamo kolodvor s odlascima i dolascima.

Kada se 2017. izgubio naslov i kada se slagala neka nova generacija igraca, tadasnja ekipa je (s pravom procjenila) da je HNL u realnoj opasnosti (opet) ako se neiskusnim igracima (Olmo, Gojak, Sosa, Moro, Livi) u ekipi, koje Soudani vise nije mogao sam nositi ne dodaju 2 iskusne klase prema naprijed i u siječnju 2018. su dogovoreni Gavranović i Hajrović koji su momentalno radili razliku i Gavra je de facto sam donio naslov nekim golovima.

Ako sada izmislimo novog Gavru i Hajrovića da povedu ovu ekipu gdje nema previše klase, a uz to je i neiskusna, vjv cemo izvuci sezonu. Ako ta špica bude Ryan ili onaj Španjolac sta daje gol svaku desetu tekmu, najebali smo.

Krila opce ne spominju, a pravih krila nemamo. Hoxha i Lisica nisu igrači za Dinamo. Najbolje krilo je i dalje Špikić. Dali bi dušu da netko poput glave onda iščupa lujku tipa Hajrović u primeu da odradi svoje na krilu dok dečki ne stasaju..
  • Thor
    270
    da fakat :rofl:
  • Odani Zgd
    656
    Tada je vibra od početka bila drugačija,pozitivnija,jednostavno sve se poklopilo te godine.Tada smo kao klub baš jako uzletjeli,i teško će to netko ponoviti.Živi bili pa vidjeli.
  • Thor
    270
    Sve u svemu danas bolje nego prethodna. Vidi se napredak u pristupu i akcijama. Neki malo motiviraniji od drugih ili svjeziji,ne znam. Ali ok. Lisica se trazi RPG kao da je izgubio motivaciju. Mali Domiguez dobar i druge prinove. Zivkovica treba forsat. Mali bu dobar ko Jakir. Dobro je...samo nastaviti raditi :victory:
  • Mali Zeus
    18.4k
    Bemti da bar netko kao glava onomad izvuče nekog asa, jer ovo ne miriši na dobro.
  • Mali Zeus
    18.4k
    a ti si isto našao pisati razumne postove ovod, daj bježi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.