• austrijanac
    7.5k
    Mislim da je Neva mogao nešto naučiti od njihovog golmana jučer koji je izletavao na svaku malo višu loptu do 16 metara.
  • Marley
    4.5k
    Dok ti argumentiraš stručno i statistički preko grafova. Nemaš ni ti ništa konkretno zašto bi rekla da je Neva bolji.mali M

Pa ne argumentiram, jer znam da *trenutno* nemam nista konkretno. Ali zato ni ne komentiram nista vezano za tu temu, vec neko vrijeme. Niti mogu izvoditi iz ovih par pripremnih neke zakljucke.
    Sutim, cekam i nadam se najboljem. Cekam iz utakmice u utakmice, i cekat cu i dalje.

Ali sam mislila da vi svi imate, kad ste se odjednom uhvatili Cavline kao da je jucer/na ovim pripremama ne znam sto napravio.

Uglavnom, ja sam samo pitala :wink:
  • NKDZ86
    4.5k
    Nevistiću ko udari na te, Marley bacat će granate :joke:
  • Marley
    4.5k
    prošle sezone se oporavio od ozljede, ali je Bjelica svejedno nastavio koristiti Zagorca..San Lorenzo

Ovo bolje da ne komentiram, necu otvarati tu Pandorinu kutiju iako mi nesto bas ne da mira...
    Vjerujte vi slobodno da je "najbolji trener" po tom pitanju sve napravio kako treba i u najboljoj namjeri, pored dvojice boljih, mladjih i zdravih golmana na klupi :up:

Ali, never mind, bilo pa proslo (sva sreca relativno brzo).
  • IvanS
    307
    Koja je poanta solde ?über alles

Jedan od najkorisnijih na terenu jučer!
  • Mali Zeus
    18.4k
    Dobri su mi upisi neki. Prvo poluvrijeme očaj živi, užas, gubimo od 7. momčadi Mađarske, trebaju nam još tri igrača.

Okrenemo u drugom poluvremenu i to s drugom momčadi (što je super jer znači da dečki grizu), sve slučajno, Mađari su trkački pali, mi smo igrali run and gun.

Kad je nešto loše jako je loše, katastrofalno, kad je dobro tipa okrenemo tekmu to je sve ad hoc i slučajno.

Jebote ko babe neke.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Pripremne utakmice su bitnije od ligaških, jer određuju smjer momčadi. Ako zezneš neku u prvenstvu, uvijek je možeš nadoknaditi. Ako zezneš pripreme, sjebeš cijelu sezonu!Plavo Srce

Trebat će mi neko vrijeme za shvatiti ovaj tijek misli.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Mudre misli.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Trebat će mi neko vrijeme za shvatiti ovaj tijek misli.Mali dioničar

I meni.
  • Ludovic IX
    9.2k
    ako ćemo iskreno, na pripremama je čak poželjno da na vidjelo izađu loše strane pa onda bar vidiš što moraš popraviti.
  • Crni86
    12.4k
    Sad za ozbiljno, ima netko podatak koliko nasi golmani imaju obrana ove pripreme? I postotak obrana?

Imam osjecaj da je doslovce sve kaj su protivnici puknuli uslo. I okej slazem se vecina lopti nije bila jednostavno. Ali opet na 8 zicera ja ocekujem od golmana dinama da skine bar 1,2. A ne da primi svih 8. Na mene su sva trojica nasih golmana ostavila grozan utisak ( od nevistica do filipovica), a to je mozda sad vec i pitanje za trenera vratara. Moje skromno misljenje je da je Cavlina senior radio mnogo bolji posao od Mrcele.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Potpuno je uredu ne slagat se ali ti si posebna vrsta koja ne moze jebeno slozit neku suvislu repliku a da ne vrijeđa nekog.Orc123

Kao prvo nisam te vrijeđao, možda sam bio malo vulgaran, ispričavam se ako te to smeta.
    Drugo, općepoznata je tvoja često neopravdana sklonost stranim igračima nauštrb domaćih. Da je neki stranac odigrao ko Soldo, pisao bi hvalospjeve.
    Nije to bilo ništa spektakularno, niti je zbog toga bliži prvih 11, ali je na tragu onog što se traži na toj poziciji i zaslužuje pohvalu, a ne omalovažavanje.
  • Odani Zgd
    656
    Neka oni i gube pripremne,da se vidi na koga se ozbiljno računa,a na koga ne.Al zato želim u prvenstvu da melju od prvoga kola,s obzirom koliko smo uložili u momčad u odnosu na konkurenciju,do Božića se moramo odvojiti od konkurencije bar 10 bodova....
  • Orc123
    12.5k
    da, opcinjen sam strancima, stvarno. Svi znaju koliko cijenim i koliko mi drag RPG pa sam ga jucer prozvao da od pocetka priprema ne djeluje da je unutra i da se treba naci razlog zasto je to tako! Nikad necu zagovarati nekoga i braniti na ustrb kvalitete. Meni Soldo nikako ne sjeda ko igrac i tjt....imat ce prilike pokazati da li je ili nije za Dinamo. Meni je Kacavenda, iako pozicijski nosu isti igraci, po meni je on trebao definitivno ostati. Isto tako Soldo nije igrao 6icu u Osijeku nego igrao poziciju komi Kaca. Sretniji bi bio da smo doveli pravu klasicnu 6icu na toj poziciji.
  • IvanS
    307
    Nevjerojatno mi je da je Soldo imao prednost ispred KačaElDorado

Apsolutno drugačiji profili igrača i pozicija koje igraju.
    Fizički je Soldo avion za Kačavendu, dok je ovaj kreativniji s loptom.

Nama Soldo treba!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.