• Marcinko
    758
    Prvo poluvrijeme vidno ekipa nezainteresirana(što je razlog nmp), Ujpest napaljen s puno prekršaja, u drugom obrnuta situacija i tjt, ako ćemo gledati individualno ispada Špikić bolji od RPGa, Bulat od Ljubičića itd. Pa sad ko hoće to uzimati kao relevantno nek uzima.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Stavit Nevistica na klupu vise nije ni nepopularno misljenje. Cavlina mladi, zasluzuje priliku.
  • ElDorado
    4.6k
    Nevistić je meni strašno nesiguran, zakašnjele reakcije
  • CastAway1986
    3.4k
    Komentirati cu samo ove rezervne iz drugog poluvremena, Soldo solidan da li moze bolje neznam , Bulat neloš, Goda konstantno dobar , Dominguez isto dobar, Špikić ne mogu vjerovati da cu rec ali bolji od RPG-a na ovim pripremama..Pojačanja trebaju prvenstveno napadac , stoper i krilo..Isprobati Galešića i Domingueza u paru ..Mudri joker s klupe
  • Pacho
    2.2k

Pogotovo, jer uz to sto je realno rupa, nikad ne znas kad ce Nevistica opet leda uhvatit
  • mlinchica
    3.3k
    Ako je/bude Vinlof prvi lijevi bek, Goda bez problema može odigrati sve tekme HNLa osim derbija i EL koje onda neka starta Vinlof.

Hej, poziciju lijevog beka smo riješili, jeste svjesni toga?!
    I to s 2 jako dobra igrača. :strong:

I jedva čekam Valinčića vidjet, to je isto njuška neka.
  • Paggini
    58.1k
    Cavlina mladi, zasluzuje priliku.NitkoBitan

Cavlina? Misliš na El Capitána? :cool:
  • Krizy
    58.8k
    Bude danas 2. ekipa zabila 3 komada da se iskupehardek

Svaka čast :wink:

Pročitao sad svih 20 stranica o današnjoj utakmici.
    Mogu samo napisati da nikada nisam vidio veći broj stručnjaka na jednom mjestu. Za balet.
  • hardek
    5.1k
    Nisam se htio hvalit al drago mi je da je netko primjetio!
  • Fan
    1.2k
    Samo je jedan (glavni) razlog zašto je druga ekipa odigrala miljama bolje od prve. A to je defanzivna odgovornost veznog reda. Nismo izletjeli u napad ko ratkape i ostavili situacije 3 njihova na 2/3 naša i gle čuda, nisu ozbiljnije zapucali po golu.
    S takvom odgovornom igrom veznog reda stoperi mogu bit Galešić i Radeljić i primit ćemo manje od Rijeke prošle sezone.
  • skener
    4.8k
    Na utakmici protiv Ujpestqa (4-2) ozlijedio se Sandro Kulenović. Nakon jednog pada držao se za ruku, ali ništa nije izgledalo ozbiljno, odigrao je poluvrijeme do kraja, kao što je bilo i planirano. Međutim, vrlo brzo se pokazalo da možda nije bezazleno, Kulenovića su iz Dinama odveli u bolnicu na rentgen, na snimanje.

Nadaju se svi da ruka nije teže stradala, da je samo riječ u nagnječenju, da ništa nije puknulo. Sve bi trebalo biti poznati tijekom večeri, kad u Dinamu dobiju rezultate snimaka iz bolnice. Bio bi težak udarac za Dinamo da ostane bez Kulenovića, u situaciji kad od napadača ima još samo Lovru Kulušića.
  • mlinchica
    3.3k
    Mogu samo napisati da nikada nisam vidio veći broj stručnjaka na jednom mjestu. Za balet.Krizy

Nemreš sam tak to napisati, a da nisi dao svoj osvrt. Daj svoju analizu onda.
    :wink:

Edit: mislim, možeš jer si mod :lol: ali svejedno
  • San Lorenzo
    19.8k
    Kako mi je pulen Živković odigrao? Nisam mogao gledati drugo poluvrijeme, a još nema reprizerokikaciga

Kao Marcel Desailly u mladim danima...vidiš da je i hejt brigada položila oružje.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Pogotovo, jer uz to sto je realno rupaPacho

On ima odlicne fizicke predispozicije da bude top golman al mi se cini da je problem u glavi. Chill/flegma lik kojem je vjerojatno sasvim dovoljno bit Dinamova jedinica i ne grize za nesto vise, kao studosi na faksu kad produ sa dvicom ispit. Takvog ga treba poslat na klupu da se malo zapita.
  • El Madrigal
    516
    Danas druga ekipa uspješnija. Neki dan prva. Smekšati ce se tu nešto. 1 stoperčina i napadačina i bit ce to vrlo dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.