• Crusades
    26.1k
    Doktorska lopta Villara. Vidi se da mu je pas igra brutalna. Danas jedan od rijetkih na razini.

Treba nam špica svakako. I ja bi pod obavezno Stojkea i Gabija zamijenio sa pozicijama.
  • DiddyGuela
    7.1k
    Villar je odlican igrac, stvarno se kod nekih igraca vidi kvaliteta nakon 30 minuta igre u pripremnoj utakmici. Isto tako mali Perez Vinlof djeluje kao ozbiljan potencijal.
  • Crusades
    26.1k
    Malo sam pratio Ljubu zadnjih desetak minuta...

Čini mi se da je on jedan od onih igrača koje ne primijetiš kad gledaš utakmicu, ali napravi jako puno
    — rokikaciga

Dao je dobru loptu za Stojkovića prije gola. Može on puno bolje mislim.
  • rokikaciga
    18.6k
    @mlinchica Ne znam jel' gledaš ali vidim da je svima jasno zašto me očarao Villar.
  • E46
    2.1k
    a sta je pojam priprema reci ti meni? U 4 utakmice primit 8 golova? Sta je poanta priprema, uigravat stopera koji ima 36 godina i jos nije naucio dodavat loptu ili je poanta priprema forsirat covjeka koji NIJE lijevo krilo a gurat covjeka koji je takticki DIVLJI na prednjeg veznog a to ne moze odigrat?
  • The Undertaker
    10.3k
    Jedina ozbiljna zamjerka je da opet igramo presporo a to nije do faze priprema. Za ove ostale kritike je, realno, prerano.
  • badjibadara
    10.8k
    Naziru se neke konture, mehanizmi, linije kretanja u igri prema naprijed. Ima tu i promjene mjesta, i utrčavanja iz drugog plana, i širenja na krila, pritiska i napadanja dubine.

U obrani se ništa ne nazire.
  • rokikaciga
    18.6k
    Da da, slažem se. Ali zato i velim da vjerojatno ne ide 100%. Jer je dosta velika razlika kada "upali motore" i reagira i počne odigravati i razigravati u odnosu na to kada relativno pasivno sudjeluje u igri. Nisam ga prije gledao dovoljno da zaključim nešto o njemu u pravim utakmicama ali nadam se da se ne šlepa kao sada
  • ElDorado
    15.3k
    Vinlof je dosta losiji defenzivno. Meni je Vidovic odlican. On i Villar su najjači baš španeri koje imamo. I da gurno bi ga na 10.
    I opet mi nije jasno kako ni treneri a ni Zvone ne vidi da nama treba jedana fizicki močna šestica
  • Marley
    5.9k
    (ja bi i novog golmana iskreno, ali se bojim Marley tako da ne smijem previše o tome) — Dragon1Warrior123

Ma daaaaaj, pa sta sam ja neka babaroga :halo:
    Uglavnom samo ti daj, slobodno, pa nije da znam gdje zivis :lol:
  • Maximo
    1k
    Ma da,Al napadač,stoper i moram priznat desno krilo koje kažu da ne misle pojačavat su nam baš boljka.
    Lisica opće ne izgleda ko tip igrača koji može ikoga proć
  • Orc123
    17.5k
    Sve u svemu ima dobrih, ali ima i losih stvari...imamo 3tjedna za rijesiti to....

Fali nam pravi napadac ala Mierez, fali nam krilo vise nego stoper.....
    Ocekujem cim prije da se Sergi upari s Galesicem jer svaka cast KTC ali za ovaj nogomet gdje treba bit jak na lopti on ne moze odgovoriti.
    Sergi i Gale moraju igrati protiv Primorja da se vidi koliko to stima.....isto tako Misic i Villar moraju biti zajedno na terenu. Villar je bas vanserijski igrac. Vinlof nam rijesio problem l. Beka ali treba vidjeti sta je s RPGom jer to nije RPG od prosle sezone!
  • ElDorado
    15.3k
    jedino pretrčat ako uspije. Baš kao Cordoba.
  • Dragon1Warrior123
    5.5k
    Uglavnom samo ti daj, slobodno, pa nije da znam gdje zivis :lol: — Marley

Ovo mi zvuči kao da znaš di živim, dobro da bježim iz Hrvatske za koji dan pa me valjda neš nać!
  • Olmic
    6.1k
    od koga je vinlof losiji defenzivno? Covjek je zvijer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.