• Crusades
    16.8k
    Doktorska lopta Villara. Vidi se da mu je pas igra brutalna. Danas jedan od rijetkih na razini.

Treba nam špica svakako. I ja bi pod obavezno Stojkea i Gabija zamijenio sa pozicijama.
  • DiddyGuela
    3.8k
    Villar je odlican igrac, stvarno se kod nekih igraca vidi kvaliteta nakon 30 minuta igre u pripremnoj utakmici. Isto tako mali Perez Vinlof djeluje kao ozbiljan potencijal.
  • Crusades
    16.8k
    Malo sam pratio Ljubu zadnjih desetak minuta...

Čini mi se da je on jedan od onih igrača koje ne primijetiš kad gledaš utakmicu, ali napravi jako puno
    rokikaciga

Dao je dobru loptu za Stojkovića prije gola. Može on puno bolje mislim.
  • rokikaciga
    2.8k
    @mlinchica Ne znam jel' gledaš ali vidim da je svima jasno zašto me očarao Villar.
  • E46
    1.6k
    a sta je pojam priprema reci ti meni? U 4 utakmice primit 8 golova? Sta je poanta priprema, uigravat stopera koji ima 36 godina i jos nije naucio dodavat loptu ili je poanta priprema forsirat covjeka koji NIJE lijevo krilo a gurat covjeka koji je takticki DIVLJI na prednjeg veznog a to ne moze odigrat?
  • The Undertaker
    8.4k
    Jedina ozbiljna zamjerka je da opet igramo presporo a to nije do faze priprema. Za ove ostale kritike je, realno, prerano.
  • badjibadara
    6.3k
    Naziru se neke konture, mehanizmi, linije kretanja u igri prema naprijed. Ima tu i promjene mjesta, i utrčavanja iz drugog plana, i širenja na krila, pritiska i napadanja dubine.

U obrani se ništa ne nazire.
  • rokikaciga
    2.8k
    Da da, slažem se. Ali zato i velim da vjerojatno ne ide 100%. Jer je dosta velika razlika kada "upali motore" i reagira i počne odigravati i razigravati u odnosu na to kada relativno pasivno sudjeluje u igri. Nisam ga prije gledao dovoljno da zaključim nešto o njemu u pravim utakmicama ali nadam se da se ne šlepa kao sada
  • ElDorado
    4.6k
    Vinlof je dosta losiji defenzivno. Meni je Vidovic odlican. On i Villar su najjači baš španeri koje imamo. I da gurno bi ga na 10.
    I opet mi nije jasno kako ni treneri a ni Zvone ne vidi da nama treba jedana fizicki močna šestica
  • Marley
    4.5k
    (ja bi i novog golmana iskreno, ali se bojim Marley tako da ne smijem previše o tome)Dragon1Warrior123

Ma daaaaaj, pa sta sam ja neka babaroga :halo:
    Uglavnom samo ti daj, slobodno, pa nije da znam gdje zivis :lol:
  • Maximo
    797
    Ma da,Al napadač,stoper i moram priznat desno krilo koje kažu da ne misle pojačavat su nam baš boljka.
    Lisica opće ne izgleda ko tip igrača koji može ikoga proć
  • Orc123
    12.5k
    Sve u svemu ima dobrih, ali ima i losih stvari...imamo 3tjedna za rijesiti to....

Fali nam pravi napadac ala Mierez, fali nam krilo vise nego stoper.....
    Ocekujem cim prije da se Sergi upari s Galesicem jer svaka cast KTC ali za ovaj nogomet gdje treba bit jak na lopti on ne moze odgovoriti.
    Sergi i Gale moraju igrati protiv Primorja da se vidi koliko to stima.....isto tako Misic i Villar moraju biti zajedno na terenu. Villar je bas vanserijski igrac. Vinlof nam rijesio problem l. Beka ali treba vidjeti sta je s RPGom jer to nije RPG od prosle sezone!
  • ElDorado
    4.6k
    jedino pretrčat ako uspije. Baš kao Cordoba.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Uglavnom samo ti daj, slobodno, pa nije da znam gdje zivis :lol:Marley

Ovo mi zvuči kao da znaš di živim, dobro da bježim iz Hrvatske za koji dan pa me valjda neš nać!
  • Olmic
    5k
    od koga je vinlof losiji defenzivno? Covjek je zvijer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.