• din
    871
    A ovaj Ujpest isto prima od svakakvih gol, hehe
  • NB86
    16.9k
    Poceli su malo igrat al reano villar i stojkovic mi jedini izgledaju ko igracine
  • Ludovic IX
    9.1k
    Kule je veliki dinamovac..možda da za ljubav prema najdražem dresu, sam zatrazi transfer
  • ElDorado
    4.6k
    Ne vidim razliku Lisice i Cordobe
  • Marcinko
    754
    Stojković lijevo, Vidović u sredinu.
  • NB86
    16.9k

Zasad lisica dosta losiji
  • Dinamo-SB
    460
    Lijepa pozvrtvovnost Kuleta i to je ono sto se od njega očekuje. Sigurna egzekucija Vidovica.

Btw. ovo sto se piše na Zoni generalno od pojedinih clanova je definitivno za psihijatriju. Pripreme su. Izgleda da da vecina ljudi na ovom forumu bila oslobođena tjelesnog ili u zivotu nije sutnila loptu ili trenirala bilo kakav sport da im je barem donekle jasan pojam priprema.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    bome.

Smrdi na Špikihna kao prvo desno krilo. Vidović bez obzira na gol, nije krilo, prespor je za tu poziciju.
  • Orc123
    12.5k
    kad se sjetim Kaneka koji isto tako neopasan bio za gol ali barem si znao da ce vise puta probiti stranu i stvoriti opasnost po gol....
  • Sbkbbb
    388
    Bit ce ovo dobro sa jednim stoperom i napadacem
  • NB86
    16.9k
    Villar me odusevljava
  • Pavinho
    330
    Prekrasna lopta
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ovo poluvrijeme kako stvari stoje prolaznu ocjenu imaju Stojković, Villar, Perez. Tu bi bio i Vidović, ali puno puta se jako sporo vraćao u obranu. Lisica, Ljubičić jako nedorečeni, a RPG i kompletna obrana dosta loši. Vidi se da treba vremena da sve to klikne. Realno mi nismo odigrali dvije utakmice u istom sastavu, treba utakmica da to sve sjedne na svoje mjesto, ali je ovo dobar pokazatelj koliko nam fale napadači, desno krilo, pa i stoper! (ja bi i novog golmana iskreno, ali se bojim Marley tako da ne smijem previše o tome)
  • Jima
    305
    Villar top, igračina. Nije ni čudo da je bio prvotimac Rome. Samo da se to sve uigra.
  • rokikaciga
    2.8k
    Malo sam pratio Ljubu zadnjih desetak minuta...

Čini mi se da je on jedan od onih igrača koje ne primijetiš kad gledaš utakmicu, ali napravi jako puno

Još mi se čini i da ne ide 100%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.