• Patak
    3.5k
    Patak Vas sve lijepo pozdravlja. Bilo je lijepo dok je trajalo. Pohvale vlasnicima Zone za dugogodišnji volonterski rad i osnivanje Zone kao najznačajnijeg Dinamovog foruma.

Ali tko radi taj i griješi, a postavljanje @vjeko1701za moderatora je daleko najveća pogreška. Očajan je kao moderator: Za njegovo moderiranje ocjena je nula. Ocjena nedovoljan bi bila prevelika.

Patak over and out. Sretno svima i našem Dinamu.
  • Droljo
    32.6k
    Vi neki stvarno ne dozvoljavate drukčije mišljenje ili drugačiji pogled i onda se ljutite kad se na to upozori.
    Živio
  • Brusa
    4.4k
    Prijedlog: da se u temu Transferi-vijesti ne stavljaju vijesti o potpisivanju igrača za mlađe kategorije.
    Cijenim i poštujem trud kolega koji stavljaju te vijesti, ali mislim da mi primjerenija tema bila "Mlađe kategorije" , a da ova tema bude rezervirana za 1. momčad.
  • Droljo
    32.6k
    Predlažem da se otključa šank.
  • Mr Anderson
    22.8k

Ajde ne seri i ne izmišljaj. Nađi gdje sam ja napisao ovo što mi imputiraš. Ako si popio pa miješaš forumaše to je tvoj problem. Kakav Pajaziti, kakva uvrijeđena frajla?
  • Paggini
    101k
    Nađi gdje sam ja napisao ovo što mi imputiraš. Ako si popio pa miješaš forumaše to je tvoj problem. — Mr Anderson

Ovo nije tvoj post, koji je nastao tijekom tvog bana i koji dijeli isto tematsko ime profila kao i ovaj profil?

Ako nije, u tom slučaju se ispričavam, mogu provjeriti IP adrese, ali ako kažeš da nije, vjerovat ću ti na riječ.

Kakav Pajazit — Mr Anderson

Ovo se ne odnosi na tebe, kao što sam i napisao u postu
  • Droljo
    32.6k

Ja tebe mešam sa kolegom @The Undertaker a zašto nemam pojma. :grin:
  • Mr Anderson
    22.8k
    Ako nije, u tom slučaju se ispričavam, mogu provjeriti IP adrese, ali ako kažeš da nije, vjerovat ću ti na riječ. — Paggini

Moj je post. U čemu je problem? Ili točnije kakve to veze ima s današnjom raspravom? Ili još točnije, koji ti problem imaš sa mnom? Reci što te muči.
  • Paggini
    101k
    Ili još točnije, koji ti problem imaš sa mnom? Reci što te muči. — Mr Anderson

Nemam apsolutno nikakav problem s tobom, niti i s jednim forumašem koji nije permabaniran, dapače, vrlo često se slažem s tobom i mislim da si dobar forumaš.

Ono što ne volim je ovo indirektno prozivanje i keljenje etiketa na mene i nešto što sam napisao, što si ti shvatio da ima veze s tobom, a nema nikakve veze s tobom.
  • Mr Anderson
    22.8k

OK...ispričavam se, btw nisam tebe ciljao, ali valjda si se našao u etiketi koju sam posudio od Orwella.
  • Droljo
    32.6k
    Malo sam nervozan već polako ljudi...
  • masacusec
    8.3k
    E droljo, moram si pivicu popiti za ovo
  • vjeko1701
    30.3k
    Javi se onima koji su uspjeli inače blagonaklone admine raživcirati.
  • BBBaranja
    5.2k
    Gdje možemo pokrenuti peticiju za povratak šanka? :cool:
    Mišljenja sam da je zabrana rigorozna i ispaštaju nedužni,treba krivce sankcionirati i to je to :grin:
  • Droljo
    32.6k

Eto kolega @BBBaranja je sve objasnio.

Javi se onima koji su uspjeli inače blagonaklone admine raživcirati. — vjeko1701

I šta da im kažem?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.