• vjeko1701
    15.4k
    vidim, dobro je ispravljena, umjesto 14 dana proveo sam 30 dana na hladenjuE46

Jesi se javio kome da se to ispravi?

I ja sam napisao da necu ulazit u razloge zasto bi to netko radio bas iz tog razloga sto sam znao da ce se netko od vas zakacit na te "teorije zavjere"E46

Čim si to napisao, jasno je kaj želiš insinuirati.
  • E46
    1.3k
    kako da sam kome javio kad ne mogu uc u account??
  • vjeko1701
    15.4k
    https://www.zonadinamo.com/discussion/131/kontakt

Ubuduće ako se nešto dogodi, javi se ovdje i sve se riješi.
  • E46
    1.3k
    jbg nisam ni znao da postoji takvo nesto gdje se moze ulozit zalba, jednostavno sam se pomirio da me bano trajno i tjt.
  • vjeko1701
    15.4k
    Ubuće znaš i ne bi se trebalo onda ponoviti.
  • Droljo
    16.4k
    I ja sam imao par banova. Sve je to za ljude. I dalje droljim gluposti svuda ali malo sam ja prikočio, malo su me ljudi upoznali i svejedno već dugo plešem po rubu ali mi se isto tako progleda kroz prste tu i tamo. Bar se meni tako čini.
    Živeli
  • Guinness
    2.8k
    ↪vjeko1701 jbg nisam ni znao da postoji takvo nesto gdje se moze ulozit zalba, jednostavno sam se pomirio da me bano trajno i tjt.E46

Umjesto da gledaš i kažeš kako se neće ponovit ban ti gledaš kako uložit žalbu da ti ban ne traje predugo.
  • E46
    1.3k
    ne razumijem potrebu za ovim komentarom jer je totalno nepovezan. Gdje sam ja gledo kako ulozit zalbu ako sam napisao da sam se pomirio da je trajni ban? Da sam gledo kako ulozit zalbu vjerojatno bi našao ovo sto je poslao vjeko. Dajes savjete i lupas gluposti a ne znas jel si jutros ustao na lijevu ili na desnu, stvarno ako nemas neki pametniji savjet molim te poštedi me ovakvih savjeta.
  • vjeko1701
    15.4k
    Mislim da smo sad zaključili ovo, nema potrebe da se dalje razvlači.
  • Marley
    4.2k
    Slobodno svi koji su nezadovoljni mojim moderiranjem ostavite komentar na temi iznad, svojevoljno ću napustiti "funkciju" moderatora ako bude veliki broj nezadovoljnih.Krizy

giphy.gif?cid=6c09b952kjslpi4b31whplyu3hfnsvg6tu1oc9a3q9rbkzc2&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g
  • NORTE
    16k
    Nestao mi post u temi Zagreb u roku od par sekundi.
  • vjeko1701
    15.4k
    Čistim sve kaj je pokrenuo dupli profil. Ako se slučajno potkralo da je otišao post koji nije vezan uz neki njegov, isprike.
  • NORTE
    16k

Vidi molim te jel možeš vratit, post nije vezan za Bobana nego grad.
  • vjeko1701
    15.4k
    Poslat ću adminima, ja ne mogu vraćati.
  • Paggini
    51.2k
    kolega moderator voli kopati na isti način pa je valjda pomislio,vidi čuda,da je to ok…Dadox

Kome sam ja kopao postove da pokažem kako je pogriješio u procjeni nekog igrača?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.